Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HIOS

67 odgovora na temu

#61 penelopi2006

turista

• Član
  • Poruka:76
  • ženski

Napisano: 28. Nov 2007 - 17:43

HVALA SVIMA NA LEPIM REČIMA!
:-**
Zaista sam se trudila da ovo što je postavljeno ovako izgleda a i trebalo mi je dosta vremena dok sam sve dovela u red. Iskreno mislim da je ovakav vid prezentacije, ako mogu tako da kažem, najbolji. Takođe mislim da bi pored opisa rebalo postaviti više slika, jer "slike govore više od reči". Pre nego što sam otišla na Hios pokušavala sam da nadjem nešto slično ali bez uspeha, pa sam rešila da ja pokušam da napravim paravu "reportažu" ako ništa drugo onda bar onako kako bih ja želela da nadjem. Drago mi je da vam se svidja...
Dosta ljudi meša ova ostrva, a iskreno mislim da razlika nije samo u jednom slovu. Ios je "party island" ako tako mogu da kažem, a i svi ga tako opisuju a Hios je nešto drugo, dosta mirnije. Sem toga što je površinski veće ima dosta stvari koje mogu da se obiđu. Mada ne bih se bunila da mi neko na primer pokloni besplatno letovanje na Ios-u... ;-))
Ios ili Hios - Ellada je Ellada...

POZDRAV!!
www.grcka-muzika.com/forum

#62 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 29. Nov 2007 - 15:14

Veruj mi nije nista Ios za party...jedna dobra zurka...na bazenu samo...kada je gostovao kevin yost...mikonos je ipka jachi po zurkama i dj-evima...

#63 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 02. Dec 2007 - 20:06

Penelopi, zelim ti svu srecu u tvom buducem zivotu na Hiosu! Reportaza je prelepa,procitala sam je u jednom dahu. Nadam se da ces, kada se strasti oko vencanja smire, poraditi na popularisanju prelepog ostrva Hios kod srpskih turista, ovde na forumu si vec dosta uradila, preostaju samo konkretni aranzmani! U svakom slucaju uzivaj, i jos jednom - srecno!

#64 penelopi2006

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Dec 2007 - 09:24

PUNO HVALA NA LEPIM REČIMA!!
Razmišljala sam o tome nešto možda neka agencija ili nešto slično, ali još uvek treba da radim na tome. Za tako nešto treba licenca i papiri, da sam državljanin Grčke, ili nešto slično. Kada dobijem papire i kada se konačno preselim videću. Ima dosta toga da se vidi i mislim da bi našim ljudima bilo zanimljivo.

PUNO HVALA JOŠ JEDNOM!!

:-**

#65 penelopi2006

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 22. Dec 2007 - 16:14

http://www.sendspace.com/file/hosok3

#66 summmer.lady

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Jan 2008 - 11:12

zaista prelepo!!
mislim,sta vise treba od plaza,one su ionako slicne svuda,ono sto me je fasciniralo su oni uski kameniti prolazi izmedju zgrada!! neko rece-lavirinti ! dobro,i sve ostalo na ostrvu,ali mi se ovo bas dopada!
penelopi,svaka cast,i srecno!

#67 penelopi2006

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Jan 2008 - 18:30

Euxaristo para polu!! :rolleyes:

#68 cilegole

turista

• Član
  • Poruka:57
  • muški

Napisano: 28. Jun 2011 - 22:05

Zar je moguće da 3 godine niko nije bio na ovom interesantnom ostrvu??

Moja neostvarena želja od pre 22 godine da odem na Hios autom peko Turske..malo je falilo a tada se moglo...

Nadam se da je penelopi2006 još uvek ERWOTA!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0