Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Divčibare

153 odgovora na temu

#31 mishal

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Oct 2008 - 12:41

Mene interesuje ( ali hitno ) kakvi su uslovi u odmaralistu " Stevan Filipovic, jer deca treba da mi idu na rekreativnu nastavu u tom odmaralistu. Cena sedmodnevnog pansiona je 12.500 dinara a nastava bi se odvijala u Junu. Moram hitno da odlucim zbog prijave.
Molim sve one koji imaju iskustva sa ovim odmaralistem, da napisu par recenica o svojim utiscima.

#32 sksksk

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. Oct 2008 - 10:07

Mislim da je skup taj smestaj od 12.500 dinara. U agenciji kimex.turist@gmail.com je jeftinije. Ako jos niste otisli, javite se. Pozdrav

#33 izraelci

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 30. Nov 2008 - 19:16

Koji je najbolji put za Divcibare, npr. od Beograda?

#34 GSM doctor

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3895
  • muški

Napisano: 30. Nov 2008 - 22:03

Ibarskom do OMV pumpe, skretanje za Lajkovac, prođe se Lajkovac, ideš prema Valjevu, pa onda skretanje levo za Mionicu, i kad uđeš u Mionicu na semaforu desno za Divčibare.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 07. May 2011 - 17:37
obrisan citat, direktan odgovor na post

#35 shecer

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 03. Dec 2008 - 21:39

Zanima me da li ima neko neki kontakt za neku vikendicu ili kucicu ili barakicu ili bilo sta pristojno na Divcibarama?
Isli bi decko i ja 31.12. popodne i vratili se 03.01. uvece......

#36 GSM doctor

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3895
  • muški

Napisano: 04. Dec 2008 - 02:32

Ima ima, vidi O V D E

Ovu poruku je izmenio ljerka: 07. May 2011 - 17:37

#37 shecer

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 05. Dec 2008 - 19:36

Pogledaj porukuGSM doctor @ 4. 12. 2008 - 01:32

Ima ima, vidi O V D E

H V A L A ! Nadam se da će pomoći... Pozdrav!

#38 mikelis

svetski putnik

• Član
  • Poruka:566
  • muški

Napisano: 14. Jan 2009 - 22:38

Sad za vikend sa bio u hotelu Maljen u B delu, i to je prava KATASTROFA! Cena ND po osobi je 1400/din., sto je O.K. cena, ali pored toga sto sam hotel nema nista od sadzaja, sve je totalno unisteno! Hotel je verovatno namenjen nekim eksurzijama, jer je pun dece, a soba je u dosta losem stanju (isprskani zidovi od soka, unisten ormar, gov..ce koje vas prati sve vreme u WC solji i nece da ode u slivnik, WC koji je poslednji put ociscen pre 30g., itd.). Dorucak je takodje blaga katastrofa, neka kajgana ili virsle koje izgledaju kao da su kuvane pre dva dana! Imam slicno iskustvo i sa odmaralistem "Zmaj" na istoj planini. U sustini jedino sto valja na Divcibarama je novi hotel "Divcibare' ****, koji ima sve od sadrzaja i sve izgleda super, ali je takva i cena 3200din./osobi dnevno ND.
MFT: Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

#39 ibi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3933
  • ženski

Napisano: 14. Jan 2009 - 23:51

NEEEEEEEEEEE!
Ja sam bila u hotelu od 4.01-11.01.Hotel"Divcibare"nikada nikome ne bih preporucila.Sobe su skroz ok ako vam radi brava.Meni soba nije mogla da se zakljuca pa sam pola odmora provela cekajuci majstora iz Krusevca!Postoji bazen u koji se u posle podnevnim casovima ne moze uci od ljudi koji kao sardine stoje u njemu i dece koja skacu u isti i deru se do beskonacnosti.Deca tutnje po hotelu dan,noc...i izgleda kao da nemaju roditelje.A oni u stvari cepaju kuvano vino i nemaju pojma gde su im deca.
Od dece nije moglo da se zivi..Napominjem da sam i ja majka ali ono nisam nikada u svom zivotu dozivela...uzas..i dalje ne mogu da verujem kakav sam pakao prezivela Postavljena slika .
Klopa je solidna ali su konobari nevidjeni balvanderi tako da ce vam presesti(garantujem) SVAKI obrok...a deca u restoranu koju sam PRESKAKALA da bi klopala ce se potruditi da vam odmor ostane nezaboravan...kao meni Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 07. May 2011 - 17:38

#40 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 15. Jan 2009 - 00:05

Pogledaj porukumikelis @ 14. 01. 2009 - 21:38

Sad za vikend sa bio u hotelu Maljen u B delu, i to je prava KATASTROFA! Cena ND po osobi je 1400/din., sto je O.K. cena, ali pored toga sto sam hotel nema nista od sadzaja, sve je totalno unisteno! Hotel je verovatno namenjen nekim eksurzijama, jer je pun dece, a soba je u dosta losem stanju (isprskani zidovi od soka, unisten ormar, gov..ce koje vas prati sve vreme u WC solji i nece da ode u slivnik, WC koji je poslednji put ociscen pre 30g., itd.). Dorucak je takodje blaga katastrofa, neka kajgana ili virsle koje izgledaju kao da su kuvane pre dva dana! Imam slicno iskustvo i sa odmaralistem "Zmaj" na istoj planini. U sustini jedino sto valja na Divcibarama je novi hotel "Divcibare' ****, koji ima sve od sadrzaja i sve izgleda super, ali je takva i cena 3200din./osobi dnevno ND.
O tome sam odavno pisala i stavila cak i slike! :ljutko:

#41 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 15. Jan 2009 - 12:03

Ibi, zao mi je sto si se tako "lepo" provela!

Nas utisak o renoviranom hotelu "Divcibare", koji smo posetili par dana posle svecanog otvaranja, je, bar tada, bio veoma pozitivan...svi su bili maksimalno usluzni, nasmejani, doduse podsetila si me da nas je u restoranu posluzio lik prilicno zarumenjen, a bazdio je na alkohol samo tako...i zaboravio je sta smo trazili od pica, pa se dvaput vracao...bazen je tog trenutka bio prazan...konstatovala sam samo da je mali i delovao je plitak...

#42 mikelis

svetski putnik

• Član
  • Poruka:566
  • muški

Napisano: 15. Jan 2009 - 13:13

To za decu je tacno, ali to nije samo za hotel "Divcibare", i u Maljenu ih je puno (da, sve sobe pune dece i 1-2 vaspitacice), a tako je i u ostalim hotelima. Mislim da je to zbog toga sto Divcibare nisu atraktivne za skijase i bogatase, zbog svoje slabe ponude u svakom smislu, tako da se onda to maksimalno koristi za ta decija odmaralista i sl. Moguce je da ima problema u hotelu "Divcibare", ali on je najbolje sto Divcibare mogu ponuditi. Za konobare se to moze i ocekivati, jer koliko sam cuo od poznanika plate im kasne mesecima.
MFT: Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

#43 ibi

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 15. Jan 2009 - 14:38

Izabrala sam bas Divcibare jer je blizu,pitoma planina i td...I definitivno nikada vise...Nista mi se nije dopalo...ama bas nista.
Bila sam na istoj planini pre 2 ili 3 zime i bilo mi je ok jer mi je dete jos bilo maleno...Definitivno tamo postoji problem ljudi koji dolaze.I tada je bio neki problem sa galamom...

#44 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 16. Jan 2009 - 16:08

Ajde da ponovim pitanje-jel neko od vas sto ste skoro bili na Divcibarama, video hotel Bob-Petosevic? Reklamira se, meni i bas lepo izgleda, a ne verujem da je nesto ekskurzijskog tipa, jer je i manji. Samo zanima me gde se nalazi?

#45 ibi

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Jan 2009 - 23:58

Na zalost,ne mogu ti pomoci Postavljena slika .Predstavu nemam gde je!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 07. May 2011 - 17:40

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0