Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
C U B A
Napisano: 30. jan 2009 - 22:07
Koji deo si obisla, sta treba posetiti...
Napisano: 02. feb 2009 - 23:20
Nikada nije bila potrebna viza za Kubu.
Napisano: 14. feb 2009 - 22:00
Reci mi kada je najbolje ici na Kubu, mislim na vreme i kolika je cena avionske karte i kako izgleda avionski prevoza zajedno sa transferom do ove zemlje?
Hvala na informacijama
Napisano: 18. feb 2009 - 11:15
На Кубу је најбоље ићи од новембра до маја јер је тада лепо време. Топло је целе године али од јуна до октобра је кишна сезона, а у августу и септембру су могући урагани. Када сам ја била на Куби један дан је био кишовит, одједном кратак пљусак, али покиснеш до голе коже, после пола сата опет исто и тако неколико пута у току дана. У Варадеру је то и интересантно, али не знам да ли би тако било и у Хавани или приликом неког другог обиласка.
Ја сам ишла преко Амстердама што је одлична варијанта јер нам не треба транзитна виза за Холандију. Лет Амстердам-Варадеро траје 10 сати, док се у повратку из Хаване до Амстердама стиже за 9 сати. Тих 10 сати у авиону прође углавном у јелу јер се најпре служи ужина, па ручак, па опет ужина, онда вечера, а у међувремену вода, кафа... Повремено се путници обавештавају о лету: висина, брзина, спољна температура, још колико километара до слетања...Сваки путник добије слушалице па може да бира коју врсту музике ће да слуша. Коме је хладно добије ћебе. (Можда ће и ово неког да интересује.
Napisano: 25. feb 2009 - 11:54
Napisano: 04. mar 2009 - 16:01
i ja bih trebala da idem na Kubu pocetkom maja i to u svojoj reziji. Kupila sam avionske karte, i sad mi "samo" ostaje da sama preko neta organizujem ostatak puta.
Hvala puno alexa_j, kontaktirala sam Pototoa i nadam se da cu dobiti odgovor uskoro vezano za smjestaj u Havani.
Interesuje me da li neko ima preporuku za hotel u Varaderu? Tamo bih se zadrzala 3-4 dana. Gledala sam po raznim sajtovima i citala razne kritike, tako da sam sad prilicno zbunjena. Da li je velika razlika izmedju hotela sa 5* i onih malo slabijih? Cijene variraju od 50€ na noc, do 250€.
Hvala puno na pomoci
Napisano: 05. mar 2009 - 20:18
Napisano: 06. mar 2009 - 12:54
Kritike stvarno jesu lose
Da li postoji mogucnost za razne izlete iz tog hotela i bash me interesuje sta si ti probala i kako ti se dopalo?
Da li je neko isao za Cayo Largo i kako?
Hvala puno na odgovoru
Napisano: 07. mar 2009 - 18:44
Napisano: 07. mar 2009 - 18:54
Napisano: 08. mar 2009 - 16:02
E, sada... mozda je to i dobro?
I da, reci mi, da li si pronasla nekog da ide sa tobom, kakvo je iskustvo? Opet si isla sa travel housom?
Sretno u buducim putesestvijima!
Napisano: 12. mar 2009 - 18:09
Napisano: 31. mar 2009 - 13:22
Sto se varadera tice, duga plaza 22 km na kojoj su poredjani hoteli. Divna stvar, hoteli su stvarno na plazi. Nama nije padala kisa nijedanput ali mi smo bile u novembru. Vetar je zvao da duva.U Varaderu se uglavnom sve svodi na hotel. Postoji mali centar ali tus e ralno nema sta raditi sem otici recimo do banke, kupiti suvenire.. Zna se gde je svake noci dobar provod, odnosno u kom hotelu i onda se tako izlazi ali opet po hotelima. Ajkula nema
Jel treba jos nesto???
Napisano: 03. apr 2009 - 09:40

Citiraj
Odgovori na ovo