Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Divčibare

153 odgovora na temu

#106 roki

putnik

• Član
  • Poruka:124
  • ženski

Napisano: 21. Oct 2011 - 15:34

Za Markov konak ne znam, ali mogu da ti preporucim hotel Bob Petosevic. Sobe su prelepe, osoblje ljubazno, a hrana fenomenalna. Polupansion po osobi je oko 2000din.

Za Novu godinu cene su naravno vise. Za proslu NG cena u Petosevicu je bila 3000din. po osobi ali polupansion.

Tih 70e o kojima govoris.. je l' to za najam apartmana ili za nocenje sa doruckom ili za polupansion???

Ovu poruku je izmenio roki: 21. Oct 2011 - 15:36

#107 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 22. Oct 2011 - 16:45

Pogledaj porukuroki @ 21. Oct 2011 - 15:34

Za Markov konak ne znam, ali mogu da ti preporucim hotel Bob Petosevic. Sobe su prelepe, osoblje ljubazno, a hrana fenomenalna. Polupansion po osobi je oko 2000din.

Za Novu godinu cene su naravno vise. Za proslu NG cena u Petosevicu je bila 3000din. po osobi ali polupansion.

Tih 70e o kojima govoris.. je l' to za najam apartmana ili za nocenje sa doruckom ili za polupansion???

Kako su napisali u email-u samo dnevni najam ... ako su 'slagali mene, i ja lazem vas' ...

#108 Sanja*

turista

• Član
  • Poruka:55
  • ženski

Napisano: 15. Dec 2011 - 00:46

Molim vas za malo više informacija o Zamku na Divčibarama, konkretno me zanima za doček Ng-e.. Vidim da je cena 13 000 po osobi, za 3 dana polupansion.. :)
Ich liebe dich, dođi da ti napišem stih..

#109 slavujko

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 21. Dec 2011 - 23:43

Zavisi sta ocekujes od slavlja, koliko godina imas, i s kim docekujes.U globalu na Divcibarima je slab sadrzaj za mlade u smislu nekog Disko kluba ili organizovanih zurki, toga skoro nije bilo , a nisam cuo da iko u ponudi sprema tako nesto.
Inace Zamak je 50m od Hotela Pepa(preko ulice je stara ski staza),ka Kaoni,ozbiljan objekat,veoma cist , i moderan, osoblje ljubazno,korektno.

#110 dsndusan

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 30. Dec 2011 - 19:09

Da li neko zna ima li trenutno snega na Divčibarama,da li rade ski liftovi,da li radi škola skijanja?

#111 slavujko

backpacker

• Član

Napisano: 31. Dec 2011 - 22:10

Snega nema, bar ne dovoljno za skijanje. Ski liftovi su ispravni, nekad ih puste u rad zbog turista,koji zele razgledati iz te perspektive. Mozda i bude snega, kasnije u Jan. , Feb.

#112 dsndusan

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 01. Jan 2012 - 19:59

Pogledaj porukuslavujko @ 31. Dec 2011 - 22:10

Snega nema, bar ne dovoljno za skijanje. Ski liftovi su ispravni, nekad ih puste u rad zbog turista,koji zele razgledati iz te perspektive. Mozda i bude snega, kasnije u Jan. , Feb.

Hvala Slavujko,ova informacija mi puno znači!

#113 kondukterka

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:226
  • ženski

Napisano: 04. Jan 2012 - 13:54

@dsndusan

neko te gadno prevario ako nisi bio
Mi smo stigli 25 decebra , nedelja a od tog petka je snega bas napadalo , da bi i u petak vece pred novu isto padao.
Sve je bilo prekriveno , isli i do staza i bilo je sporadicnih bordera i skijasa do 31 , kad se sjatio i Beograd i Novi sad i Zrenjanin i .... guzva onolika
Snega na stazama bilo , taman koliko treba .... ali ..... Divcibare i nisu neki skijaski centar

Slike kasnije , zurim na posao :D

#114 Djape

backpacker

• Član
  • Poruka:19

Napisano: 05. Jan 2012 - 00:08

Марков конак и вила Марина налазе се један поред другог и потпуно су исти.Предпостављам да су им и цене исте.Ми смо смештени у апартману и вили Марина.Вила је стварно супер,као и апартмани.Све је сређено под конац.Једино што им се можда замерити јесте то што на тв има само ртс1 и прва тв остали канали не постоје,и интернет нешто не ради мада то није ни сигурно дали је нешто до лап топа или до њих али ок.Е да и грејање је ок смао би могли мало да га појачају.Остало је све стварно све на месту и за сваку су похвалу.

На сајту http://www.divcibare.rs/ никакве информације немају о дивчибарама последња вест им је још од првог маја када је била нека бициклистичка трка.Чак ни временску прогнозу не могу да погоде. :novine:
Тренутно на дивчибарама има снега.Сасвим довољно за скијање,додуше топи се све више и више па би било лепо да напада још мало мада га за скијање има довољно.Раде и ски школе и издавање ски опреме једно што не ради су жичаре.Данас сам питао једног инструктора зашто не ради жичара рекао је зато што их је вујић купио шта год то значило.

Ovu poruku je izmenio Djape: 05. Jan 2012 - 00:09

#115 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 06. Jan 2012 - 19:45

Na prolece ne odosmo na Dicibare, valjda ce nam se sad posreciti...

Dakle, planirali smo sa detetom dva tri dana da odemo malo na sankanje. U Zamku nema mesta, pa gledam Bob Petosevic. Vile su mi komplikovane za hranu, necu da nosim nista ni da razmisljam o tome dva dana. Znam da je Ok hotel, cisto me zanima da li cemo zbog snega biti tamo malo dislocirani, da li oko hotela moze da se sanka ili to oko skijaske staze samo, ne znam kako sve to izgleda...

#116 Djape

backpacker

• Član
  • Poruka:19

Napisano: 07. Jan 2012 - 00:50

Баш код замка има једна стаза са санкање (када долазиш из правца Београда са десне стране) и једна за скијање преко пута те за санкање додуше на тој стази се доста људи и санка.Ту је поред замка и хотел пепа мада можеш да видиш и неке виле около а да се храниш у замку ок су им цене.

#117 ljuba73

backpacker

• Član
  • Poruka:28

Napisano: 10. Jan 2012 - 19:03

Zna li neko ima li snega na Divcibarima i koliko, isao bih za vikend. Da li su proradile zicare?

#118 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 11. Jan 2012 - 21:26

Djape, hvala na odgovoru...Verovatno cemo hotel Divcibare.

Isto me interesuje kolicina snega, prohodnost puteva do tamo trenutno? Mi idemo na sankanje samo.

#119 mikelis

svetski putnik

• Član
  • Poruka:566
  • muški

Napisano: 11. Jan 2012 - 23:16

Snega ima fino, prohodnost je uvek veoma dobra, jer putari imaju svoju stanicu na Divcibarama i taj pravac se uvek cisti.
MFT: Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

#120 jelena79z

backpacker

• Član

Napisano: 13. Jan 2012 - 14:24

Kakve su cene u ovoj vili Marina i Markovom konaku?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0