Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Spanija - severna Italija - Francuska

• Ne možete pisati na ovoj temi
161 odgovora na temu

#31 pixi

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 02. Apr 2008 - 17:54

Pogledaj porukutwixy @ 2. 04. 2008 - 10:29

Ne znam da li sam zakasnila sa odgovorom.
Meni su trazili izvod sa tekuceg racuna za poslednja tri meseca i potvrdu na eng da imas pare na deviznom racunu (60 evra po danu)

Hvala puno.Za odgovor nije kasno -idem 4.juna - dokumentaciju predajem sledece nedelje.

#32 twixy

svetski putnik

• Član
  • Poruka:554
  • ženski

Napisano: 03. Apr 2008 - 10:38

Samo bez panike. Od nas 50-ak tog dana u ambasadi nisam videla da su nekog odbili za vizu.
Nama su dali sve kako smo trazili, a pritom nismo imali uplacen aranzman nego idemo za svoj cef.

#33 Lana_

turista

• Član
  • Poruka:59
  • ženski

Napisano: 04. Apr 2008 - 00:09

Joj, ja ovih dana bas strahujem da li ce nam odobriti vizu, ne mogu uopste da se opustim i da se radujem putovanju dok ne cujem da je odobrena :(

#34 twixy

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Apr 2008 - 09:53

Lana znam kako ti je. Ja sam prikupljala papire vise od mesec dana i planirala put ko luda, ali do momenta dok nisam dobila vizu nisam mogla uopste da razmisljam o putovanju, da se posle ne bih razocarala.
A na stranu to sto sam cula najstrasnije price o Spancima, kako su najgori i da namerno ne daju vize. Moja iskustva su potpuno suprotna.

#35 Lana_

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2008 - 00:48

Ajooooj, nemoj to da mi radis :( Najtragicnije je sto nemam pojma kada je viziranje (jer kad god postavim to pitanje organizatoru, ne dobijem odgovor). Predala sam svu dokumentaciju i pre par dana platila ratu + prevod dokumentacije na Spanski jezik, pa pretpostavljam da ce viziranje biti uskoro? Inace, trebalo bi da krenemo 19. maja...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 15:44
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#36 pixi

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 05. Apr 2008 - 11:31

Koja ti je to tura 19. maja? Ja sam sve okrenula da nadjem neku sredinu maja, nikako mi se nije islo za uskrsnje i prvomajske praznike. Na kraju sam nasla aranzman od 22. maja, rezervisala, a onda je agencija taj termin otkazala zbog nedovljnog broja zainteresovanih i ponudila nam polazak 4.juna. To smo prihvatili, juce smo predali dokumentaciju, i sada cekamo - vizu.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 15:45
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#37 Lana_

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2008 - 16:22

U pitanju je agencija NNK International iz Beograda, a ekskurziju organizuje Visoka poslovna skola iz Leskovca. Ja nisam student tog fakulteta, ali moja drugarica jeste, pa sam iskoristila priliku i uplatila...jer dok sam studirala, nisam isla na ekskurziju prego svog faxa :) Btw, da li je neko imao iskustva sa ovom agencijom, jer iskreno, prvi put cujem za nju?

Ovu poruku je izmenio Lana_: 05. Apr 2008 - 16:24

#38 S_BG

turista

• Član
  • Poruka:90

Napisano: 07. Apr 2008 - 00:15

Ekskurzije... kada bih jos jednom doziveo provod koji sam imao na maturskoj ekskurziji...

Ja inace planiram da sa devojkom koju volim najvise na svetu odem kolima u Barcelonu, znaci ista marsruta kao kod eksurzija, ali u sopstvenom prevozu, i mnogo intimnije :)

#39 twixy

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 07. Apr 2008 - 10:54

Lana, mi nismo nista prevodili na spanski. Zvala sam ambasadu i rekli su mi da nema potrebe da bilo sta prevodim i pucam pare. Vazno je samo da je formular popunjen na engleskom

#40 voyager007

turista

• Član
  • Poruka:51

Napisano: 22. Apr 2008 - 09:21

Iiiiiii ko krece sad u petak/subotu??? :balavi:

#41 Lana_

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 22. Apr 2008 - 12:00

Blago tebiiiiii ((: Mi jos uvek ne znamo na cemu smo sto se tice viza :/ A tebi srecan put i lep provod ((:

#42 Nonamed

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:440
  • muški

Napisano: 22. Apr 2008 - 15:49

Juce su mi javili da sam dobio vizu za 30. april :) Idem preko Rapsody travel (studentska ekskurzija) i rekli su mi da su svi dobili vizu. Cak sta vise, rekli su da ove godine jos nikoga nisu odbili, tako da nemojte da brinete za vize :)

Jedno pitanje za one koji su vec bili: Je li neko mozda isao na Scuba diving-u u Lloret de Mar-u? Na netu ne mogu da nadjem nikakvu informaciju o tome kolike su cene jednodnevnih scuba diving izleta u Lloret-u :(
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

#43 voyager007

turista

• Član
  • Poruka:51

Napisano: 22. Apr 2008 - 16:16

Za vizu opusteno... SVI DOBIJAJU!!! :plesko: :)
I ja preko Rapsodija putujem! :cool:

#44 Nonamed

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:440
  • muški

Napisano: 22. Apr 2008 - 18:17

Jos par pitanja koja su u ponudi za Lloret de Mar. Vredi li otici na sledece izlete:

1) „CASTELMEDIEVAL“
Vratite se 500 godina nazad u doba Srednjeg veka kada su vitezovi morali da brane svoju čast u teškim i krvavim borbama i uživajte uz fascinantni program viteških igara uz posluženu srednjevekovnu večeru i poznato špansko vino kao i ples do ponoći...

Ovo na prvi pogled deluje zanimljivo, ali nisam siguran vredi li otici. Gledao sam snimak dela onoga sto se prikazuje i koliko sam mogao da primetim radi se o predstavi sa konjima, macevima, kopljima i slicnim stvarima... Ima li neko da je bio na ovom izletu?

2) COSTA BRAVA
Razgledanje botanickog vrta sa kaktusima, poseta vinskom podrumu i Tossa de Mar-u.

Kaktusi i vina me ne interesuju toliko, a do Tossa de Mar bih mogao sam da odem sa redovnom linijom. Ali nisam siguran vredi li obici ovaj grad. Ima li neko predlog u vezi odlaska u Tossa de Mar?

Ovu poruku je izmenio Nonamed: 22. Apr 2008 - 18:22

Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

#45 Xenon

turista

• Član
  • Poruka:63

Napisano: 23. Apr 2008 - 01:34

Zna li neko nešto o tom akva parku u blizini Ljoreta, valja li?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0