Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Jeftin avio prevoz do Barselone? koj? kako?
Napisano: 26. jan 2008 - 00:11
Neka ideja kako do jeftine povratne karte?
Napisano: 07. jan 2009 - 15:06
Napisano: 09. jan 2009 - 00:39
Napisano: 19. jan 2009 - 02:07
Napisano: 29. jan 2009 - 12:35
Napisano: 10. mar 2010 - 13:26
sajt im je http://www.spanair.com a povratna karta Beograd-Barcelona-Beograd kosta 1 eur + takse.. sto otprilike ispadne 90 eur.
Pogledajte na sajtu zavisi od datuma.
Ovu poruku je izmenio Tanjci: 10. mar 2010 - 13:28
Napisano: 14. mar 2010 - 18:35
hvala unapred
Napisano: 14. mar 2010 - 19:49
Beograd je vec davno na listi i vec su poceli da poskupljuju karte jer je u pocetku bila povratna i za 49 evra .
Sto vise cekas , bice skuplje . Oni nisu low cost ali imaju jos promotivne cene i moze se naci i jeftinija varijanta .
Napisano: 14. mar 2010 - 23:18
Napisano: 15. apr 2010 - 11:49
Najjeftiniji letovi koje sam nasao za barcelonu su iz Sofije (ako vam odgovara).
Kompanija je WIZZAIR, (www.wizzair.com) veoma solidna, leteo sam od Sofije do Einhovena i nije bilo nikakvih problema, cisti avioni, tacno na vreme, pravi profesionalci.
E sad najinteresantnije je ako se rezervise na vreme cene karata su simbolicne, ja sam ovih dana razgledao za rezervaciju u julu i cena povratne karte od Sofije do Barcelone je oko 85 e. po osobi, samo treba videti ako niste vezani za datum moguce ja pronaci super cenu.
I da se nadovezem na prethodni post Ivane.DJ, cim pronadjes kartu koja ti odgovara odma rezervisi, nemoj da cekas, jer posle nekoliko pregleda na sajtu karte poskupljuju, nezanm dali prate nekako ili u cemu je stvar ali cim pronadjete kartu rezervisite ODMAH, ako vam cena odgovara. Ukoliko vise puta pregledate sa istog kompjutera moguce ja da cena karte poraste.
Ukoliki imate bilo kakvih pitanja psisite pa cu vam odgovoriti.
Napisano: 15. apr 2010 - 13:17
Karte smo rezervisali krajem novembra,cena povratne karte je bila 50 eura sa svim taksama!!!Doplatili smo 20 eura za prtljag (za ručni prtljag se ne doplaćuje ništa).Ovo je posebno bitno da uradite online,jer ako čekirate prtljag na samom aerodromu može da vas košta i 60-ak eura.
Do Temišvara smo išli kombijem Geatursa (40 eura povratna karta,dođu po vas ispred kuće i čekaju vas na aerodromu i ponovo vas vrate ispred kuće,a put traje oko 3-3,5 sata),a ni kolima nije strašno,ima oko 160km od Beograda.
S obzirom da sam prvi put leteo low-costom,postojala je bojazan kakav će biti avion i slično,ali ne da sam bio oduševljen,nego je to blaga reč.Avion nov,čist,jedino nema besplatne klope u avionu,ali može da se kupi(coca cola limenka je npr. 2,5 eura).
Nas je,dakle,povratna karta+kombi iznelo 110 eura...E sad,Spanair je imao jedan ograničeni broj karata po promo ceni (ja sam rezervisao za 26.avgust povratnu Bgd-Barsa za 89 eura sa svim taksama),ali kolko vidim karata po toj ceni više nema.
U svakom slučaju,preporuka za Wizzair!
Napisano: 17. apr 2010 - 12:07
Damnjan_M @ 15. apr 2010 - 11:49
hm, pitam se da li je ovo moguce... i meni se to isto ucinilo...
i da znate, u postupku online kupovine vam dodaju jos po 10E po karti, na prvobitnu cenu
Napisano: 17. apr 2010 - 18:24
A na cenu karte dodaju po 10 eur. ako se kupuje visom ili master card-om, moguca je i kupovina transferom novca preko banke i sa "freedom" i "wizzair" creditnom karticom koje su dostupne drzavljanima Engleske i Poljske.
Milim da se za dodatni prtljag naplacuje + pa je zato bolje unapred platiti preko interneta (kad rezerviste karte) nego na samom aerodromu, jer su u tom slucaju cene puno vece. Morate da obratite paznju i na dozvoljenu kilazu svake torbe jer od prvog Aprila vaze nova pravila, dozvoljena tezina svake torbe ja 32 kg, a svaka torba se naplacuje 15 eur. prilikom kupovine karte i 30 eur. na samom aerodromu. Isto tako rucni bagaz koji je tezi/veci od dozvoljenog naplacuju se +60 eur. !!!!!
Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. jan 2011 - 16:05
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 18. apr 2010 - 01:15
Napisano: 18. apr 2010 - 11:40
Ovo sam procitao na samom sajtu wizzair-a.

Citiraj
Odgovori na ovo