Da li neko od vas koji ste bili na Maldivima može da mi prenese vaše iskustvo od momenta sletanja na Male aerodrom i dalje... da li ste sami organizovali prevoz do luke odakle polazi hidrogliser , ukoliko ste do resorta išli njim . A oni koji su išli hidroavionom kako su se dalje organizovali do hidroaviona . Ove pojedinosti mi nisu jasne a niko nije pisao o tim detaljima pa ne bih volela da imam iznenađenja odn. da nisam pripremljena a kad ste vi taj deo iskusili molila bih pomoć. Planiram sledeće godine da povežem ŠL i Maldive pa sam u pripremama i volela bih da znam i ove detalje.Hvala.
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
maldivi/kako otici za sto manje para i u sto boljem periodu
Napisano: 02. sep 2010 - 22:52
Iscitavajuci ovaj topic, a i jos nekolicinu, uglavnom o daljim destinacijama, shvatio sam da postoji izvesna zabluda, odnosno mala zbrka sa nekim terminima. Razlicito se tumaci termin "individualno putovanje". Zapravo ako odete u agenciju, izvadite novac i uplatite aranzman u koji je ukljucen avio prevoz, svi transferi i smestaj u nekom resortu sa hranom a na taj put idete bez grupe, onda to mozda jeste "individualno" ali nikako ne i samostalno
Ovo isto vazi i za one hrabrije sto sami organizuju prevoz pa onda tamo opet nekoj lokalnoj agenciji plate da im sve organizuje... Da se razumemo, nemam ja nista protiv, svako treba sebi da organizuje putovanje u skladu sa svojim potrebama, zeljama, mogucnostima... Posto znam o cemu govori Oljica_70 mislim da takve informacije ovde za sada nema... Treba kontaktirati Ljubceta ili Cejlona ali oni su bili ja mislim 2008. god. Posle njih je bio MIroslav Miki Golubovic, ne znam pod kojim nickom se ovde pojavljuje ali se on moze iskontaktirati preko sajta http://www.jeftinaputovanja.net/ i to su ljudi od kojih se ev.moze dobiti valjana i korisna info tog tipa.Takodje, ono sto ja vise nikako necu propustiti je obavezno najnovije izdanje LP, do sada sam uvek nalazio neke elektronske varijante ili neka starija izdanja ali kada se sve sabere i oduzme ako vec sakupis kesh za ovakav put jos 20$ za knjigu nije nista a moze da ustedi neuporedivo vise... Pozzz i puno srece Oljici sa organizacijom nove pustolovine
...every journey begin with a single step!
Napisano: 02. feb 2011 - 10:51
oljica70 @ 02. sep 2010 - 13:22
Da li neko od vas koji ste bili na Maldivima može da mi prenese vaše iskustvo od momenta sletanja na Male aerodrom i dalje... da li ste sami organizovali prevoz do luke odakle polazi hidrogliser , ukoliko ste do resorta išli njim . A oni koji su išli hidroavionom kako su se dalje organizovali do hidroaviona . Ove pojedinosti mi nisu jasne a niko nije pisao o tim detaljima pa ne bih volela da imam iznenađenja odn. da nisam pripremljena a kad ste vi taj deo iskusili molila bih pomoć. Planiram sledeće godine da povežem ŠL i Maldive pa sam u pripremama i volela bih da znam i ove detalje.Hvala.
Bez brige! Ko do svojeg ostrva putuje hidrogliserom pesaci do glisera posto je to na bukvalno 100m od aerodromske zgrade. Putnike koji putovanje nastavljaju hidroavionom sacekuju malim kombijima i prevoze ih do mesta odakle krecu, a to je na nekih 300m od aerodromske zgrade ali se obilazi pista pa je organizovan prevoz radi sigurnosti i zbog prtljaga. Na samom izlasku iz aerodroma stoje predstavnici agencija i kada se njima javis mozes da zaboravis na sve i da pocnes da uzivas. Inace sam aerodrom je na zasebnom ostrvu pa su zato i sve razdaljine ovako male.
U svakom slucaju, nemas brige, sve je organizovano. Samo se opusti i uzivaj. Zavidim ti!
P.S. Nadam se da moj odgovor nije stigao kasno?!
Ovu poruku je izmenio Billy The Kid: 02. feb 2011 - 10:54

Napisano: 02. feb 2011 - 18:32
Hvala Billy, nisi zakasnio idem tek u aprilu, prvo u Šrilanku pa na Maldive.Već sam se nešto informisala, s obzirom da se niko nije ovde odazvao, kako to izgleda gledajući neke klipove na you tubu. Pozdrav.

Citiraj
Odgovori na ovo