Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PEFKOHORI

1955 odgovora na temu

#1 seregig

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 26. Jan 2008 - 19:39

Pozdrav;

Apartmanski hotel Sandy - Pefkohori
Interesuju me utisci, sugestije ili bilo sta, o Sandy-u ukoliko ste letovali u ovoj vili ili neko koga poznajete.

Ovu poruku je izmenio suki: 21. Jul 2008 - 08:48

#2 Zorbas

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 26. Jan 2008 - 22:43

Priloženi fajl  Vila_Triena.doc   23.5K   747 Broj preuzimanjaPriloženi fajl  Vila_Triena.doc   23.5K   747 Broj preuzimanjaVila Triena Pefkohori ! Da li je neko letovao u njoj !

#3 Sanja1965

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 27. Jan 2008 - 16:02

U junu 2008.g. od (7. do 21. juna) imam nameru prvi put, da sa kćerkom od 2,5 godine idem u HOTEL Rigakis u Pefkohoriju. Molila bih ako neko ima iskustva da mi kaže da li je izbor hotela dobar zbog deteta, odnosno uopšte mišljenje o hotelu Rigakis u Pefkohoriju, kao i o iskustvima o dnevnim temperaturama i temperaturama mora u junu mesecu. Unapred zahvalna mama Sanja

#4 nacamaca

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 29. Jan 2008 - 20:46

vila Labrini Pefkohori
Da li je neko boravio u ovoj vili?Zanima me polozaj vile kao i velicina apartmana za pet osoba.Unapred hvala!!

Ovu poruku je izmenio suki: 21. Jul 2008 - 08:30

#5 mdea

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 01. Feb 2008 - 00:32

Pozdrav.Ako si rezervisao u prizemlju sa dve spavace sobe onda si odlicno izabrao.Do mora imas 50 m (ako je i toliko).Sve ti je blizu,mada to i nije neki problem u Pefkohoriju.Ovde imas ulaz iz dvorista,a mozes i preko terase da ulazis.Imas dnevnu sobu,u produzetku je kuhinja, a sa strane je mali hodnik,levo i desno spavace sobe,a pravo kupatilo sa tus kabinom.Ako vas ide vise ili ako imas klince to je pravi pogodak.

#6 sokol

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 01. Feb 2008 - 17:00

Da li je neko bio u vili elektra upefkohoriju? Kakv je smestaj ? jel daleko od plaze?

#7 Zorbas

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 01. Feb 2008 - 22:53

E :lol: super ! Sviđa mi se tvoj opis apartmana ! Nego ja sam rezervisao 3+1 (veći) isto u prizemlju !To je valjda slično zar ne ? :( Pretpostavljam da je isto samo bez jedne spavaće sobe ! Nego ima li šanse da se negde tu u blizini parkira auto :rolleyes: ? Kakva je plaža ? Da li je šljunak ili sitan pesak ? Da li je terasa dovoljno velika ? Unapred zahvalan ? :rolleyes:

#8 Banens

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 08. Feb 2008 - 10:24

Pefkohori villa elia, Agencija Perla tours
Ove godine prvi put idem na kassandru.
Kakvi su vasi utisci.
Sta mislite o pomenutom smestaju i lokaciji (u centru pored crkve).
Koliko je daleko od plaze

Ovu poruku je izmenio suki: 21. Jul 2008 - 08:25

#9 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3610
  • muški

Napisano: 11. Feb 2008 - 10:11

pogledaj katalog perle možeš i stari jer novi tek treba da izađe i budi siguran da je sve ito onako kako su napisali i vreme koliko treba do plaže .Imam lepa iskustva sa njima i sada čekam novi katalog jer su rekli da sa njim i stižu neke korekcije cena u odnosu na prošlu godinu pa ćemo videti ali sigurno nećeš pogrešiti mada opet pogledaj lepo
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#10 Banens

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 11. Feb 2008 - 13:30

Pogledaj porukutantal71 @ 11. 02. 2008 - 09:11

pogledaj katalog perle možeš i stari jer novi tek treba da izađe i budi siguran da je sve ito onako kako su napisali i vreme koliko treba do plaže .Imam lepa iskustva sa njima i sada čekam novi katalog jer su rekli da sa njim i stižu neke korekcije cena u odnosu na prošlu godinu pa ćemo videti ali sigurno nećeš pogrešiti mada opet pogledaj lepo

HVALA

#11 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3610
  • muški

Napisano: 11. Feb 2008 - 14:09

Molim i drugi put.  I znaj da je Pefkohori mnogo bučan i danju a vala i noću kao Paralija  :P .
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#12 beki

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 21. Feb 2008 - 14:59

Pogledaj porukuSladjana @ 20. 08. 2007 - 10:43

Ne polazi mi bas za rukom da okacim i ostale slike, max attachment space je 150k pa cu izgleda morati da ih ubacim u MFT... :)
da li se možda sećate kakva je pozicija studia 302 i 303

#13 beki

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 07. Mar 2008 - 14:12

Pogledaj porukunacamaca @ 29. 01. 2008 - 19:46

Da li je neko boravio u ovoj vili?Zanima me polozaj vile kao i velicina apartmana za pet osoba.Unapred hvala!!
vila Labrini Pefkohori
I MENE ZANIMA OVA VILA, ODNOSNO NE MOGU NIGDE DA PRONADJEM DA LI IMA KLIMU?

Ovu poruku je izmenio suki: 21. Jul 2008 - 08:31

#14 Pedja G.

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 17. Mar 2008 - 22:47

Pefkohori golden bay apartmani
Sta da ocekujem od ovog smestaja, dali neko zna kakav je smestaj, po ceni trebalo bi da bude dobar, ali nisam nasao nijedan post o ovom kompleksu apartmana.

Takodje dali neko moze da nam da neki savet za neki dobar i pristojan sa cenama restoran u Pefkohoriju, gde bi rucavali.

Unapred hvala Pedja G.

Ovu poruku je izmenio suki: 21. Jul 2008 - 08:32

#15 halkidiki

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 28. Mar 2008 - 12:41

Pefkohori preko ETA tours/a
Ako je neko bio preko ove agencije u Pefkohoriju u vili Platia neka se javi.

Ovu poruku je izmenio suki: 21. Jul 2008 - 08:34

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0