POLIHRONO
Napisano: 11. Mar 2008 - 13:57
Prosle godine je to bio Argus ali je nemaju u ponudi za predstojecu sezonu!
Hvala unapred!
Napisano: 18. Mar 2008 - 11:34
Pozdrav Zoki, ja sam MAJKA tj. la... izvinjavam se što nisam ranije odgovorila-ja uplatih letovanje pa ne mislim na ostale sapatnike...
I da smo hteli ranije (a nismo) - očigledno ne bi bilo mesta, tako da smo uplatili avgust (od 10.-20.). Hteli smo Galini beach ali smo zakasnili,te nam je ljubazni gospodin iz agencije ponudio vilu "Mina" za koju kažu da je kompletno renovirana krajem prošle godine ( i stvarno izgleda DOBRO)-na slikama...
Inače , mi prvi put idemo u Polihrono, pa ako ste VI već bili tamo možete malo da nam "približite" šta,kako,zašto...
Hvala unapred
Ćao...
Napisano: 19. Mar 2008 - 10:21
Hvala unapred...
Napisano: 19. Mar 2008 - 13:22
Slažem se sa tobom da svi hvale ovo mesto. I mi smo uplatili letovanje u Polihronu preko Argus-a pa me zanima zna li neko nešto o vili Victoria i da li može neka informacija ili slike iz te vile pošto je Argus slab po tom pitanju. Može i slike grada
Napisano: 22. Mar 2008 - 14:10
Napisano: 22. Mar 2008 - 19:43
matakata @ 18. 03. 2008 - 10:34
I da smo hteli ranije (a nismo) - očigledno ne bi bilo mesta, tako da smo uplatili avgust (od 10.-20.). Hteli smo Galini beach ali smo zakasnili,te nam je ljubazni gospodin iz agencije ponudio vilu "Mina" za koju kažu da je kompletno renovirana krajem prošle godine ( i stvarno izgleda DOBRO)-na slikama...
Inače , mi prvi put idemo u Polihrono, pa ako ste VI već bili tamo možete malo da nam "približite" šta,kako,zašto...
Hvala unapred
Ćao...
Matakata i mi idemo u Polihrono ove godine prvi put a preko ovog foruma smo culi samo reci hvale.
Napisano: 23. Mar 2008 - 15:53
ako imas neke slike mesta, okaci ih ovde ili postavi u MFT. Ili bilo ko drugi, jako je malo slika o Polihronu.
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 23. Mar 2008 - 19:45
ako imas neke slike mesta, okaci ih ovde ili postavi u MFT. Ili bilo ko drugi, jako je malo slika o Polihronu.
poslacu slike za par dana mada nemem neki veliki izbor slika koje docaravaju izgled samog mesta.ja sam licno prezadovoljan Polihronom pocev od smestaja,preko plaze i vode koja je bistra kao u casi kako ujutru tako i u 6 sati uvece.mesto je mirno i lepo za porodice sa malom decom.nema buke,ludovanja motorima nocne galame.
Napisano: 24. Mar 2008 - 13:39
Napisano: 24. Mar 2008 - 19:08
MA GDE DA STE SMESTENI U POLIHRONU OSIM NA SAMOJ MAGISTRALI BUKE JEDNOSTAVNO NEMA.MESTO JE MIRNO IZUZEV PAR PABOVA PORED OBALE GDE SE ORGANIYUJU KARAOKE.MADA NI TO NE STVARA NEKU BUKU.BAR NAMA NIJE SMETALO A TAKODJE SMO VODILI KLINCA OD 3 GODINE.
Napisano: 24. Mar 2008 - 22:25
Prosle godine je to bio Argus ali je nemaju u ponudi za predstojecu sezonu!
Hvala unapred!
vilu Kostas ove godine je zakupila agencija Grand tt iz Novog Sada.
Napisano: 25. Mar 2008 - 11:00
Napisano: 25. Mar 2008 - 11:08
Naravno, uvek moze da se desi ono sto ti nikad nece reci u agenciji, bilo kojoj, da je kuca na losem mestu, da nema prodavnice u blizini, da je buka i sl. ali zato i sluze forumi i internet, da se informises
Ovu poruku je izmenio suki: 25. Mar 2008 - 11:11
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 25. Mar 2008 - 17:27
Zaista neznam nista o vili Viktorija.ako je verovati slici smestaj ce vam biti ok.generalno gledano vecina vila tamo su novijeg datuma tako da po tom pitanju problema verovatno nece biti.ja sam licno malo vise skeptik zbog same lokacije jer taj deo iznad magistrale je nekako druga celina odvojen od Polihrona.Mozda vas ceka malo vise tabananja ali to je vec stvar izbora.U svakom slucaju vas ocekuje kristalno cista voda tokom celog dana i lepa plaza sa sitnim peskom.
Broj korisnika koji čitaju temu: 4
Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0