Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PEFKOHORI

1955 odgovora na temu

#1951 Pantelija

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • muški

Napisano: 20. May 2012 - 13:49

Pozdrav svima!

Da li neko zna moze li se redovnom autobuskom linijom doci do Xenia ili Golden plaze pored Pefhorija?
Moze li neki info o redu voznje (ukoliko ga ima ili orjentaciono u polasku i dolasku), koji prevoznik, cene karti, itd

Ovog puta idem autobusom, a ne kolima i to 04.06., pa cu ostati uskracen za dalje obilaske ove regije

Hvala puno!

#1952 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 20. May 2012 - 16:00

Pogledaj porukuhelelena @ 20. May 2012 - 13:32

Da li neko zna koliko je vila Eolos udaljena od centra ?
udaljena je oko 400m po mom ...u svakom slucaju nije daleko pa Pefkohri nije veliko mesto

Pogledaj porukuPantelija @ 20. May 2012 - 13:49

Pozdrav svima!

Da li neko zna moze li se redovnom autobuskom linijom doci do Xenia ili Golden plaze pored Pefhorija?
Moze li neki info o redu voznje (ukoliko ga ima ili orjentaciono u polasku i dolasku), koji prevoznik, cene karti, itd

Ovog puta idem autobusom, a ne kolima i to 04.06., pa cu ostati uskracen za dalje obilaske ove regije

Hvala puno!

I Sabra i Turisttrade imaju organizovane kombije koji prevoze do Xenie....svratite u njihovu agenciju koja su jedna do druge na glavnom putu (izlaz iz Pefkohorija ka Paliuriju) i pitajte za red voznje i cenu karte
radim,na poslu sam mk

#1953 helelena

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 20. May 2012 - 22:58

Pogledaj porukueskontic @ 20. May 2012 - 16:00

udaljena je oko 400m po mom ...u svakom slucaju nije daleko pa Pefkohri nije veliko mesto
Hvala Eskontic! Sve sto je dalje od 100m,sa malom decom je daleko ... ali super je to sto je plaza jako blizu...

I Sabra i Turisttrade imaju organizovane kombije koji prevoze do Xenie....svratite u njihovu agenciju koja su jedna do druge na glavnom putu (izlaz iz Pefkohorija ka Paliuriju) i pitajte za red voznje i cenu karte

#1954 cupkobap

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 21. May 2012 - 22:59

Pogledaj porukutvrdoglav @ 19. May 2012 - 21:53

Bio sam u oba i prednost definitivno dajem Golden Sun-u, ali ruku na srce ni Petridis nije loš. Golden Sun je bliži plaži, a i supermarketi su odmah tu. Petridis je nekih 200-250 metara dalje. Golden Sun je manji i dobro je ako imas sobu okrenutu ka dvoristu, baš kao i u Petridisu u kom može da bude bučno u sobama okrenuti ka ulici, a sve u zavisnosti u kojem delu sezone ideš (mi smo bili u julu i zbog naših je umelo da bude vrlo bučno). Petridisu je bolji bazen, ali sve ostalo je bolje u Golden Sun-u. Bar za mene...
Hvala Vam puno na informacijama.Pozdrav

#1955 cupkobap

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 21. May 2012 - 23:08

Pogledaj porukudidi64 @ 19. May 2012 - 14:00

Za sada nisam merodavna da upoređujem ova dva app-hotelčića, ali 15.06 krećemo u Pef, smešteni smo u Golden sun-u 1, pa onda mogu da dam podroban izveštaj (28.06). Vidim da su oba na istom pravcu-ulici, s tim što je Petridis iznad podvožnjaka a Gold.s ispod. Bazen (ako vam je važan) je bolji u Petridisu, sama unutrašnjost (po slikama i snimcima sa Youtube) je na strani Goldena. Prava tuš kabina, kupatilo normane veličine (reeetko u GR) a ima i Total tv (tamo smo za vreme EP u fudbalu) :blink: Uglavnom svakako ću se javiti posle povratka ...
Hvala vam na dosadašnjim informacijama,a ako nije problem i neke kad se vratite :D .Najbitnije mi je da su sobe čiste,da ima vode,a ne da moram da ciljam kad cu pod tus,bazen manje više,ali nije na odmet kad se ranije ustane :hehe: Na slikama mi se čini ok,ali bitnije mi je nečije iskustvo.
Još jednom hvala.pozdrav

#1956 didi64

putnik

• Član
  • Poruka:112
  • ženski

Napisano: 22. May 2012 - 09:28

cupkobap, nema problema, javljam se kad se vratimo a vala sitno počinjem da brojim ... :dance:

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0

• Google