Hurgada - Hotel U Centru Ili Dalje?
Napisano: 23. Jun 2010 - 18:08
Napisano: 23. Jun 2010 - 19:14
Pa ovako...Aekvarijum je mali.Ima raznih ribica,nije lose videri,ali ja sam se malo razocarala,jer sam ocekivala da ce to biti oni veliki akvarijumi,sa velikim staklima,a ovo je sve naspram toga minijaturno.Mozes videti u akvarijumu ajkulice,ali one su velicine...pa kao som,nije to ona prava ajkula koju sam ja ocekivala
Nije skup ulazak,ne mogu se setiti koliko je tacno,ali malo me podseca na prodavnice za zivotinje-odeljak sa ribicama
Napisano: 23. Jun 2010 - 19:38
Napisano: 23. Jun 2010 - 23:04
Kakav je to Senzo mall?Kao trzni centar sa garderobom ili...?
Mislim da ce ovaj plan biti za El Gunu
-jedan dan cu otici mozda na plazu da vidim kako izgleda.Ne bih na neku javnu,ali opet ne znam na koju ce me primiti.Ako ti kazes da se na toj Mangroovy Beach,placa ulz,onda nije javna,tako da mi se cini da ce biti cista...
-obavezno cu uvece otici do Marine.Mislila sam jos mozda negde,ali ako sam dobro skontala nema sta vise u El Guni da se gleda.U Marini su restorani,kafici,radnje...?
Ovu poruku je izmenio akaboka: 23. Jun 2010 - 23:06
Napisano: 23. Jun 2010 - 23:42
Napisano: 15. Dec 2010 - 19:42
Napisano: 29. Aug 2011 - 14:59
EGIPCANKA @ 20. Jun 2010 - 09:48
Vratila sam se prije 7 dana,
bila sam poslovno u Egiptu i obisla oko 50 hotela
Sharm , Hurgada, El Gouna, Soma Bay, Makadi bay....
Magawish je najstariji hotel u Hurgadi, ima veliku i lijepu plazu, windsurfing centar,pjescana je plaza, cini mi se lijevo su korali
ima bazene, veliki je komplex.
Sobe onako/klasika opremljene, to su ustvari neki bungalovi tj. kaletice sa malom terasom ispred, u zelenilu.Ima tv, frizider, malo su mracne za moj ukus.
Ali cujem od putnika na aerodromu koji su bili da su sa svim u Magawish-u jako zadovoljni.
mozda sam ti bar malo pomogla,
pozz
Caos
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0