Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

VRASNA

1638 odgovora na temu

#1636 oljam

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 23. May 2012 - 21:48

Da li je neko otisao u hotelapart Eva u Vrasna Paraliji od 19.5.2012 , posto im je to prvi termin za odlazak. Pise da imaju internet , pa me interesuje kako je. Jos uvek su na sajtovima samo slike projektnog biroa kako bi trebao da izgleda. Pozdrav za sve i one koji imaju bilo kakvu informaciju

#1637 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 11:32

Evo i jedne mapice za bolje snalaženje:

Postavljena slika

To je takoreći sam početak mesta Nea Vrasna.

Legenda:

Arvanitidis - diskont o kome smo već pričali;
desno od njega na ovoj mapi u pravcu Asprovalte: su 2 diskonta još - DIA i onaj drugi;

ovo gde piše BUS /kod kontejnera, a tačno ispod fudbalskog igrališta/ --- tu će Vas istovariti autobus prilikom dolaska i tu će Vas pokupiti u povratku za vile Paris i Aleksandra (i eventualno Smeraldo);
levo na ovoj mapi gde je vila Paradise ide se za ona još 2 diskonta ii tu je autobuska stanica za Stavros;

Ovu poruku je izmenio Biljana 2302: 24. May 2012 - 11:39

* * * Postavljena slika * * *

#1638 zucca

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: juče, 16:58

Koju plazu netreba propustiti kod Olimpiade???

#1639 ivanrsx

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: juče, 19:33

Da li neko zna gde se u Nea Vrasni nalazi vila Mario (Marios)? Po slikama se vidi da je negde blizu mora, ali ne znam na kom kraju.

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0