Putovanja.info Forum: VRASNA - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (98 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

VRASNA Nea,Paralia...

#1456 Korisnik je offline   stevica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 48
  • Učlanjen: 13.04.10

Napisano: 05. feb 2012 - 20:27

vila Panajota ti je udaljena od vecih marketa na nekih 10min laganog hoda...
ona ti je inace blizu Vrasne Paralije, ok je vila skroz, ako te jos nesto zanima slobodno pitaj...

a da dodam u poredjenju Vrasne i Leptokarije, slazem se da je Vrasna lepsa i more je cistije, ali u Leptokariji ima vise desavanja...
ja vise volim Vrasnu, to je malo supjektivno jer sam tamo ziveo, volim je vise i od Tasosa (sad ce me neko staviti na stub srama, ali to je moj stav)...
0

#1457 Korisnik je offline   eskontic

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 513
  • Učlanjen: 16.03.09

Napisano: 05. feb 2012 - 21:04

A zasto bi te neko stavio na stub srama, zato sto iznosis svoje misljenje? <_< jeste da Leptokarija ima vise sadrzaja ali Nea Vrasna ima bilzinu Asprovalte...za ne?
radim na poslu sam mk
0

#1458 Korisnik je offline   Marina_

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 06.02.12

Napisano: 06. feb 2012 - 12:04

Ne zelim da dosadjujem sa pokretanjem iste teme, :blush: ali me zanima pojava onih delfina u Vrasni... Da li ne moze da se ide dalje od obale zbog njih...? ../../public/style_emoticons/default/huh.gif
0

#1459 Korisnik je offline   Jelena-Kv

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 177
  • Učlanjen: 17.06.09

Napisano: 06. feb 2012 - 13:27

Pogledaj porukuMarina_ @ 06. feb 2012 - 12:04

Ne zelim da dosadjujem sa pokretanjem iste teme, :blush: ali me zanima pojava onih delfina u Vrasni... Da li ne moze da se ide dalje od obale zbog njih...? ../../public/style_emoticons/default/huh.gif

Mi kad smo bili u junu,delfina je bilo samo rano ujutru 6-7 h,a preko dana ne...Moj suprug je bas plivao daleko od obale... :don-t_mention: pozdrav :cool:

Ovu poruku je izmenio Jelena-Kv: 06. feb 2012 - 13:27

0

#1460 Korisnik je offline   stevica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 48
  • Učlanjen: 13.04.10

Napisano: 06. feb 2012 - 15:52

zaista ima delfina, ali se oni ne priblizavaju obali, tako da mozete slobodno da plivate, ja obozavam daleko da plivam, od toga nema straha, videcete i sami...

prava je steta da neko ko letuje u ovom delu neobidje sva mesta, Asprovaltu pre svega, a i Stavros, pogotovo restoran na vrhu, koji pruza predivan pogled na citav zaliv, a imaju i super domace vino...
takodje bi bilo lepo obici i Olimliju i njenu plazu, ali ne gradsku, vec uvalu iza, fenomenalna je, od mah je iza gradske, od crkve 5-10min peske...
naravno tu ima i stara tvrdjava, zanimljiva je skroz, kao i mesto Stagira Aristotelovo rodno mesto...
0

#1461 Korisnik je offline   eskontic

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 06. feb 2012 - 19:24

i Kavalu pod obavezno :don-t_mention:
radim na poslu sam mk
0

#1462 Korisnik je offline   Marina_

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 06.02.12

Napisano: 07. feb 2012 - 18:53

Pa hvala na odgovoru ^_^ , mi idemo 12.7. i posle citanja ovog foruma sigurna sam da cemo se lepo provesti. Hvala za smernice... Unapred se radujem delfinima... :klap:
0

#1463 Korisnik je offline   julii

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 28.05.09

Napisano: 08. feb 2012 - 10:39

Jel bio neko u Asprovalta Beach apartmanima, u Nea Vrasni? Deluje ok.
0

#1464 Korisnik je offline   eskontic

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 08. feb 2012 - 12:30

biljana 2302 ce verovatno odgovoriti na ovo tvoje pitanje....mislim da je ona bila tamo u toj vili
radim na poslu sam mk
0

#1465 Korisnik je offline   milica_r

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 9
  • Učlanjen: 27.08.09

Napisano: 10. feb 2012 - 20:46

Da li neko ima iskustva sa vilom Filimon u Nea Vrasni?Svaka informacija je dobrodosla.
0

• (98 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com