Posle Krfa, Rodosa, Krita, Santorinija hteo bih da odem na Mykonos. Sta mislite, jel bio neko? Kakav je provod? Izleti na druga ostrva? Hvala:)
Mykonos?
Započeo/la: milos86, 20. Jan 2008 21:18
4 odgovora na temu
Napisano: 22. Jan 2008 - 21:55
extra zabava....
pocinje jos popodne na plazama, a zavrsava u jutarnjim satima u kaficima i diskotekama.
Posle pet dana morali pobeci na susedna ostrva, Naxos i Paros da se malo odmorimo od letovanja....
No ... ako ti je prag tolerancije nizak, preskoci Mikonos.....
pocinje jos popodne na plazama, a zavrsava u jutarnjim satima u kaficima i diskotekama.
Posle pet dana morali pobeci na susedna ostrva, Naxos i Paros da se malo odmorimo od letovanja....
No ... ako ti je prag tolerancije nizak, preskoci Mikonos.....
Napisano: 22. Jan 2008 - 23:13
Uh kad se samo setim...to je verovatno jedan od najboljih letovanja u mom zivotu. Mykonos je, po meni, definitivno ostrvo za provod. Ima svega, fenomenalnih klubova, plaza..al`ti treba puno para da mozes da uzivas u svemu tome. Tolerancija se, naravno, odnosi na gej populaciju koja verovatni cini bar 1/2 turista (moj utisak). Na jednoj od plaza, valjda se zvala Super Paradise Beach. pored mene je za barom stajao Jean Paul Gaultier sa nekoliko mladih, zgodnih, izdepiliranih, nauljenih mladica, koji su ga gledali sa iskrenim obozavanjem. Bacali su povremeno pogled i u mom pravcu, al` nisu gledali u mene vec u momka s` kojim sam bila
. Bez obzira na to meni je bilo vise nego zanimljivo. Valjda taj openminded spirit koji vlada ostrvom (na kratko, naravno - ipak smo mi srbi)Mozda se u medjuvremenu nesto promenilo (ja sam bila pre 7-8 godina). Mesto je u svakom slucaju potpuno razlicito od svega sto sam imala prilike da vidim - ako odes sigurno se neces pokajati
Napisano: 02. Feb 2008 - 12:03
Zanimljivo, osim gay populacije (muske, protiv zenske nemam nista protiv
) Definitivno cu otici tamo... A ima li jos predloga za neko ostrvo? Hvala na odgovorima... Gde cete vi?
Pokazi sta znas http://www.test.en.st/ virtuelna berza
Napisano: 03. Feb 2008 - 22:24
Gde cete vi?
E, imaš temu ,,Gde ćete ove godine na letovanje,, tu ima stvarno dosta odgovora.
KRF 2005,
Ljoret de Mar i Barcelona 2006,
Zakintos 2006,
Kefalonija 2007,
Kefalonija 2007, part 2
Prag i Karlove Vari 2007
Zagreb 2008,
Paralija 2008
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0