Putovanja.info Forum: Sarajevo i Mostar - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (7 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Sarajevo i Mostar Raport - samo za zaludne II Oceni temu: ***** 3 Glasova

#31 Korisnik je offline   livingdreams

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 31.10.08

Napisano: 31. okt 2008 - 20:01

cesto putujem Sarajevo - Beograd busom, cini mi se da su najbolji prevoznici Kondor i Alamanis. Kakogod, ako silazis u Palama provjeri da li autobus ustvari svraca na Pale (npr. Centrotrans iz Federacije ide skroz drugim putem).

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 13:35
Razlog promene: zabranjeno je reklamiranje

0

#32 Korisnik je offline   Markiza

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1583
  • Učlanjen: 03.11.08

Napisano: 03. nov 2008 - 15:01

Preporucila bih u Sarajevu, na Bas carsiji jedan restoran u okviru dzamije Murića Han sa pravim bosansikm specijalitetima, preporucujem jelo "sogan dolma" i njihova muckalica sa kajmakom i dimljenim sirom.. Probajte u njihovim buregdzinicama i pitu "maslenicu" ili "maslinjak" - to je praznik za nepce :zaljubiska:

0

#33 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 9217
  • Učlanjen: 22.06.08

Napisano: 04. nov 2008 - 01:54

Muckalica odlicna, pita takodje, jesti pite kod Zelje na Bascarsiji, i obavezno probati pravu tufahiju! Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 13:36
Razlog promene: Nije potrbno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku

#34 Korisnik je offline   sejla

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 167
  • Učlanjen: 17.04.08

Napisano: 04. nov 2008 - 14:09

Pogledaj porukuMarkiza @ 3. 11. 2008 - 14:01

Preporucila bih u Sarajevu, na Bas carsiji jedan restoran u okviru dzamije Murića Han sa pravim bosansikm specijalitetima, preporucujem jelo "sogan dolma" i njihova muckalica sa kajmakom i dimljenim sirom.. Probajte u njihovim buregdzinicama i pitu "maslenicu" ili "maslinjak" - to je praznik za nepce :zaljubiska:

Samo jedna mala ispravka da ne bi bilo zabune to je u okviru Morića Hana, to nije džamija već han... da ljudi ne bi trazili oko džamije...
Mislim da se restoran zove "Damla" nadam se da sam pomogla...

:D
0

#35 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 04. nov 2008 - 17:38

Vidim da si iz Sarajeva, mozes li mi kasti sta je sad na mestu gde je bio Bambus i Aeroplan? Galerija da li radi i dalje?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 13:36

#36 Korisnik je offline   Markiza

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1583
  • Učlanjen: 03.11.08

Napisano: 04. nov 2008 - 17:45

izvinjavam se zbog greške.. :S
Dodala bih jos samo Pivnicu. Tamo je za večernji izlazak prelijepo. :)

0

#37 Korisnik je offline   sejla

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 10. nov 2008 - 15:11

Pogledaj porukuINFOPUTNIK @ 4. 11. 2008 - 16:38

Vidim da si iz Sarajeva, mozes li mi kasti sta je sad na mestu gde je bio Bambus i Aeroplan? Galerija da li radi i dalje?

Bambus... mislim da je jos uvijek isto... nisam 100%, a Aeroplan je jos uvijek isto samo se pokvario... puno! Ja sam prije sa mojima stalno isla u Aeroplan, kao porodicna vecera... ali mogu ti reci da nisam otisla tamo pa ima jedno 6 - 7 godina...

Ako mislis na Galeriju Softa kod poste kod vjecne vatre ne radi ona je zatvorena i umjesto nje su tu otvorili nedavno Mexx.

Nadam se da sam pomogla...

:-)))
0

#38 Korisnik je offline   sejla

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 10. nov 2008 - 15:12

Pogledaj porukuMarkiza @ 4. 11. 2008 - 16:45

izvinjavam se zbog greške.. :S
Dodala bih jos samo Pivnicu. Tamo je za večernji izlazak prelijepo. :)

Potpisujem!

:P
0

#39 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 947
  • Učlanjen: 24.02.08

Napisano: 10. nov 2008 - 16:16

Sejla, gde se nalazi Pivnica? Uskoro bi trebalo da posetim Sarajevo... I ako imas preporuku za neki dobar smestaj u centru, pisi!
0

#40 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 10. nov 2008 - 22:16

Pogledaj porukusejla @ 10. 11. 2008 - 14:11

Bambus... mislim da je jos uvijek isto... nisam 100%, a Aeroplan je jos uvijek isto samo se pokvario... puno! Ja sam prije sa mojima stalno isla u Aeroplan, kao porodicna vecera... ali mogu ti reci da nisam otisla tamo pa ima jedno 6 - 7 godina...

Ako mislis na Galeriju Softa kod poste kod vjecne vatre ne radi ona je zatvorena i umjesto nje su tu otvorili nedavno Mexx.

Nadam se da sam pomogla...

:-)))

Hvala na odgovoru! :D
I ja sam nekada isla u Aeroplan i bilo je super, pa makar na kafu s ratlukom, to mi ostade u secanju kao +...no mislila sam na piceriju Galija, kad ides tramvajem 3 od strane Ilidze, prema Carsiji, negde kod Glavne poste, ako me secanje sluzi, stanica, pa se predje Miljacka....cuvena je bila i jako lepo mesto,uvek izlozene slike, izlozbe...
A Stojcevac, jel jos radi i ima li restoran na samom jezeru?...ono, stolovi na barkama, pa privuku kada sluze...

#41 Korisnik je offline   majche

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 94
  • Učlanjen: 01.07.08

Napisano: 11. nov 2008 - 01:27

Galija je jos uvijek na starom mjestu, unutra je stvarno fino namjesteno, hrana je ok, a ljeti je prijatno sjediti napolju

Stojcevac nije ono sto je nekad bio, i danas vikendima ima mnogo izletnika, rostilj mirise na svakom koraku, ali ni jedan restoran neradi, sve je to poruseno i jos nije izgradjeno, dok je Vrelo Bosne druga prica, tu se trude i sredjuju svake godine, uvijek puno ljudi, oko vrela Bosne uvijek ima onih koji dolaze i sipaju vodu da mogu reci da su popili vode sa vrela Bosne, mostovi su popravljeni, jos uvijek ima labudova i onaj restoran sa svjezom ribom, jedino mi se nesvidjaju oni sto prodaju dzidze i sto rostiljaju usput i pokusavaju ti uvaliti cevape, pljeskavice i kobasice. Aleja je ostala ista, puna setaca i fijakera. Na pocetku aleje kod hotela ima par prijatnih restorana, ljeti je preljepo za sjediti. Sve je to jedna prijatna idila Vrela Bosne. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 13:37

0

#42 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 11. nov 2008 - 01:43

O Majche, hvala na izvoru iz prve ruke..citajuci ovo, u trenutku pomislih da sam tamo, stojim i rukama kroz mahovinu zahvatam malo vode, a prsti se lede....koliko puta to uradih u zivotu, a nostalgija cini svoje. Kako bih samo, al bar na tren dosla, i okrenula trojkom, da me zelja mine...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 13:37

#43 Korisnik je offline   sejla

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 11. nov 2008 - 15:02

A ja procitah Galerija, pa kontam ona jedino Galerija se zvala Softa. A Galija... mmm... ne znam kada si posljednji put bila ali Galija se sada i prosirila... uzeli i jedan prostor pored... A nikad nije kasno da dodjes... nije Sarajevo preko bijela svijeta... :srce:
0

#44 Korisnik je offline   sejla

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 11. nov 2008 - 15:08

Pogledaj porukulav @ 10. 11. 2008 - 15:16

Sejla, gde se nalazi Pivnica? Uskoro bi trebalo da posetim Sarajevo... I ako imas preporuku za neki dobar smestaj u centru, pisi!

Pivnica ti se nalazi uz Sarajevsku pivovaru, to je ustvari njihova Pivnica. To ti je na Bistriku, kod Crkve Avetog Ante.

A sto se tice smjestaja u centru, ne znam sta ti treba privatni ili hotel???

Reci pa da ti kazem sta mi je fino i napisi do koje cijene.
0

#45 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 947
  • Učlanjen: 24.02.08

Napisano: 11. nov 2008 - 16:08

Nije mi uopste bitno, hotel, hostel ili privatni smestaj. Eto, u principu samo da prespavam, da je cisto i da je u centru. Kakav je CITY CENTAR kod Bascarsije?
0

• (7 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com