Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NEA PLAGIA

98 odgovora na temu

#91 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 12. Sep 2011 - 07:46

Hvala :)

#92 ruzna78

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 01. Dec 2011 - 18:44

Kakvo je more u Nea Plaji, da li je plitko, toplo (zanima me početak juna), i kakav je pesak, da li se mogu praviti kule od njega? :)

#93 nelli

svetski putnik

• Član
  • Poruka:639
  • ženski

Napisano: 04. Dec 2011 - 14:06

Ja sam u Nea Plaji bila sredinom avgusta meseca, more je bilo izuzetno prijatno i prilično toplo... za početak juna nisam sigurna, logično mi je da je hladnije u odnosu na period koji sam navela...
što se samog mora tiče,.. hm, u zavisnosti koji deo plaže koristiš,ima i kamenja, ima i peska, a bogami i ježeva,... patikice za vodu pod obavezno!
Plićak je nekih desetinu, možda i manje, metara,... viđala sam neka "grandiozna peščana arhitektonska umeća", napravljena vrednim ručicama malih umetnika,,,,:) ima materijala,.. uz malo volje eto i dvorca :D...
More je čisto, ribica koliko hoćeš,.. dalje prema bovama ljudi su viđali sipe, meduze, neidentifikovane morske životinje (?!), ali u plićaku si bezbedna...izuzev ribica koje umeju baš da grickaju ( osetila lično)...

Izbegavaj deo prema nedovršenom brodskom stajalištu , kamenje, kamenje , kamenje,... kolonije ježeva,...i,...naravno.., smeće...:tuga:

Ako se lepo organizuješ, ako od samog mesta ne očekuješ previše, ako ti je prioritet odmor i opuštanje, bićeš zadovoljna... u suprotnom, biraj drugu destinaciju...

Ovu poruku je izmenio nelli: 04. Dec 2011 - 14:14

"Neznam koliko imam godina,.. to se stalno menja.."
"Jednostavni ljudi su izgradili Nojevu barku, a stručnjaci Titanic.."

#94 bogdan2

backpacker

• Član
  • Poruka:35

Napisano: 02. Feb 2012 - 13:24

Negde sam pročitao da su studiji u Nea Plaji u vili Jorgos mali pa me interesuje da li je neko bio u studiu i mišljenje o njemu.

#95 bogdan2

backpacker

• Član

Napisano: 02. Feb 2012 - 13:28

Pogledaj porukunelli @ 04. Dec 2011 - 14:06

Ja sam u Nea Plaji bila sredinom avgusta meseca, more je bilo izuzetno prijatno i prilično toplo... za početak juna nisam sigurna, logično mi je da je hladnije u odnosu na period koji sam navela...
što se samog mora tiče,.. hm, u zavisnosti koji deo plaže koristiš,ima i kamenja, ima i peska, a bogami i ježeva,... patikice za vodu pod obavezno!
Plićak je nekih desetinu, možda i manje, metara,... viđala sam neka "grandiozna peščana arhitektonska umeća", napravljena vrednim ručicama malih umetnika,,,,:) ima materijala,.. uz malo volje eto i dvorca :D...
More je čisto, ribica koliko hoćeš,.. dalje prema bovama ljudi su viđali sipe, meduze, neidentifikovane morske životinje (?!), ali u plićaku si bezbedna...izuzev ribica koje umeju baš da grickaju ( osetila lično)...

Izbegavaj deo prema nedovršenom brodskom stajalištu , kamenje, kamenje , kamenje,... kolonije ježeva,...i,...naravno.., smeće...:tuga:

Ako se lepo organizuješ, ako od samog mesta ne očekuješ previše, ako ti je prioritet odmor i opuštanje, bićeš zadovoljna... u suprotnom, biraj drugu destinaciju...
Čitao sam sve opise na forumu ali niko nije dao opis plaže kao Vi? Zar je moguće da niko nije primetio ježeve i kamenje? U svim opisima se kaže da je plaža peščana.Doveli ste me u dilemu da li da idem tamo.:tuga:

#96 nelli

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 02. Feb 2012 - 14:10

Mi smo izbegavali gužvu tj deo plaže prema kafićima, zato smo se sretali sa ježevima :lol: .. kamenja ima u onom delu plaže ispred same vile Jorgos,..
Što se vile Jorgos tiče, da, studiji su "skučeni"... imate sve, ali na malom prostoru.. sama vila nije ništa posebno, ali je na mirnoj lokaciji... studiji koji gledaju na more i nisu neka prednost..pre podne, ali i uopšte, je u njima "pakao" ...barem su se tako izjašnjavale "komšije",... ja sam bila u studiju "bez pogleda"... ako te zanima još nešto,... pitaj...
P.S. ako ideš u N.Plaju,.. za svaki slučaj...ponesi patikice za vodu..

Ovu poruku je izmenio nelli: 02. Feb 2012 - 14:52

#97 2princeze

backpacker

• Član
  • Poruka:28
  • ženski

Napisano: 02. Feb 2012 - 15:30

Pogledaj porukubogdan2 @ 02. Feb 2012 - 13:28

Čitao sam sve opise na forumu ali niko nije dao opis plaže kao Vi? Zar je moguće da niko nije primetio ježeve i kamenje? U svim opisima se kaže da je plaža peščana.Doveli ste me u dilemu da li da idem tamo.:tuga:

Verujte mi, mi smo bili u apartmanima Hriso Pagoni, ispred je plaza siroka, cista, ja jeza nisam videla u tom delu,osim ljustura, verujte mi mislim da je plaza u ovom delu(tj, posle mosta ka Nea Flogiti) sira i cistija, u delu pre mosta ka Nea Kalikratiji -nama se nije dopala. Nea Plaja je mesto idealno za odmor, blizu Soluna, blizu Nea Mudanje, strateski je na odlicnom mestu. Pogledajte opise za bar Shape koji u svom sklopu ima i mali aqua park(par tobogana, prelepi bazen i zezalice zaklince).

#98 bogdan2

backpacker

• Član

Napisano: 05. Feb 2012 - 12:21

Pogledaj porukunelli @ 02. Feb 2012 - 14:10

Mi smo izbegavali gužvu tj deo plaže prema kafićima, zato smo se sretali sa ježevima :lol: .. kamenja ima u onom delu plaže ispred same vile Jorgos,..
Što se vile Jorgos tiče, da, studiji su "skučeni"... imate sve, ali na malom prostoru.. sama vila nije ništa posebno, ali je na mirnoj lokaciji... studiji koji gledaju na more i nisu neka prednost..pre podne, ali i uopšte, je u njima "pakao" ...barem su se tako izjašnjavale "komšije",... ja sam bila u studiju "bez pogleda"... ako te zanima još nešto,... pitaj...
P.S. ako ideš u N.Plaju,.. za svaki slučaj...ponesi patikice za vodu..

Hvala na odgovoru.Nisam siguran da sam razumeo sve ,posebno ono o paklu i komšijama. U kom smislu?Kakvo je lično iskustvo konkretno.Išla bi ponovo tamo ili ne?

#99 nelli

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Feb 2012 - 15:27

Išla bih ponovo...lepo je..
Što se tiče samog smeštaja, meni je bio ok... ispalo je dobro što studio nema pogled na more tako da smo uvek imali hladovinu..
Pošto sam prošpartala celu plažu, iz iskustva sam ti rekla koji deo plaže treba izbegavati,...
U N.Plaji imaš utisak da ti je sve blisko i poznato,..barem sam ja imala taj osećaj..

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0