Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

POLIHRONO

1786 odgovora na temu

#16 Zorbas

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 07. Feb 2008 - 22:36

Slažem se Željko ali moraš priznati da se i žena pita :angry: !

#17 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3610
  • muški

Napisano: 08. Feb 2008 - 00:26

a nju nisam pomenuo ,pa naravno ona obavezno inače ako nju ne konsultujem za nešto ubi me baksuz  100 % i to mi se potvrdilo ne jednom nego 10000 puta. Za sve ( dobro ne baš za sve ) prvo se konsultujem pa onda se odlučuje .
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#18 Zorbas

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 09. Feb 2008 - 00:28

Da,da i kod mene se odlučuje na bazi demokratskih načela :huh: = u slučaju različitih mišljenja naravno da žena donosi konačnu odluku :tuzni: ! U suštini to i nije tako loše jer ako nešto u apartmanu nije po prethodnim očekivanjima onda zna se da je žena kriva :cool: <_< :plesko: ! U suštini bitno je da nikada ne priznaš svoju krivicu kao ono kada te pošalje u supemarket po voće a ti se vratiš samo sa pivom uz obrazloženje da se voće proda uglavnom prepodne itd :plesko:

#19 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • muški

Napisano: 09. Feb 2008 - 00:56

Ne pravi pitanje za nalaženje smeštaja jer zna da je zbog posla spavam po svakakvim rupama i vučjim jazbinama pa je sigurna da i na omoru neću sebi priuštiti nešto tako , da sam u stanju da se vratim ili da promenim smeštaj ako mi se ma malo ne zasviđa što kažu naši ako mi ga ne hvata oko palim ja iz njega . E za sve ostalo oće da mi vadi dušu na pamuk to priznajem dok ne vidi da je prošla granicu i onda me pošalje po voće a uz voće uvek mi spakuju hladne limenke piva čudni oni grci . Ja iskreno nikad ne kupujem pivo kad idem po voće ne znam što mi to nikad nije poverovala.
putopis Tasos i ja

#20 Zorbas

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 09. Feb 2008 - 01:25

isti slučaj (što se tiče piva) ! :plesko: U suštini najviše mi se sviđa u Grčkoj što je pivo jeftino (u marketima) ... mada to je već druga tema koju treba otvoriti i mislim da bi imala najveći broj posetilaca :)

#21 seki

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 11. Feb 2008 - 13:38

Vidim da svi hvalite ovo mestace i bas mi je drago, da li je neko video apartmane Atanasios i moze li nesto vise da mi kaze o ovom kompleksu? Hvala unapred! :)

#22 Zoki

turista

• Član
  • Poruka:74
  • muški

Napisano: 15. Feb 2008 - 21:02

Tanja i mi smo uplatili Polihrono i to Gallinu Beach od 07.06.do 21.06 preko Tim Travela i to poslednji apartman na spratu jos 25 januara znaci predsezona za juni za sve bolje smestaje blizu mora su rasprodati.Receno mi je u agenciji da svi aranzmani za predsezonu (bolji)treba da se rezervisu krajem decembra.

#23 Zoki

turista

• Član
  • Poruka:74
  • muški

Napisano: 15. Feb 2008 - 21:17

Hteo bih da pitam da li iz Polihrona postoji redovna linija autobusom do Soluna i da li postoji povratak istog dana uveče za Polihrono i koliko košta povratna karta ili bar u jednom pravcu.Mislim da je individualni odlazak u Solun bolja kombinacija nego što nude u agenciji za grupne izlete.Kakva su vaša iskustva sa ovim predlogom?

#24 Zorbas

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 15. Feb 2008 - 21:29

Autobusa ima stalno (mislim svakih pola sata) i nije skup. Lično sam bio kolima koja možeš i da iznajmiš a ne da se guraš po autobusima :plesko: Galini je OK mada kažu da ima komaraca

#25 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 04. Mar 2008 - 16:33

Jel moze neko da mi kaze sta znaci to kada je u Polihronu, vila u prvom redu kuca? Da li je tu mnogo bucno, posto koliko sam shvatila, tu je setaliste i svi kafici i restorani?

#26 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • muški

Napisano: 07. Mar 2008 - 21:50

Vile u prvom redu pored šetališta? nije mnogo bučno , možda malo Naravno ljudi šetaju dečija graja se čuje ali ne i preterano preglasna muzika (to je za uveče) i u neko doba oko 24.00 sve utihne. preko dana je malo buka koja dolazi sa plaže .
Iskreno ja volim malo zavučene smeštaje ali ne daleke već da je na plaži a da nije odmah na udaru zbog mira celog dana. To se nalazi mnogo lako .
putopis Tasos i ja

#27 matakata

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 08. Mar 2008 - 19:37

:D HVALA SVIMA NA SUPER OBJAŠNJENJIMA , MISLIM DA ĆU I JA U POLIHRONO , SAMO NE RAZUMEM , TE IMA KOMARACA TE IH NEMA...AKO JE NEKO VEĆ UPLATIO NEK MI PREPORUČI NEKU AGENCIJU...HVALA

#28 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • muški

Napisano: 09. Mar 2008 - 01:41

Ja sam prošle godine išao preko Perle, planiram i ove godine ali moj savet  je da obiđeš i vidiš sve ponude. I odlučiš šta ti odgovara a ne da slušaš nas svako ima svoje kriterijume odlučiv
anja . :bez-zuba:
putopis Tasos i ja

#29 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 09. Mar 2008 - 10:18

Hvala na odgovorima, moji su se odlucili za Despinu, preko Planumtoursa. Jabadabadu mi je vec sve objasnila u vezi vile, nego jel ima neko neke slicice Polihrona da okaci? Nesto slabo ima u MFT.

#30 matakata

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 09. Mar 2008 - 12:27

Pogledaj porukutantal71 @ 9. 03. 2008 - 00:41

Ja sam prošle godine išao preko Perle, planiram i ove godine ali moj savet je da obiđeš i vidiš sve ponude. I odlučiš šta ti odgovara a ne da slušaš nas svako ima svoje kriterijume odlučiv
anja . :bez-zuba:

Hvala Ti...Ja odlučih...Polihrono(Tim travel)-ako pristane ostatak naše ekipe,šta ću kad verujem ljudima,a i životinjama... :P

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0