Ja sam sve uplatila i idem 2.maja,jeeeeedva cekam.Idema u Palm beach resort koji je udaljen od Malea 140 km sto znaci da cemo putovati, mislim na supruga i mene hidro avionom.Rale o61, divno ste sve opisali i hvala vam.Deluje podsticajno mada se sve moze videti na googlu earth , pa tripadviser i naravno kod preljubazne Tanje i Tamare iz Travel housa.
Ja svakako ne bih isla na Meeru island ili Sun island ili Kandoomu (bili su moji favoriti) jer imaju pacove, procitajte preporuke na tripadviser gde inacemozete videti gotovo sve o svakoj destinaciji i mnogim hotelima.
Samo da napomenem , neko je gore u nekom postu rekao da su plaze Maldiva ili Meksika, Tajlanda , Kube ili Dominikane i da ne nabrajam iste.To uopste nije tacno jer osim Maldiva one nemaju koralne grebene koji daju posebnu boju, prozirnost i toplotu.Ja bila na svim ostalim gore nabrojanim mestima.Sve su plaze savrsene a za Maldive se kaze i da su rajske.Nisam bila ali toliko ima na netu da se jasno moze videti kakve su.
Da ne duzim, javljam se kada se vratim.Dosta jeftin period je maj sa manjim rizikom monsunskih kisa, ako uopste nesto ima jeftino na Madivima.
Ovu poruku je izmenio mimi15: 06. feb 2010 - 19:02

Citiraj
Odgovori na ovo

. Ocigledno da osoba koja uziva u podvodnom svetu, voli i da cuva taj svet.