Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

german wings low cost flights

• Ne možete pisati na ovoj temi
8 odgovora na temu

#1 sarasaraki

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 28. Nov 2007 - 15:06

..... ? i ako nije da li zna nesto vise o tome? kako funcionise, kao izaberes sve, popunis podatke, info o kartici (pritom nigde ne vidim kojim sve karticama moze da se plati), odstampas "kartu" i sa tim printom palis adirektno na aerodrom?
nasla sam dve dobre kombinacije BG-Stuttgart-BG gde ukupno sa taxama ispadne 108 evra, i BG-Cologne-BG 163 evra ali nikako ne kapiram da li je to stvarno krajnja cena ili postoje JOSH neke takse koje ce se u nekom momentu pojaviti da treba da ih platim...
ima li neko iskustva sa GW????
hvala !!!!

#2 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 28. Nov 2007 - 15:29

Nemam bas sa njima, ali imam sa norveskom low-cost companijom " Norvegian " kao i sa svedskim " Fly Nordicom " i sve bas funkcionise tako, napravis rezervaciju, platis, posle nepunih 5 minuta ti stize konfirmacija da je uplata prihvacena kao i print karte koji ti sluzi do trenutka kada predajes bagaz na aerodromu i kada dobijas bording kartu.

Prepostavljam da su ti one cene za GW realne (cak stavise siguran sam jer je neko u okviru teme o Belgiji bas naveo te podatke) i da ne treba vise nista da se plati ali pazljivo procitaj uslove putovanja, mozda se jos nesto naknadno placa za bagaz.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Jan 2011 - 09:07
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 vana

turista

• Član
  • Poruka:84

Napisano: 28. Nov 2007 - 17:24

Trebalo je da putujem ali nisam, ali znam nesto o tome. To ti je kompletna cena a kartu mozes da kupis i u agenciji Sky Link u Francuskoj ulici, ne znam tacno koji broj, ispod doma JNA, oni prodaju izmedju ostalog i njihove karte a tu uslugu naplacuju, kojiko se secam 7 evra.

#4 zokiNBGD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:323
  • muški

Napisano: 29. Nov 2007 - 02:08

Odgovorio sam ti u temi Nemačka viza, pa da ponovim i ovde: Vrlo je jednostavno, pratiš redosled poteza na sajtu i na kraju ćeš dobiti izbor kartica, ali tu su sve glavne internacionalne, koje se i ovde "vrte", Visa, Master, Amex... Lovu moraš imati na kartici, razume se, jer će ti je odmah "skinuti". Nema nikakvih dodatnih taksi, to je sve, osim pića i hrane koju, ako uzmeš, plaćaš u avionu. Obrati pažnju i na količinu i veličinu prtljaga, isto kao i kod drugih prevoznika, naplaćuju ako je preko limita.

Čim umeš da koristiš ovaj forum, znaćeš i da kupiš kartu na GW sajtu :) jer je to još jednostavnije, prema tome, nemoj da ideš ni u kakvu agenciju.

#5 Ventimille

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:203
  • muški

Napisano: 01. Dec 2007 - 00:38

Koliko znam iz pricha, Germanwings je siguran i pouzdan, tako da nishta ne brini.
Poenta low cost-a i jeste da bude jeftin, cena karte ti se nece uvecati, sem eventualno za prtljag. Samo napred sa GW, srecan put i prenesi utiske! ;)

#6 sarasaraki

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 01. Dec 2007 - 15:45

hvala drugari super ste !!!! :)

#7 ana_proky

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 27. Dec 2007 - 17:18

Trazim pomoc!!!
Videla sam da je jedna devojka na forumu postavila slicno pitanje ali ja bih opet da priupitam. Pronasla sam dobru ponudu Bg-Ham GERMANWINGSOM cena karte 155 e sto je skroz normalno, ali me interesuje:
Kako funkcionise elektronska kupovina karte?
Gde cekiram kartu i predajem pritljag ako je germanwings u pitanju?
U kakvoj sam poziciji posto presedam u Sttudgartu i da li je to jedna karta, a dva leta?
Svaka pomoc ce mi biti od velike koristi,
unapred zahvalna Ana

#8 montokuc

backpacker

• Član
  • Poruka:48
  • muški

Napisano: 27. Dec 2007 - 19:57

Karta u pravom smislu rijeci ne postoji.Dobijes jedan broj-sifru(napr.J8D93D),koji predocis na Germanwingsov salter na aerodromu Beograd,zajedno sa pasosom(karta je neprenosiva na drugu osobu).Na istom salteru predajes prtljagu.Koji je to salter pogledas na monitor ili pitas informacije.Oni ti daju boarding kartu,na kojoj ti pise koji gejt(gate) i u koliko sati je zadnje javljanje.
To je jedna karta,za Hamburg,sa presedanjem u Stutgartu!

Ovu poruku je izmenio montokuc: 27. Dec 2007 - 20:10

----------------------------------------------------------------------------

Mljet-slike

#9 ana_proky

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 27. Dec 2007 - 21:06

Puno hvala...
Sledece nedelje idem da predam za vizu, tako da se iskreno nadam da ce mi ove informacije biti od koristi ;-)))
Pozdrav

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0