Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

POLIHRONO

1786 odgovora na temu

#31 sunny

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 11. Mar 2008 - 13:57

Zanima me da li neko slucajno zna koja agencija iz Beograda je uzela Vilu Kostas u Polichronu za Leto 2008?
Prosle godine je to bio Argus ali je nemaju u ponudi za predstojecu sezonu!

Hvala unapred!

#32 Zoki

turista

• Član
  • Poruka:74
  • muški

Napisano: 15. Mar 2008 - 15:43

Matakata za koji period si uplatio-la i u kojoj vili.Mi smo u Galini beach od 07.06 do 21.06.Pozdrav

#33 matakata

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 18. Mar 2008 - 11:34

Pogledaj porukuZoki @ 15. 03. 2008 - 14:43

Matakata za koji period si uplatio-la i u kojoj vili.Mi smo u Galini beach od 07.06 do 21.06.Pozdrav

Pozdrav Zoki, ja sam MAJKA tj. la... izvinjavam se što nisam ranije odgovorila-ja uplatih letovanje pa ne mislim na ostale sapatnike...
I da smo hteli ranije (a nismo) - očigledno ne bi bilo mesta, tako da smo uplatili avgust (od 10.-20.). Hteli smo Galini beach ali smo zakasnili,te nam je ljubazni gospodin iz agencije ponudio vilu "Mina" za koju kažu da je kompletno renovirana krajem prošle godine ( i stvarno izgleda DOBRO)-na slikama...
Inače , mi prvi put idemo u Polihrono, pa ako ste VI već bili tamo možete malo da nam "približite" šta,kako,zašto...
Hvala unapred
Ćao...

#34 matakata

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 19. Mar 2008 - 10:21

Imam jednu molbu...da li neko od Vas može da mi malo približi uslove u Polihronu (ko je bio -naravno...) Gde se dobro jede,shopinguje itd...
Hvala unapred...

#35 sarga

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 19. Mar 2008 - 13:22

Pogledaj porukuseki @ 11. 02. 2008 - 12:38

Vidim da svi hvalite ovo mestace i bas mi je drago, da li je neko video apartmane Atanasios i moze li nesto vise da mi kaze o ovom kompleksu? Hvala unapred! :)

Slažem se sa tobom da svi hvale ovo mesto. I mi smo uplatili letovanje u Polihronu preko Argus-a pa me zanima zna li neko nešto o vili Victoria i da li može neka informacija ili slike iz te vile pošto je Argus slab po tom pitanju. Može i slike grada :) . Ko pošalje neću mu ništa :ljutko:
Sarga

#36 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 22. Mar 2008 - 14:10

Ove godine putujem sa porodicom u polihrono drugi put.imam samo reci hvale za mestasce.odsedamo u vili Kostas u kojoj smo bili i prosli put i toplo je preporucujem svima.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#37 Zoki

turista

• Član
  • Poruka:74
  • muški

Napisano: 22. Mar 2008 - 19:43

Pogledaj porukumatakata @ 18. 03. 2008 - 10:34

Pozdrav Zoki, ja sam MAJKA tj. la... izvinjavam se što nisam ranije odgovorila-ja uplatih letovanje pa ne mislim na ostale sapatnike...
I da smo hteli ranije (a nismo) - očigledno ne bi bilo mesta, tako da smo uplatili avgust (od 10.-20.). Hteli smo Galini beach ali smo zakasnili,te nam je ljubazni gospodin iz agencije ponudio vilu "Mina" za koju kažu da je kompletno renovirana krajem prošle godine ( i stvarno izgleda DOBRO)-na slikama...
Inače , mi prvi put idemo u Polihrono, pa ako ste VI već bili tamo možete malo da nam "približite" šta,kako,zašto...
Hvala unapred
Ćao...

Matakata i mi idemo u Polihrono ove godine prvi put a preko ovog foruma smo culi samo reci hvale.

#38 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 23. Mar 2008 - 15:53

Talija,
ako imas neke slike mesta, okaci ih ovde ili postavi u MFT. Ili bilo ko drugi, jako je malo slika o Polihronu.

#39 talija

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 23. Mar 2008 - 19:45

Pogledaj porukusuki @ 23. 03. 2008 - 14:53

Talija,
ako imas neke slike mesta, okaci ih ovde ili postavi u MFT. Ili bilo ko drugi, jako je malo slika o Polihronu.

poslacu slike za par dana mada nemem neki veliki izbor slika koje docaravaju izgled samog mesta.ja sam licno prezadovoljan Polihronom pocev od smestaja,preko plaze i vode koja je bistra kao u casi kako ujutru tako i u 6 sati uvece.mesto je mirno i lepo za porodice sa malom decom.nema buke,ludovanja motorima nocne galame.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#40 sarga

backpacker

• Član

Napisano: 24. Mar 2008 - 13:39

Zna li neko za vilu Viktorija u Polihronu? Kakav je smeštaj i ako ima neke slike unutrašnjosti te vile. Inače uplatio sam i idemo sa suprugom i sinom od 2.5 godina pa me zanima da nisam pogrešio vilu i lokaciju nije zbog nas već zbog deteta, znate na šta mislim na lokaciju, buku i ludih vozača. Unapred hvala za svaki odgovor :)
Sarga

#41 talija

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 24. Mar 2008 - 19:08

Pogledaj porukusarga @ 24. 03. 2008 - 12:39

Zna li neko za vilu Viktorija u Polihronu? Kakav je smeštaj i ako ima neke slike unutrašnjosti te vile. Inače uplatio sam i idemo sa suprugom i sinom od 2.5 godina pa me zanima da nisam pogrešio vilu i lokaciju nije zbog nas već zbog deteta, znate na šta mislim na lokaciju, buku i ludih vozača. Unapred hvala za svaki odgovor :)

MA GDE DA STE SMESTENI U POLIHRONU OSIM NA SAMOJ MAGISTRALI BUKE JEDNOSTAVNO NEMA.MESTO JE MIRNO IZUZEV PAR PABOVA PORED OBALE GDE SE ORGANIYUJU KARAOKE.MADA NI TO NE STVARA NEKU BUKU.BAR NAMA NIJE SMETALO A TAKODJE SMO VODILI KLINCA OD 3 GODINE.

#42 talija

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 24. Mar 2008 - 22:25

Pogledaj porukusunny @ 11. 03. 2008 - 12:57

Zanima me da li neko slucajno zna koja agencija iz Beograda je uzela Vilu Kostas u Polichronu za Leto 2008?
Prosle godine je to bio Argus ali je nemaju u ponudi za predstojecu sezonu!

Hvala unapred!

vilu Kostas ove godine je zakupila agencija Grand tt iz Novog Sada.

#43 sarga

backpacker

• Član

Napisano: 25. Mar 2008 - 11:00

Talija hvala na odgovoru ali me još zanima pošto ste već bili tamo da li ste slučajno videli, čuli, za vilu Viktorija. Idemo preko Argusa i po njihovom opisu nalazi se ispod glavnog puta(možete pogledati na njihovom sajtu) na 450m od plaže.Sa slikama su jako slabi pa me je strah da nije neka nedaj bože rupa.Gledao sam i nisam našao da neka druga agencija radi tu vilu. Na slici izgleda ko nova (možda i jeste) ali sve je znak ? O Argusu ima raznih priča jedni hvale drugi nisu zadovoljni, a mi se izleteli pošto se brzo zauzimaju termini pa smo jedva uhvatili 22.06. Ako išta znaš ili saznaš odgovori da bar približno znam šta nas čeka. Hvala unapred!!! :)
Sarga

#44 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2008 - 11:08

Ja sam isla preko Argusa u Pargu i nije bio neki zez za smestaj. Odprilike, sta platis to i dobijes.
Naravno, uvek moze da se desi ono sto ti nikad nece reci u agenciji, bilo kojoj, da je kuca na losem mestu, da nema prodavnice u blizini, da je buka i sl. ali zato i sluze forumi i internet, da se informises ;)

Ovu poruku je izmenio suki: 25. Mar 2008 - 11:11

#45 talija

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Mar 2008 - 17:27

Pogledaj porukusarga @ 25. 03. 2008 - 10:00

Talija hvala na odgovoru ali me još zanima pošto ste već bili tamo da li ste slučajno videli, čuli, za vilu Viktorija. Idemo preko Argusa i po njihovom opisu nalazi se ispod glavnog puta(možete pogledati na njihovom sajtu) na 450m od plaže.Sa slikama su jako slabi pa me je strah da nije neka nedaj bože rupa.Gledao sam i nisam našao da neka druga agencija radi tu vilu. Na slici izgleda ko nova (možda i jeste) ali sve je znak ? O Argusu ima raznih priča jedni hvale drugi nisu zadovoljni, a mi se izleteli pošto se brzo zauzimaju termini pa smo jedva uhvatili 22.06. Ako išta znaš ili saznaš odgovori da bar približno znam šta nas čeka. Hvala unapred!!! :)

Zaista neznam nista o vili Viktorija.ako je verovati slici smestaj ce vam biti ok.generalno gledano vecina vila tamo su novijeg datuma tako da po tom pitanju problema verovatno nece biti.ja sam licno malo vise skeptik zbog same lokacije jer taj deo iznad magistrale je nekako druga celina odvojen od Polihrona.Mozda vas ceka malo vise tabananja ali to je vec stvar izbora.U svakom slucaju vas ocekuje kristalno cista voda tokom celog dana i lepa plaza sa sitnim peskom.

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0