Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PEFKOHORI

1955 odgovora na temu

#1786 tijanal

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • muški

Napisano: 11. Feb 2012 - 09:48

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje - da li ima meduza u Pefkohoriju i da je plicak dugacak ili ne. Imam malu decu pa mi treba i informacija koje vile su blizu one sire plaze. I posto se dvoumim izmedju Paralije i Pefkohorija sta je bolje.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 12. Feb 2012 - 11:52
višak kodova

#1787 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 11. Feb 2012 - 09:53

Stvar licne odluke je sta je lepse...Hanioti ili Pefkohori.....oba mesta imaju nesto svoje...Pefkohori za razliku od Haniotija ima setaliste uz obalu...ima neki mol...Hanioti ima mali trg sa fontanom iz kog se racvaju nekoliko ulica koje su pune radnji, kafica, poslasticarnica butika itd.....
radim,na poslu sam mk

#1788 Blender

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • muški

Napisano: 11. Feb 2012 - 15:34

Eh, da sam ranije otkrio ovaj sajt mozda bi mi bilo mnogo lakse snalazenje sa smestajem itd :)

Imam par pitanja u vezi sa Pefkohorijem. Bio sam tamo kad sam imao 6 godina poslednji put pa kapiram da se dosta promenilo :P
Ove godine bi trebalo da odem sa devojkom na more pa ono da vas pitam za iskreno misljenje u vezi sa vilom Eliza. Ako je neko bio pa da mi kaze sta da ocekujem od tog smestaja.
Nije mi frka ni udaljenost od mora(mislim 120 metara za nas mlade i nije puno) a boga mi ni buka (sa obzirom na to da zivim u zgradi sa komsijama koji odvrnu dnevnik do koske te sam prinudjen da slusam politiku ceo dan...).
Znaci zanima me konkretno usluga u smestaju. Da li vredi para?
Termin nam je 6. jul pa ono.

#1789 eskontic

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Feb 2012 - 19:40

Pogledaj porukutijanal @ 11. Feb 2012 - 09:48

pozdrav svima ,imam jedno pitanje da li ima meduza u Pefkohoriju i da je plicak dugacak ili ne,Imam malu decu pa mi treba i informacija koje vile su blizu one sire plaze .I posto se dvoumim izmedju Paralije i Pefkohorija sta je bolje .
<h2 class="maintitle">
</h2>

Bez dvoumljenja .....Pefkohori....plicak sasvim solidan za decicu ....meduzu za sve ove godine nisam videla....a sto se smestaja tice sve sto je ispod magistrale je ok....

Pogledaj porukuBlender @ 11. Feb 2012 - 15:34

Eh, da sam ranije otkrio ovaj sajt mozda bi mi bilo mnogo lakse snalazenje sa smestajem itd :)

Imam par pitanja u vezi sa Pefkohorijem. Bio sam tamo kad sam imao 6 godina poslednji put pa kapiram da se dosta promenilo :P
Ove godine bi trebalo da odem sa devojkom na more pa ono da vas pitam za iskreno misljenje u vezi sa vilom Eliza. Ako je neko bio pa da mi kaze sta da ocekujem od tog smestaja.
Nije mi frka ni udaljenost od mora(mislim 120 metara za nas mlade i nije puno) a boga mi ni buka (sa obzirom na to da zivim u zgradi sa komsijama koji odvrnu dnevnik do koske te sam prinudjen da slusam politiku ceo dan...).
Znaci zanima me konkretno usluga u smestaju. Da li vredi para?
Termin nam je 6. jul pa ono.

Preko iste agencije imate mnogo bolji smestaj a to je Aloni Palace....vredi i lepo je ...meni se Eliza nije dopala
radim,na poslu sam mk

#1790 sunflower28

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 12. Feb 2012 - 00:05

Pozdrav dragi putnici,
Zelela bih da podelim sa vama jedno veliko razocaranje koje sam dozivela u jednoj od agencija, nasiroko hvaljene na ovom forumu. Inace, ne znam koliko ste upoznati, ali uglavnom je citava predsezona rasprodata, ja sva zodovoljna sto sam u hotel/app Diana uspela da nadjem cetvorokrevetni apartman(svi znamo da smo za tu vilu culi samo hvale, a kako idem sa jednogodisnjim detetom, kvalitetan smestaj mi je bio bitan)za period 17.06.-01.07., po ovakvom kijametu odjurim da uplatim avans i sta cu da cujem kako moje dete od godinu dana koje putuje sopstvenim prevozom i ne koristi krevet za to zadovoljstvo mora da plati punih 100 evra. Na moje pitanje od kada deca do 2 godine placaju aranzman u visini od 60%, dobila sam odgovor da je to jednostavno tako. Ne znam da li je neko imao slicno iskustvo, ali ja sam odustala od letovanja kojem sam vec pocela da se radujem, ocito prerano!

#1791 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 12. Feb 2012 - 08:43

sunflower28'
udri ti da trazis smestaj bez agencije .direktno kod grka.iznenadices se koliko ima slobodnih mesta u pred sezoni,koliko je jeftinije,i kako svako ima razumevanje za malo dete.

#1792 sunflower28

backpacker

• Član

Napisano: 12. Feb 2012 - 09:46

@pajamen

Dajte mi, molim vas, neki proveren sajt ili preporuku za neku vilu, nesto sam pokusavala, ali uzalud, nalecem samo na hotele, sto mi nije zanimljivo i hvala na savetu :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 13. Feb 2012 - 11:15
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#1793 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 12. Feb 2012 - 10:11

sunflower28
nazalost tu ne mogu da pomognem.od pre dve godine okrenuo sam se sitoniji.kasandru ne bi voleo vise da gledam.izludelo me je to sto u pefkohoriju nema mesta za parking...ili sam ja neki baksuz.....verovatno ima dobrih smestaja i u haniotiju,gde ima vise parkinga.

evo male pomoci sa ovog sajta:
SMESTAJ NA HALKIDIKIJU samostalno, na licu mesta
http://www.putovanja...post__p__181437

Ovu poruku je izmenio mikap: 13. Feb 2012 - 11:15
spajanje poruka

#1794 sunflower28

backpacker

• Član

Napisano: 12. Feb 2012 - 15:39

Pogledaj porukupajamen @ 12. Feb 2012 - 10:24

evo male pomoci sa ovog sajta:
SMESTAJ NA HALKIDIKIJU samostalno, na licu mesta
http://www.putovanja...post__p__181437
Hvala jos jednom!
Ja sam pocela da se raspitujem o Pefkohoriju, jer bih volela da promenim malo mesto u kome sam godinama letovala. Kao i vecina nas, sa roditeljima sam letovala u Paraliji kao mala, sada kako ja imam dete bili smo ponovo tamo prosle godine, ali za promenu samo hteli da probamo nesto drugo, a ljudi hvale Pefkohori i kazu da je bas za decu, pa rekosmo da pokusamo, medjutim izjalovilo se. Posto ne poznajem Halkidiki, svaki predlog je dobrodosao
Pozdrav, putnici

#1795 tsonga

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • muški

Napisano: 12. Feb 2012 - 18:46

pitanje.
da li je plaza sljunkovita ili peskovita i da li je plaza lepsa u haniotiju ili pefkohori-u

unapred hvala na odgovoru

#1796 tijanal

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • muški

Napisano: 13. Feb 2012 - 01:19

da li na plazi levo od mola koja je sira mogu da se postave svoji suncobrani ili su privatne ,i da li ima medeza u periodu od 15/ jula do 1. avgusta

#1797 Blender

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • muški

Napisano: 13. Feb 2012 - 04:49

A ima li neki poseban razlog zasto vam se Eliza nije dopala?
Pricajte slobodno i iskreno. Hocu da znam sve lepo na vreme da se ne zeznem :S

#1798 eskontic

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Feb 2012 - 10:10

Nema tu nesto posebno...rekoh namestaj je stari i onako sve deluje neuredno.....nisu sve terase velike ima i onih malih....nista posebno ali mislim da je mnogo para za takav smestaj....eto
radim,na poslu sam mk

#1799 eskontic

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Feb 2012 - 10:18

Plaza je mesavina sljunka i peska....u Pefkohoriju nema privatnih plaza nego delova gde kafici imaju svoje lezaljke ali ima i dosta mesta za one koji to ne zele kako levo od mola tako i desno...meduza nema ....bar ih ja nisam videla a u Pefu sam bila u svim periodima pocev od maja pa sve do oktobra ...gde je plaza lepsa U Haniotiju ili Pefkohoriju? ....pa one su tu negde.....osim sto u Pefkohoriju u sredisnjem delu je plaza od pre tri godine (kada su grci prestali da je nasipaju) vrlo uska....
radim,na poslu sam mk

#1800 Bojanna

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 13. Feb 2012 - 15:09

Da li neko zna kakve su gazde u vili Eliza? Da li su ljubazni?

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0