Albanija
Napisano: 06. Nov 2007 - 14:28
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Jan 2011 - 10:27
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 08. Nov 2007 - 18:52
Napisano: 10. Nov 2007 - 21:19
Nikola S. @ 6. 11. 2007 - 01:33
Da li je neko bio tamo i ima neki savet?
Hvala
Pozdrav!
Iz Beograda sam, vec peti mesec radim u Tirani za Austrijsku gradjevinsku kompaniju. Ukoliko ti treba neka pomoc javi se na telefon +355684062754. Generalno nemas nikakvih problema, radim iskljucivo sa Albancima i do sada nisam primetio da u meni neko vidi neprijatelja, tacnije po nekim informacija oni i Albanci sa kosova se bas i ne vole.
Pozdrav, Boban!
P.S od 15 do 20 sam u Beogradu, tacnije od 21 novembra sam ponovo u Tirani, pa ako nesto zatreba javi se, od doceka na aerodromu itd. Imas avion skoro svaki dan, polazak je u 9.20PM a povratak naredni dan u 6AM, cena povratne karte bez popusta je oko 165eur, otvoren povratak. Mislim da su ovo najvaznije informacije.
Napisano: 11. Nov 2007 - 03:25
Pozdrav!
Hvala ti na informacijama i ponudi za pomoć. Proslediću joj celu poruku na mail (kaže da joj je inače teško da dolazi i sama kontaktira ovako na Forumu...)
Put je organizovan, let, smeštaj. Privredna delegacija, ne verujem da će previše slobodnog vremena i da imaju, mada, prvobitno je bilo planirano 10 dana, pa se malo uplašila zbog toga. Mislim da će joj biti dovoljna i ova pozitivna iskustva koja sam pročitao ovde, pošto lično ni ona ni ja ne poznajemo nikog ko je bio tamo.
Hvala još jednom, šaljem joj tvoju poruku i broj telefona, pa se možda i čujete-vidite tamo.
E,da. Nemam pojma kad ide! U četvrtak idu u ambasadu po vizu, mada je nešto nezvanično čula danas da su nam vize ukinute-ne znam da li je informacija tačna.
Napisano: 12. Nov 2007 - 03:36
Ranije je bila fora da je bezvizni rezim vazio samo leti, valjda jun/septembar.
Prema onome shto sam ja chuo, za Albaniju ne treba viza. Ipak, neka ona to proveri.
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Jan 2011 - 10:28
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 15. Nov 2007 - 20:54
Ukinute vize za Albaniju
7. avgust 2007. | 11:31 | Izvor: Beta
Beograd -- Građanima Srbije više nisu potrebne vize za putovanje u Albaniju, potvrđeno u Ambasadi Albanije u Srbiji.
Kako je rečeno, vize su ukinute pre mesec dana i neće biti ponovo uvođene.
Prethodnih godina, Albanija je tokom letnjeg perioda, od juna do septembra, ukidala vize za državljane Srbije, ali su bile potrebne ostalih meseci.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0