Preporuka za banju u Srbiji?
Napisano: 01. Jul 2010 - 08:45
Nadam se da sam bio od pomoći.
Napisano: 03. Jul 2010 - 17:37
Napisano: 31. Aug 2010 - 19:57
Ovom prilikom posetila sam i Lukovsku banju, ali sam se razocarala - prvo ,losim putem do nje (oko desetak km. makadama), a sem novog hotela koji je zaista na lepom mestu, sama banja deluje nekako skuceno i pusto. Postoji i jos jedan stari hotel.
Banja Vrujci je banja u koju treba ici u predsezoni ili posle polaska dece u skolu, jer je tada manja guzva, pa mozete normalno uci u bazen.
Napisano: 15. May 2011 - 09:43
Бања је заиста веома лепа. Мислим да је права мера за боравак у њој 4-5 дана (колико смо ми и били). То је довољно времена да се све обиђе, а да не буде досадно. Ко жели да иде на излете може остати још који дан.
Одсели смо у хотелу Бреза и заиста га могу препоручити.
Хотел је велики, леп и што је најбитније веома чист. Једина је мана што је хотел стар 34 године и до сада није реновиран.
Хотел поседује велики (полуолимпијски) базен и сауну.
Храна је веома укусна. За доручак имају веома обилан и разноврсан шведски сто, док се за вечеру бира једно од три јела из менија. Додуше, за вечеру би могло бити више хране.
Све у свему, могу препоручити и Врњачку Бању и хотел Бреза.
Napisano: 25. Sep 2011 - 08:10
Napisano: 17. Jan 2012 - 15:44
Napisano: 19. Jan 2012 - 14:33
Napisano: 19. Jan 2012 - 22:25
Stigli smo napraviti i izlet do spomenika na Gučevu (790m nv) koj je pod snegom (10km od banje) a u povratku svratili u Tršić.
Park je izuzetno lep leti, pa čak i zimi ali nema mnogo staza za šetnju prirodom kao u Niškoj banji. Osim ako ne zapucate na Gučevo peške. :-) Izvan parka ima par zanimljivih, uglavnom zapuštenih i oronulih predratnih zdanja (otprilike sve što je u vlasništviu države) a samo mesto ne odaje baš utisak turističke sređenosti kao što je slučaj sa Vrnjačkom i Soko banjom.
Možete napraviti izlet i do Loznice, lepo je mesto, do manastira Tronoša ili malo daljeg Soko-gada prema Ljuboviji.
Šta da vam kažem? Bio sam u Niškoj i Soko banji, Vrnjačkoj... Lepo je svuda na neki način, negde zbog same banje, negde zbog fantastične okoline (Suva planina, Jelašnička klisura kod Niške banje) ali carsku uslugu i osećaj evropejskog štimunga doživeo sam samo u Koviljači.
park sa zgradom za predratne balove, zvanom Kur-salon

Spomenik na Gučevu, palim junacima u čuvenoj bici iznad oblaka... krvavoj borbi u rovovima na 10m od austrougara, preteči pobede na Kolubari

park pod snegom

vila Dalmacija, levo je vila Hercegovina sa dodatim novim delom, pa kraljevo kupatilo

kraljevo kupatilo

Tršić

bazen spolja, u kome se možete kupati i zimi

bazen unutra
Ovu poruku je izmenio rudar: 19. Jan 2012 - 22:44
Napisano: 17. Feb 2012 - 04:23
Napisano: 17. Feb 2012 - 12:27
Banja Koviljaca je pun pogodak za svakog
Napisano: 17. Feb 2012 - 20:01
Banju svakako treba videti i doziveti...
Napisano: 13. May 2012 - 17:33
Ako može samo preporuke onih koji su se lično uverili u sadržaj neke banje i hotela, da bi mogli da kažu da li je čisto u hotelu, da li se zimi dobro greje i sl.
Hvala unapred
RIBARSKA BANJA je ono sto trazite !
Ako može samo preporuke onih koji su se lično uverili u sadržaj neke banje i hotela, da bi mogli da kažu da li je čisto u hotelu, da li se zimi dobro greje i sl.
Hvala unapred
RIBARSKA BANJA !
Napisano: 13. May 2012 - 17:37
Ribarska Banja Vila Marija @ 13. May 2012 - 17:33
RIBARSKA BANJA !
www.ribarskabanja.rs
smestaj Vila " Marija "
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0