Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

POLIHRONO

1786 odgovora na temu

#1576 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 10. Feb 2012 - 22:30

Najisplativije je u Grčkoj koristiti Face card. Košta 5 evra i za te pare može da se priča preko sat vremena sa fiksnim brojevima u Srbiji. Ne gura se u otvor na aparatu na govornici, već se ukucava kod koji se prikaže kada se ogrebe zaštitni sloj na polođini kartice.

#1577 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 10. Feb 2012 - 22:37

Pogledaj porukumirarbi @ 10. Feb 2012 - 22:30

već se ukucava kod koji se prikaže kada se ogrebe zaštitni sloj na polođini kartice.
ili se dobije kod otkucan na fiskalnom racunu(sa celim upustvom na njemu)

Ovu poruku je izmenio pajamen: 10. Feb 2012 - 22:37

#1578 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 10. Feb 2012 - 22:45

To nisam videla, al' kad kažeš da može i tako, verujem ti :).

#1579 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 11. Feb 2012 - 00:31

Ja sam kupovala na trafici taj fiskalni racun. Mislim da je za tih 5 E bilo preko 100 min razgovora bilo gde. Sa njim sam posle zvala iz vile, iz svoje sobe. Princip isti, ukucas kod, daje ti varijante jezika, odaberes i onda okreces brojeve koje zoves.
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#1580 vesnanis

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 11. Feb 2012 - 01:13

Pogledaj porukuparalijan @ 09. Feb 2012 - 17:10

vesnanis,sugradjanko Postavljena slika kazi mi molim te nesto o hot.app.palm beach,ako znas,slike sam videla ali....gde je kakav je,i sl. prvi put idemo u polihrono sa decom pa bih da se pripremim i pokupim inf.Postavljena slika pozz
Pozdrav Paralijan
Palm Beach je fin hotelcic, lepo ususkan, miran deo. Ima dosta palmica i nekog zbunja, bazen u ne tako velikom dvoristu, ali je sve vrlo skladno. Sobe su korektne. Nije neki luksuz ali lepo izgleda. Drzao ga je Addel iz Nisa, ali mislim da ga nece drzati i u 2012. Ne znam ko ga je sada uzeo. Jedini problem je sto je bas na kraju Polihrona prema Haniotiju i na jedno 200m od plaze. Moze biti da je malo dalje, ali je taj deo jako miran. Raspitajte se samo ko je organizator ko ga radi u 2012.pa ce cujemo. ;)
Pozz

#1581 lazuro

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 11. Feb 2012 - 11:33

da li neko zna da li ima bankomata, da li se moze placati platnom karticom i kojom. treba nositi sto manje para, prosle godine smo u Leptokariji pokradeni, pa smo ostali bez zutog dinara, zato i pitam za kartice. Kakva je vila Mina po pitanju bezbednosti. Nama su dok smo bili na plazi usli u apartman

#1582 paralijan

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 11. Feb 2012 - 15:15

Pogledaj porukuvesnanis @ 11. Feb 2012 - 01:13

Pozdrav Paralijan
Palm Beach je fin hotelcic, lepo ususkan, miran deo. Ima dosta palmica i nekog zbunja, bazen u ne tako velikom dvoristu, ali je sve vrlo skladno. Sobe su korektne. Nije neki luksuz ali lepo izgleda. Drzao ga je Addel iz Nisa, ali mislim da ga nece drzati i u 2012. Ne znam ko ga je sada uzeo. Jedini problem je sto je bas na kraju Polihrona prema Haniotiju i na jedno 200m od plaze. Moze biti da je malo dalje, ali je taj deo jako miran. Raspitajte se samo ko je organizator ko ga radi u 2012.pa ce cujemo. Postavljena slika
Pozz

hvala na inf. meni bas lepo izgleda na slikama ali su mi rekli da je 100-150m od plaze a sad ispade 200mPostavljena slika e sad koliko je udaljeno od centra i kakva je plaza tu ispred naseg app. neznam....mi smo uplatili preko helone nis a radi ih atlas tt. neznam odakle....u svakom slucaju hvala a ako znas jos nesto,kazi Postavljena slika pozzz
voli leto i more....

#1583 moskvic

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • muški

Napisano: 12. Feb 2012 - 12:13

Pogledaj porukulazuro @ 11. Feb 2012 - 11:33

da li neko zna da li ima bankomata, da li se moze placati platnom karticom i kojom. treba nositi sto manje para, prosle godine smo u Leptokariji pokradeni, pa smo ostali bez zutog dinara, zato i pitam za kartice. Kakva je vila Mina po pitanju bezbednosti. Nama su dok smo bili na plazi usli u apartman

Lazuro, kako su vas pokrali? Upali lopovi u sobu, pretpostavljam? Interesuje me gde ste bili smesteni, jer sam ja imao isto iskustvo i veoma ruzno iskustvo za njihovom policijom. Hvala
Inace, i svim supermarketima, buticima, u apoteci, mozete placati karticom, dobri su Visa, MasterCard...

#1584 manual

backpacker

• Član

Napisano: 13. Feb 2012 - 10:51

I dalje nema nikoga ko ima iskustva sa vilom DUKAS?

#1585 balto

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1064
  • ženski

Napisano: 13. Feb 2012 - 11:56

@ manual

Koristite pretrazivac, to vam je najbrzi nacin da dodjete do informacija, evo na 67 strani Pilot je napisao post o toj vili, a ima jos opisa, probajte i sami. Veliki pozdrav.Postavljena slika

Takodje i na 45 strani imate post o vili Dukas koji je napisala pocetnica.

Ovu poruku je izmenio balto: 13. Feb 2012 - 12:03

Postavljena slika

#1586 Nebojsa79

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 13. Feb 2012 - 12:41

Здраво свима!
Ове године сам одлучио да са породицом по први пут летујем у Полихрону.По вашим коментарима видим да је одлично место за породични одмор,имам једно питање_
Пошто се аматерски бавим роњењем да ли у Полихрону има неких стеновитих делова залива и да ли у мору при обали за клинце постоји неки део са мањим или већим каменим деловима где могу да дођу до шкољкица.
Хвала!

#1587 Akmi

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 13. Feb 2012 - 13:35

Pozdrav svim učesnicima ove teme.
Ove godine smo uspeli nekako da se skrpimo za more i januara smo kod Hellena travel-a uplatili desetodnevni aranžman u vili Erodios od 11. juna. Polihrono smo izabrali zbog preporuka za porodice sa decom, zato što nikad nismo bili na Halkidikiju i zbog pristojnih cena smeštaja. Idemo sopstvenim prevozom (prvi put) i nadam se lepom letovanju. Naravno da sam pročitao sve postove na ovom forumu, i dugujem svima vama veliku zahvalnost za nesebičnu deobu informacija. Ipak, imam još par pitanja da postavim. Najpre o vili Erodios. Prošle godine nije bila u ponudi, a sada je reklamiraju kao renoviranu. Iako je bilo reči o parkiranju, posebna se zahvaljujem Vesni iz Niša, pomoglo bi još neko iskustvo u vezi s'tim. Moje interesovanje za ovo mesto raste svakim danom i nadam se da ću i ja uskoro doći do nekih informacija koje će biti od koristi.

hvala

#1588 manual

backpacker

• Član

Napisano: 13. Feb 2012 - 13:40

Pogledaj porukubalto @ 13. Feb 2012 - 11:56

@ manual

Koristite pretrazivac, to vam je najbrzi nacin da dodjete do informacija, evo na 67 strani Pilot je napisao post o toj vili, a ima jos opisa, probajte i sami. Veliki pozdrav.Postavljena slika

Takodje i na 45 strani imate post o vili Dukas koji je napisala pocetnica.

To sam procitao,ali hteo bih da cujem jos koje misljenje jer ukusi i iskustva su razlicita od osobe do osobe.Zato sto vise njih iskazu svoja iskustva to cu steci jasniju sliku o toj vili.Tebi u svakom slucaju hvala na pomoci.

#1589 vesnanis

turista

• Član

Napisano: 13. Feb 2012 - 16:12

Pogledaj porukulazuro @ 11. Feb 2012 - 11:33

Lazuro,
imate bankomat na samom ulazu u Polihrono, kod prvog semafora. I mozete placati u svim vecim radnjama karticama.
Poz

#1590 vesnanis

turista

• Član

Napisano: 13. Feb 2012 - 16:18

Pogledaj porukuNebojsa79 @ 13. Feb 2012 - 12:41

Здраво свима!
Ове године сам одлучио да са породицом по први пут летујем у Полихрону.По вашим коментарима видим да је одлично место за породични одмор,имам једно питање_
Пошто се аматерски бавим роњењем да ли у Полихрону има неких стеновитих делова залива и да ли у мору при обали за клинце постоји неки део са мањим или већим каменим деловима где могу да дођу до шкољкица.
Хвала!

Pozdrav Nebojsa
U Polihronu nema nekih posebnih mesta za ronjenje. Ronioci obicno idu na vrh prsta kod mesta Paljuri, nekih 20ak km od Polihrona. Tu se organizuju izleti ronjenja, pa su tu i najbolja mesta za to.
Skoljkica mozete naci na pocetku sezone na plazi, ali kasnije ih nema bas u nekim kolicinama. Ako malo ronite dalje od plaze mozete naci.Postavljena slika

Pogledaj porukuparalijan @ 11. Feb 2012 - 15:15

hvala na inf. meni bas lepo izgleda na slikama ali su mi rekli da je 100-150m od plaze a sad ispade 200mPostavljena slika e sad koliko je udaljeno od centra i kakva je plaza tu ispred naseg app. neznam....mi smo uplatili preko helone nis a radi ih atlas tt. neznam odakle....u svakom slucaju hvala a ako znas jos nesto,kazi Postavljena slika pozzz

Nema na cemu Paralijan! Postavljena slika
Pitala sam Vas ko sada radi, jer znam da je Addel prosle godine radio kompletnu uslugu u hotelu, da vlasnik hotela nije ucestvovao uopste. To je kod njih fino funkcionisalo. Imali su momka koji je bio sve vreme u hotelu i sve je bilo ok. Ne znam kako ce to resiti ove godine. Hotelcic kao hotelcic nije los. Najblizi deo plaze na koji izlazite je ok, pescano-sljunkovita. Desno od toga su privatne vile. Levo je deo plaze gde nema kafica, pa kasnije pocinju i lezaljke i suncobrani. Ali morem cete biti zadovoljni sigurno.Postavljena slika
Poz

Ovu poruku je izmenio mikap: 14. Feb 2012 - 20:21
spajanje poruka

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0