Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Švedska

• Ne možete pisati na ovoj temi
35 odgovora na temu

#31 Tijuana

putnik

• Član
  • Poruka:179

Napisano: 05. Jun 2011 - 11:29

Da li neko moze da mi da savet oko povoljnog smestaja u Stokholmu? Planiram da posetim Svedsku u avgustu, a na Internetu sam videla da su hoteli i hosteli mnogo skupi...

#32 berzas

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 12:57

Pogledaj porukujasmina22 @ 24. Mar 2011 - 15:25

Planiram da na ljeto tokom putovanja po sjeveru svratim i u Malme nekoliko dana.

I ja idem polovinom jula za Malme i jug Svedske, a bice i jedan dan za Dansku.
Dajte neku info( plaže, povoljni marketi, prevoz, šta nepropustiti i sl.)

Ovu poruku je izmenio DraganV: 23. Jun 2011 - 16:26
skracen citat

#33 Zorica Loncar

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2011 - 22:36

Pozdrav svima! Nova sam na ovom forumu, vec dugo vas citam ali evo sad sam odlucila da se registrujem :)
Zanimaju me neke stvari vezane za Stokholm... nadam se da vas necu spopasti pitanjima.

Posto putujem preko wizz-a 5. oktobra a avion stize negde oko 20:30, a aerodrom Skavsta je mali, zanima me da li je dobra ideja da se presedi tamo celu noc i sacuva novac posto mi je hotel rezervisan tek od 6. ili je najbolje otici pravo do centra Stokholma? Da li je mnogo hladno tamo u oktobru? Da li je obavezno osiguranje? Uopste, imate li bilo kakve savete i sugestije? Ostajem tamo od 5. do 10. oktobra.

Hvala unapred! :)

#34 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 29. Jul 2011 - 10:25

Zorice osim ove teme imate i fantastičan putopis koja je pisala annica o Švedskoj, pa pročitajte i njega http://www.putovanja...vedska-putopis/.
Nadam se da ćete naći sve što vas zanima. :)

#35 Tijuana

putnik

• Član
  • Poruka:179

Napisano: 25. Oct 2011 - 15:27

I ja planiram u Stokholm uskoro, ali nazalost vidim da na ovoj temi nema mnogo komentara. Konkretno me zanima neki ok hotel u Stokholmu, a da nije preskup. Bilo bi lepo kada bi neko odgovorio.

#36 lanna

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 15. Apr 2012 - 09:00

Spremamo se krajem maja da idemo u Stokholm pa me interesuju iskustva, preporuke šta videti, gde jesti, da li vredi uzeti onu njihovu City karticu sa kojom je besplatan ulaz u puno muzeja i besplatan transport...i sve što vam padne interesantno na pamet...

Priložene sličice

• Prikačena slika: Stockholm.jpg

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0