Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

VRASNA

1638 odgovora na temu

#31 radakrag

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • ženski

Napisano: 08. May 2008 - 09:45

Pogledaj porukuptubic @ 5. 02. 2008 - 16:58

U poslednjih nekoliko dana procitao sam na raznim forumima mlogo toga o ovom malom mestu ali nigde nisam pronasao bilo kakvu preporuku agencije ili smestaja.
Na letovanje idem kolima u prosirenom sastavu dvoje male dece i tri odrasle osobe potreban mi je apartman sa 2 prostorije i 5 kreveta sto blize obali.

Pitanje je sledece zna li neko ime agencije ili vile gde bih mogao dobiti ovakvu uslugu.

Hvala

ja sam uplatila za sebe i dete od 7. Juna aranzman u Nea Vrasni preko agencije stella maris.Probaj preko njih.Pozz

#32 radakrag

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 09. May 2008 - 10:11

Da li neko moze da mi kaze kakvo vreme u Junu u Nea Vrasni mogu ocekivati, da li je toplo more, jer idem sa detetom od osam godina, a inace prvi put letujemo u grckoj. Inace tamo smo od 07.-17. Juna.
Listajuci ove forume, videh da mozda plaza, koja je inace jako velika moze da bude i pusta u ovo doba. Ima li razloga za brigu?

Hvala svima!

Ovu poruku je izmenio radakrag: 09. May 2008 - 10:13

#33 sasans

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • muški

Napisano: 09. May 2008 - 12:55

I mi idemo u junu u Nea Vrasnu od 10.06. do 30.06. sa decom 2 god i 8 meseci i prijatelji sa detetom od 10 meseci. Smesteni smo u vili Fotis pa ako je neko bio kakva su iskustva. Takodje nas interesuje kako je more za kupanje u tom periodu pogotovo zbog dece. Nadamo se pravom odmoru beza buke i guzve. A koliko sam razumeo udaljeni smo 300-400 m od Asprovalte pa kada budemo zeleli guzvu eto nas u setnji. Svaka informacija bi nam dobrodosla.

#34 sasans

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 09. May 2008 - 13:01

Interesuje me da li je neko letovao u ovoj vili i kakva su iskustva ako jeste. U agenciji nam je receno da je od mora udaljena 60 m a od Asprovalte 300-400m. U pitanju su 4 krevetni apartmani. Da li u blizini ima prodavnica, pekara ili restorana? Cuo sam da je najbolje da se snabdevamo u Lidlu koji je prema Stavrosu par km udaljen. Svaka informacija bi nam koristila. Hvala.

#35 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 09. May 2008 - 13:16

Evo da "pripomognem" bar malo.. letovala sam u Nea Vrasni 3 puta , poslednji put pre dve godine i meni je bilo jako fino, upravo u junu mesecu, svaki put od 20 juna do kraja juna ..More je bilo sasvim ok za kupanje, prijatelji su bili sa malom decom i nije bilo nikakvih problema, plaža je velika, nema gužve, svaki put smo išli preko jedne novosadske agencije , apartmani su uvek bili uz samu plažu, tako da što se tiče smeštaja mogu da kažem da je bio sasvim ok, čak i više nego što sam očekivala. Asprovalta je tik uz Nea Vrasnu , postoji šetalište uz samu plažu, ma videćete , sve je blizu, za porodičan odmor je odlično, jedini (manji ) problem je što to nije klasično šetalište , već i automobili idu tuda (nije magistrala naravno) pa se mora obratiti pažnja na klince, sve ostalo je ok, mnoštvo prodavnica, zlatara, restorana, itd..klasika za grčko primorje, Solun nije daleko pa možete i tamo , zatim mnogo naših ide i u susedan Stavros, veoma je blizu, pun je naših ljudi i bio je nešto jeftiniji za pazar od Asprovalte. Možete autobusom, ili taksijem, zaista se ne sećam tačno koliko je iznosio , ali nešto smešno , par eura, tako nešto...

Da, ono što je bitno je da zna da bude talasa, dan - dva, baš velikih, tako da se u tom slučaju klinci slabo mogu kupati,.More je toplo i dešava se da bude meduza (onih velikih tamnih)

#36 Lili

svetski putnik

• Član
  • Poruka:794

Napisano: 09. May 2008 - 13:43

Rado, Sasa, ja takodje idem krajem avgusta u Nea Vrasnu. Nisam nikada bila tamo, uopste u tom delu Grcke. Moze li neki utisak i preporuke kada se vratite, please?

Slatkis, ( obozavam tvoj nick, tako mi se zove pas, moja slatkis) tvoj post je prilicno ohrabrujuci, posto sam negde cula da je to obicna selendrustina..slike te kuce u koju mi idemo su super, maltene na samoj plazi, ali niti verujem, niti ne verujem slikama agencija..ako mogu da te pitam, posto mi ne idemo sa kolima i same smo zenetine, te ne mozemo bas da teglimo, mozemo li da kupimo u Vrasni hranu, negde osim u Lidlu?

Thnx...
Postavljena slika

#37 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 09. May 2008 - 14:06

Lili, iskreno da ti kažem, nisam ni jednom ušla u Lidl, suprug je mislim jednom, bilo je nekoliko manjih prodavnica u delu gde su apartmani tako da smo tamo uglavnom pazarili, kao i predivna pekara u blizini , pecivo, kolači itd... Nekoliko puta smo pazarili u Stavrosu, u onim malim radnjama , posebno voće jer je bilo dosta jeftinije nego u Asprovalti...Vidi, ako očekuješ neko veće mesto, to nije svakako, Nea Vrasna je malo mesto , Asprovalta je nešto veća, ali sve u svemu ne očekuj grad , jer to nije. Apartmani većine naših agencija su uz samu plažu , što je po meni više nego odlično, posebno ako ti je terasa okrenuta ka moru, onda uživanju nema kraja.. Ispred našeg poslednjeg apatrmana, tj vile Aleksandrakis, je bio bar, tačnije preko dana bar, sa ležaljkama, a uveče je bila diskoteka, tako da nam "ludi i bolji " provod nije trebao. Letos sam bila recimo u Haniotiju, koji je btw duplo skuplji od Asprovalte, Nea Vrasne i mogu samo da ti kažem da me nije ni malo oduševio, naprotiv, od silne hvale tog mesta, ne videh ništa osim trga sa fontanom i par radnjica u okolnim uličicama, tako da sam bila poprilično razočarana od tog toliko "popularnog" i hvaljenog mesta. Plaža po meni ne može da se meri sa onom u Nea Vrasni koja je mnogo veća, čistija i nema gužve !

#38 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 09. May 2008 - 15:05

Slatkis, thnx na odgovoru..evo ovo su slike te kuce sa sajta, a onaj balkon koji se vidi ( dakle direktno prema moru) je nas, tako mi je bar receno. Kao sto vidis i tu ima neki kafic ili tako nesto. Receno mi je takodje da je Asprovalta 500m od kuce..mozda ti kao, takoreci lokalac, i prepoznajes gde su ovi nasi Marija i Spira..mada sve slike koje sam nasla na netu iz Vrasne izgledaju kao da su na istom mestu :)

Meni deluje prelepo, ali je jako jeftino, dvosoban apartman, ove godine renoviran -70eur po osobi, tv i klima ukljuceni, zato sam malo skepticna. Nisam ja bas te srece da mi bude i dobro i jeftino..
Postavljena slika

#39 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 09. May 2008 - 15:07

jos jedan detalj - cura u agenciji rece da odatle pocinje pesacka zona..to je sve sto znam..
Postavljena slika

#40 joca

backpacker

• Član

Napisano: 09. May 2008 - 23:46

Poz svima , pre dve god sam bio u nea vrasni. Mesto je za odmor extra, plaza je velika u julu je bila "pusta" more cisto. Blizu su Stavros i Asprovalta pa ko voli pesice oko 30 min Stavros ( jedini ruzan deo je prolaz pored vojne baze i 5000000 komaraca) ili 15 min lagane setnje do Asprovalte. Uzivajte.Poz

#41 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 10. May 2008 - 08:36

Pogledaj porukuLili @ 9. 05. 2008 - 15:05

Meni deluje prelepo, ali je jako jeftino, dvosoban apartman, ove godine renoviran -70eur po osobi, tv i klima ukljuceni, zato sam malo skepticna. Nisam ja bas te srece da mi bude i dobro i jeftino..

Ne mora da znaci! Posto vidim da ides krajem avgusta, znaci van glavne sezone, mozda i prodjes dobro i jeftino :D
Mi smo jedne godine isli sredinom juna i apartman je bio 140E za oboje, a vila super, nova, cistacica svaki dan i sl. Doduse na Tasosu, ali ne znaci da ako je jeftinije, obavezno mora da je bezveze.

Inace, spojila sam teme o Nea Vrasni, da se ne bi rasipale informacije, radi lakseg pracenja, a i nema potrebe za otvaranjem vise istih tema. :) Da bi svima bilo lakse.

#42 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 10. May 2008 - 08:45

odlicno...jos nijedan negativan komentar..a cene? npr lezaljke, pice na plazi i sl?
Postavljena slika

#43 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 10. May 2008 - 13:16

Lili, kao što si i sama napisala,svaka fotkica koju pogledaš deluje kao da je sa istog mesta, pa tako i ova, ne mogu tačno da ti kažem nalazi se tu i tu, jer zaista deluje kao da je vila pored moje :D upravo sam i ja svaki put imala apartman na takvom mestu sa terasom koja gleda u plažu, dakle to je ono najlepše tamo, što se tiče ležaljki, nama je prvi dan (nismo koristili ležaljke) vlasnik lokala poslao piće (uzo) bez obzira na to što nismo bili u kafiću , počastio nas, pozvao da koristimo ležaljke, a zapravo to mu je bio odličan potez, klasika, naručiš piće i možeš da koristiš ležaljke i suncobran ceo dan, dakle svodi se na to kao i širom Grčke...

#44 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 10. May 2008 - 14:25

Hvala Slatkis, Suki i ostali... bas ste me obradovali..meni je idealan odmor na moru da sam pored plaze i da mi balkon gleda na more..obozavam da ujutru pijem kafu i gledam u more, pa makar i padala kisa..kakav je namestaj, kuca, kupatilo, mi nije uopste bitno, moze i poljski krevet..da nije neka strokavastina, naravno..i da me gazde ne maltretiraju...mislim da drugih zahteva nemam sto se tice smestaja. Sve ostale pogodnosti su dobrodosao bonus. A ovde je izgleda bas sve po mojoj zelji :) mada necu mnogo da se radujem unapred, obicno se nesto izbedaci tada.
Postavljena slika

#45 radakrag

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 15. May 2008 - 12:27

Da, svakako cu se javiti kada se vratim iz Nea Vrasne.
Meni je takodje bitno, ako neko zna kakve su cene tamo,

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0