Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Grcka ili Turska

33 odgovora na temu

Anketa: Grka ili Turska?

Da li vam se vise svidja da letujete u Grckoj ili Turskoj?

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.
Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#31 marina_g

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3691
  • ženski

Napisano: 17. Dec 2008 - 22:14

Jeste priroda u Grckoj lepsa, sa tim se slazem, ali mene mnogooo vise privlaci Turska.

#32 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 18. Dec 2008 - 19:57

vise volim Grcku nekako su mi grci blizi kao ljudi.mozda je to zbog toga sto sam prakticno celog svog zivota letovao u grckoj.Turski turizam mi je nekako odradjen na silu.mozda gresim ko zna.ipak Isranbul me fascinira ali glas za Helas
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#33 karadjordje

putnik

• Član
  • Poruka:159
  • muški

Napisano: 19. Dec 2008 - 16:57

Bio sam i u Turskoj i u Grčkoj.Moj glas ipak ide Grčkoj jer ima lepše more, prirodu a i dobro sam se skontao sa Grcima gde god sam otišao.Dok su Turci previše "napadno" ljubazni ali su u suštini i oni OK.
Grčka :srce:

#34 ekonomista

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 25. Dec 2008 - 12:19

Pozdrav svima! Mislim da je pravi odgovor na ovo pitanje: zavisi kako se putuje, kola, bus ili avion.....
Turska je nekako cela ujednacena sa lepotom i ponudom, dok je kod Grka ogromna razlika izmedju kopnenog dela i ostrva.Ostrva su drasticno lepsa, ali za vecinu turista iz Srbije i bitno skuplja, zbog transporta, ne zbog usluga.
Razlika nastaje(velika), ako putujete busom........Grcka dobija plus. Ako putujete avionom , dodje mu na isto, eh sad , ja najvise volim da putujem kolima, pa tako obidjoh celu Grcku( i par ostrva ) i dve trecine Turske( do Kapadokije i Indzirlika).
Moje misljenje je da je Turska mnogo bogatija sa ponudom, a da Grcka ima bolje plaze (i manje natrpane). Generalno, cene su slicne, putevi takodje(sto je iznenadjujuce, mozda cak mala prednost za Tursku),cistoca , prednost Turska , neka uslovno opsta sigurnost, prednost Grcka, soping prednost Turska, i za muski deo populacije bitan moment, mnogo vise solo riba u Grckoj.........i tako dalje .
Sve u svemu , za mene je apsolutno nereseno...........

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0