Napisano: 09. May 2008 - 13:16
Evo da "pripomognem" bar malo.. letovala sam u Nea Vrasni 3 puta , poslednji put pre dve godine i meni je bilo jako fino, upravo u junu mesecu, svaki put od 20 juna do kraja juna ..More je bilo sasvim ok za kupanje, prijatelji su bili sa malom decom i nije bilo nikakvih problema, plaža je velika, nema gužve, svaki put smo išli preko jedne novosadske agencije , apartmani su uvek bili uz samu plažu, tako da što se tiče smeštaja mogu da kažem da je bio sasvim ok, čak i više nego što sam očekivala. Asprovalta je tik uz Nea Vrasnu , postoji šetalište uz samu plažu, ma videćete , sve je blizu, za porodičan odmor je odlično, jedini (manji ) problem je što to nije klasično šetalište , već i automobili idu tuda (nije magistrala naravno) pa se mora obratiti pažnja na klince, sve ostalo je ok, mnoštvo prodavnica, zlatara, restorana, itd..klasika za grčko primorje, Solun nije daleko pa možete i tamo , zatim mnogo naših ide i u susedan Stavros, veoma je blizu, pun je naših ljudi i bio je nešto jeftiniji za pazar od Asprovalte. Možete autobusom, ili taksijem, zaista se ne sećam tačno koliko je iznosio , ali nešto smešno , par eura, tako nešto...
Da, ono što je bitno je da zna da bude talasa, dan - dva, baš velikih, tako da se u tom slučaju klinci slabo mogu kupati,.More je toplo i dešava se da bude meduza (onih velikih tamnih)