dzagoda @ 18. 06. 2008 - 09:07
Da li znate koja je cena autobuske karte na relaciji Polihrono-Afiki (valjda se tako zove, ono mesto gde se nalazi Lidl) ili eventualno koliko kosta taxi do tamo?
I, koja je cena mleka, vode i hleba u supermarketima u Pefkohoriju? Pretpostavljam da su cene slicne supermarketima u Polihronu...
Hvala
Ovako za cenu autobuske karte do Afiki nisam siguran? Licno smo koristili iznajmljivanje skutera za obilazak celog prstena, u krug, a cena za ceo dan je 15eura, dovoljno je dati na uvid vozacku B kategorije. Firma koja izmajmljuje skutere, biciklove i motore daje broj mobilnog ukoliko se nesto desi sa skuterom da dodju da vam pomognu sto putovanje i obilazak prsta cini sigurnijim. Mada licno nesto nisam fasciniram sasvim drugacijom obalom sa druge strane..
Cene mleka se ne secam a cena hleba je po secanju duplo veca nego kod nas u zavisnosti od hleba. Meni se onaj najobicniji hleb i nije svidjao nekako suvise crn a po supermarketima uglavnom pakovan u folije sto ce reci nikad onako preterano svez kao kod nas, a pekare su uglavnom pretvorene u poslasticarnice.
Sto se tice Hanijotija cene po prodavnicama jesu nesto vise. Tamo sam bio tri dana. Nije mi se svidela preterana guzva na glavnoj plazi. Sem onog parkica i veceg broja prodavnica nesto nisam fasciniran letovanjem u tom mestu, pogotovo sto sem pojedinih hotela nikad ne mozete biti smesteni bas blizu plaze, a po suncu koje je bas peklo uopste nije prijatno sipciti negde dalje od plaze.
Nisam nesto narocito pomogao ali eto koliko sam znao.