Grcka ili Turska
Napisano: 06. Feb 2008 - 19:54
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 06. Feb 2008 - 22:45
Ko ima para, recimo za ovakav hotel, (koji uopste nije toliko skup) taj nema razloga da ne ode za sve pare na Santorini ili neko slicno fancy "egzoticno" ostrvo i da se posteno odmori.
Ko zeli da se provodi i bude u Lux objektu za "male" pare i jeftino sopinguje sve i svasta, Turska je svakako meka za to!
Vi svi mislite da ja imam nesto protiv Grcke.
Ne, ja samo kazem da ko nema para, bolje je ici (za malo vece pare) u Tursku avionom u 3 ili 4* hotel, nego se cimati autobusom sa nekom grckom socijalom i zagorelim resoima i tiganjima za rodjene pare!!!
Moj odgovor je jednostavan da jednostavniji ne moze biti:
- Treba videti oba, a u zavisnosti od debljine novcanika u tom momentu, odabrati pragmaticniju lokaciju, tj. onu koja daje "Added value" u datom momentu!
Napisano: 06. Feb 2008 - 22:56
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 07. Feb 2008 - 01:44
Recimo, da li bi za budzet od xxx eura po osobi isli skromnije u Grcku ili luksuznije u Tursku.
A i oko novca... pa ne bih se bas slozio sa tobom oko toga.
Lepo rece ona profesorka fizickog iz zrenjanina, sve zavisi sta su kome prioriteti.
Ne teram ja ljude u Banyan Tree, pa sad, kao nemaju para.
Svako moze da izdvoji pare za korektno letovanje, samo zavisi da li je spreman da se odrekne cigara, glupih novina, novog preskupog auta koji mu ne treba, uzetog na sestogodisnji kredit, skupog mobilnog (koji vecini takodje uopste ne treba), "firmirane" garderobe, besomucnog sedenja ispred TV-a i sl. i usmeri energiju na stvaranje novca a ne na trosenje!
Napisano: 07. Feb 2008 - 13:40
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 07. Feb 2008 - 14:26
bio sam i u jednoj i u drugoj zemlji, svaka ima svojih prednosti. Kod grka je prednost bolje more i zato sto nema dzamija al zato izuvaju sa cenama. kod turaka je sve ok samo se uvek okrecem da vidim jel ide iza mene bombash samoubica........
Napisano: 07. Feb 2008 - 23:58
West Palm Beach i Miami 2007
Tasos 2008
Letovanje 2010 Lido di Jesolo
Letovanje 2010 Austrija
Napisano: 08. Feb 2008 - 00:21
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 10. Feb 2008 - 16:41
NE ZNAM ZASTO,ALI SE TAMO NEKAKO NORMALNIJE OSJECAM.
Napisano: 10. Feb 2008 - 19:35
Bodrum 2007 je definitivno u pravu,za odredjenu sumu novaca daleko cete se lepse provesti,vise videti i nauzivati u Turskoj nego u Grckoj.Sto se napadnosti stanovnistva i trgovaca tice probajte posetiti Egipat pa cete videti sta znaci ta rec.Turci znaju nekada da preteraju ali im date jasno do znanja i oni se odmah povuku.Inace su jako ljubazni.Ono sto meni vise prija i ide u prilog Turske jeste Higijena,Hoteli,Priroda,More-slazem se da je i u Grckoj lepo,ljubaznost,CENE,nema peripetija oko viza,fakultativni izleti,i svakao sama mesta za letovanje,prelepi veliki gradovi gde uvece imam sta obilaziti,kupiti i videti,pojesti,a ne mala seoska vikend ,apartman mesta u Grckoj sa astronomskim cenama.U Turskoj dobijam hotel sa 3 ili 4 zvezdice,polu pansion,put sa Avionom,transfer do hotela,ciste sobe,bazen u Hotelu,ekstra hranu,za iste pare sto u Grckoj dobijam apartman koji moram da spremam,da kuvam i raskuvavam hranu,da se klackam sa autobusom,da cekam na granici,dosadna administracija oko viza,neljubaznost stanovnistva,paprene cene itd.Pozeleo bih i ja da letujem u Grkoj u hotelu ali za to nemem dovoljno para jer mi maltene treba duplo kao za Tursku,a i hoteli se bas i ne mogu porediti jer su u Turskoj daleko bolji.Nezaboravni izleti ,prelepo organizovani,Efes,Pamukale,Reka Dalijan,Rafting Kupraj caj,Nocni i dnevni safari,Lazy day,samo su jedni od razloga zasto svoj glas dajem Turskoj.I na kraju kada bih slozio i napravio rezime od svih destinacija Grcka bi se nasla medju zadnjima na listi.Probajte malu Aziju necete se pokajati.
Napisano: 10. Feb 2008 - 22:34
Napisano: 12. Feb 2008 - 14:26
bodrum2007 @ 6. 02. 2008 - 21:45
Evo ovako, u Turskoj sam bila dva puta, hoteli su savršeni, hrana fenomenalna, organizacija, smeštaj, animacija - sve je super.
Ono što je veliki minus jesu cene avionskih karata, tj. za nas dvoje odraslih i dvoje dece, sa svim aerodromskim taksama oko 1000 EUR.
Čarteri su prepuni, često let kasni i više sati itd.
A i trenutna politička situacija u Turskoj nije baš najstabilnija.
U Grčkoj smo bili više puta, i ove godine idemo opet - kolima, u odličan hotel, tamo smo za 8 sati polako i bez žurbe, krećemo kad hoćemo, obilazimo šta hoćemo...
I moooooj glas ideeee - GRČKOJ.
Napisano: 13. Feb 2008 - 00:00
ovoga puta moj glas ide za Tursku.
Napisano: 19. Feb 2008 - 18:11
Turska, naravno!
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Hotel Kivanc - Bodrum,Gumbet
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II