POLIHRONO
Napisano: 10. Feb 2012 - 22:30
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 10. Feb 2012 - 22:45
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 11. Feb 2012 - 00:31

Napisano: 11. Feb 2012 - 01:13
paralijan @ 09. Feb 2012 - 17:10
Palm Beach je fin hotelcic, lepo ususkan, miran deo. Ima dosta palmica i nekog zbunja, bazen u ne tako velikom dvoristu, ali je sve vrlo skladno. Sobe su korektne. Nije neki luksuz ali lepo izgleda. Drzao ga je Addel iz Nisa, ali mislim da ga nece drzati i u 2012. Ne znam ko ga je sada uzeo. Jedini problem je sto je bas na kraju Polihrona prema Haniotiju i na jedno 200m od plaze. Moze biti da je malo dalje, ali je taj deo jako miran. Raspitajte se samo ko je organizator ko ga radi u 2012.pa ce cujemo.
Pozz
Napisano: 11. Feb 2012 - 11:33
Napisano: 11. Feb 2012 - 15:15
vesnanis @ 11. Feb 2012 - 01:13
Palm Beach je fin hotelcic, lepo ususkan, miran deo. Ima dosta palmica i nekog zbunja, bazen u ne tako velikom dvoristu, ali je sve vrlo skladno. Sobe su korektne. Nije neki luksuz ali lepo izgleda. Drzao ga je Addel iz Nisa, ali mislim da ga nece drzati i u 2012. Ne znam ko ga je sada uzeo. Jedini problem je sto je bas na kraju Polihrona prema Haniotiju i na jedno 200m od plaze. Moze biti da je malo dalje, ali je taj deo jako miran. Raspitajte se samo ko je organizator ko ga radi u 2012.pa ce cujemo.
Pozz
hvala na inf. meni bas lepo izgleda na slikama ali su mi rekli da je 100-150m od plaze a sad ispade 200m
Napisano: 12. Feb 2012 - 12:13
Lazuro, kako su vas pokrali? Upali lopovi u sobu, pretpostavljam? Interesuje me gde ste bili smesteni, jer sam ja imao isto iskustvo i veoma ruzno iskustvo za njihovom policijom. Hvala
Inace, i svim supermarketima, buticima, u apoteci, mozete placati karticom, dobri su Visa, MasterCard...
Napisano: 13. Feb 2012 - 10:51
Napisano: 13. Feb 2012 - 11:56
Koristite pretrazivac, to vam je najbrzi nacin da dodjete do informacija, evo na 67 strani Pilot je napisao post o toj vili, a ima jos opisa, probajte i sami. Veliki pozdrav.
Takodje i na 45 strani imate post o vili Dukas koji je napisala pocetnica.
Ovu poruku je izmenio balto: 13. Feb 2012 - 12:03
Napisano: 13. Feb 2012 - 12:41
Ове године сам одлучио да са породицом по први пут летујем у Полихрону.По вашим коментарима видим да је одлично место за породични одмор,имам једно питање_
Пошто се аматерски бавим роњењем да ли у Полихрону има неких стеновитих делова залива и да ли у мору при обали за клинце постоји неки део са мањим или већим каменим деловима где могу да дођу до шкољкица.
Хвала!
Napisano: 13. Feb 2012 - 13:35
Ove godine smo uspeli nekako da se skrpimo za more i januara smo kod Hellena travel-a uplatili desetodnevni aranžman u vili Erodios od 11. juna. Polihrono smo izabrali zbog preporuka za porodice sa decom, zato što nikad nismo bili na Halkidikiju i zbog pristojnih cena smeštaja. Idemo sopstvenim prevozom (prvi put) i nadam se lepom letovanju. Naravno da sam pročitao sve postove na ovom forumu, i dugujem svima vama veliku zahvalnost za nesebičnu deobu informacija. Ipak, imam još par pitanja da postavim. Najpre o vili Erodios. Prošle godine nije bila u ponudi, a sada je reklamiraju kao renoviranu. Iako je bilo reči o parkiranju, posebna se zahvaljujem Vesni iz Niša, pomoglo bi još neko iskustvo u vezi s'tim. Moje interesovanje za ovo mesto raste svakim danom i nadam se da ću i ja uskoro doći do nekih informacija koje će biti od koristi.
hvala
Napisano: 13. Feb 2012 - 13:40
Koristite pretrazivac, to vam je najbrzi nacin da dodjete do informacija, evo na 67 strani Pilot je napisao post o toj vili, a ima jos opisa, probajte i sami. Veliki pozdrav.
Takodje i na 45 strani imate post o vili Dukas koji je napisala pocetnica.
To sam procitao,ali hteo bih da cujem jos koje misljenje jer ukusi i iskustva su razlicita od osobe do osobe.Zato sto vise njih iskazu svoja iskustva to cu steci jasniju sliku o toj vili.Tebi u svakom slucaju hvala na pomoci.
Napisano: 13. Feb 2012 - 16:12
Lazuro,
imate bankomat na samom ulazu u Polihrono, kod prvog semafora. I mozete placati u svim vecim radnjama karticama.
Poz
Napisano: 13. Feb 2012 - 16:18
Nebojsa79 @ 13. Feb 2012 - 12:41
Ове године сам одлучио да са породицом по први пут летујем у Полихрону.По вашим коментарима видим да је одлично место за породични одмор,имам једно питање_
Пошто се аматерски бавим роњењем да ли у Полихрону има неких стеновитих делова залива и да ли у мору при обали за клинце постоји неки део са мањим или већим каменим деловима где могу да дођу до шкољкица.
Хвала!
Pozdrav Nebojsa
U Polihronu nema nekih posebnih mesta za ronjenje. Ronioci obicno idu na vrh prsta kod mesta Paljuri, nekih 20ak km od Polihrona. Tu se organizuju izleti ronjenja, pa su tu i najbolja mesta za to.
Skoljkica mozete naci na pocetku sezone na plazi, ali kasnije ih nema bas u nekim kolicinama. Ako malo ronite dalje od plaze mozete naci.
paralijan @ 11. Feb 2012 - 15:15
Nema na cemu Paralijan!
Pitala sam Vas ko sada radi, jer znam da je Addel prosle godine radio kompletnu uslugu u hotelu, da vlasnik hotela nije ucestvovao uopste. To je kod njih fino funkcionisalo. Imali su momka koji je bio sve vreme u hotelu i sve je bilo ok. Ne znam kako ce to resiti ove godine. Hotelcic kao hotelcic nije los. Najblizi deo plaze na koji izlazite je ok, pescano-sljunkovita. Desno od toga su privatne vile. Levo je deo plaze gde nema kafica, pa kasnije pocinju i lezaljke i suncobrani. Ali morem cete biti zadovoljni sigurno.
Poz
Ovu poruku je izmenio mikap: 14. Feb 2012 - 20:21
spajanje poruka
Broj korisnika koji čitaju temu: 4
Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0