Preporuka za dobar hotel u Srbiji sa zatvorenim bazenom
Napisano: 14. Jan 2008 - 19:11
Ja mogu da preporučm hotel Omorika na Tari. Topao je hotel, baš dobro greju zimi, čisto je i bazen je veliki (mislim da je olimpijski).
Hvala vam!
Napisano: 15. Jan 2008 - 00:33
Znam da imaju smeštajne kapacitete, ali nisam siguran da je hotelskog tipa - znam da dolaze ljudi na lečenje tamo. Medjutim, paralelno sa tim programom razvili su i jako dobre wellness i spa varijante, vrlo profesionalno i delotvorno. Kažem, ne znam kako je za smeštaj, pošto sam samo koristio te dnevne usluge i iz
Niša dolazio do njih.
Napisano: 15. Jan 2008 - 19:53
Napisano: 03. Feb 2008 - 01:11
Nije jevtin ali ima 5 ***** i stvarno vredi.Za vikend daju neke popuste.
Napisano: 03. Feb 2008 - 21:21
skoro renoviran, ima bazen, istina, nije olimpijski (ne znam jel se spremas za olimpijadu)
najbolji hotel u gradu
Napisano: 05. Feb 2008 - 11:19
Cena polupansiona u renoviranom delu (sobe sa klimom i TV-om) je oko 1.900 dinara po osobi.
Usluga i klopa su pristojni (nista lux, ali to se ne bi ni moglo ocekivati za gore navedenu cifru).
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 07. Feb 2008 - 11:56
Napisano: 09. Feb 2008 - 01:28
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
Napisano: 11. Feb 2008 - 10:30
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 11. Feb 2008 - 11:59
Hvala unapred !!!
Napisano: 11. Feb 2008 - 14:27
Hotel je smešten na brdu iznad samog D. Milanovca sa pogledom na Đerdapsku klisuru. U blizini je i arheološko nalazište Lepenski vir a i Trajanova tabla , Miroč i bunar gde je kraljević Marko poslednje put napojio Šarca inače nije bilo organizovanih obilazaka, interesatni su vašari i vlaški običaji. Hotel dosta koriste i sportisti za razne pripreme . Okružen je sportskim terenima . Bazen je čist i uredan (bar je bio) smeštaj je OK. Hotel je nekad imao i reklamnu poruku "kog ugrize komarac dobija besplatan pansio" Za divno čudo pored vode je a nema komaraca. U staroj Jugi D. Milanovac je važio za 2 po redu posle Hvara po sunčanim danima , a pošto nema Hvara sad je prvi u Srbiji. D. Milanovac krase mir i gostoljubivo stanovništvo i malo malo pa neka dešavanja preko leta. Dosta filmova je snimljeno davnijeh dana sa Vampiri su među nama i dr... U samom hotelu postoji nacionalni restoran koji je pripremao između ostalog i Vlaška jela i specijalitete
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 11. Feb 2008 - 14:47
Napisano: 13. Feb 2008 - 20:45
Neznam tacno kako se zove (Vojvodina, Elektrovojvodina ili nesto sl), ali ga svakako preporucujem jer je blizu NS i BG, pa mozete samo na rucak i kupanje da odete.
Uglavnom renoviran je pre dve godine u potpunosti i sada je visoke klase, a mislim da je nocenje do 3000 din.
Progooglajte malo da nadjete ime hotela i telefon.
Napisano: 15. Feb 2008 - 18:03
Broj korisnika koji čitaju temu: 2
Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0