Stara planina
Napisano: 23. Jan 2012 - 20:17
Napisano: 23. Jan 2012 - 23:00
Napisano: 23. Jan 2012 - 23:22
Napisano: 24. Jan 2012 - 14:44
Napisano: 24. Jan 2012 - 17:49
Napisano: 25. Jan 2012 - 14:34
Bas me zanima kako to izgleda iz ugla gosta a ne sa sajta
Napisano: 25. Jan 2012 - 23:13
Ovu poruku je izmenio ljerka: 26. Jan 2012 - 06:14
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 31. Jan 2012 - 13:19
Put: auto put i magistralni putevi su dobro ocisceni; problemi pocinju od Svrljiga na dalje; od podnozja same planine ima snega na kolovozu i put se sve vreme suzava tako da je kroz sela na samoj planini potrebno otvoriti "cetvore oci"; mi smo se popeli bez lanaca sa zimskim gumama (zadnja nedelja januara)
Polozaj hotela: hotel se nalazi na severnoj strani planine; oko hotela postoje privatne vikendice i NISTA vise; do prve prodavnice ima 15-ak km tako da sve sto pomislite da vam moze trebati ponesite sa sobom
Hotel: uluga 4; cistoca 5; sadrzaji za decu 5; hrana 5; cene 3 (kao u BG); staze 3
Inace u hotelu je sve radilo, bas kao sto je navedeno u brosuri, na sajtu; gondola radi; do drugih staza tj. Konjarnika voze ski busevi 4 puta dnevno; kazu da ce od 01.02. sve staze biti povezane; SKI Skola za decu je odlicna; postoji moucnost iznajmljivanja ski opreme
Sve u svemu za ovaj novac odlicno.
Napisano: 01. Feb 2012 - 17:22
Ili samo ja imam neku naviku kad udjem u smestaj da slikam ?
Sad sam bila u Nisu i naravno slikala privatan hotel u kome smo bili
Za novu godinu na Divcibarama ... isto
Kad bi usla u apsolutno nov hotel koji toliko obecava po najavama a medju prvim gostima sam ........... bio bi sniman iz svoih mogucih uglova i spoljasnih i unutrasnjih
Nesto ovde ne stima
Napisano: 02. Feb 2012 - 16:28

Napisano: 06. Feb 2012 - 13:19
Gondola je fenomenalna ...
Napisano: 05. Mar 2012 - 14:49
- zemljani put do hotela bez adekvatnih znakova pa su mnogi zalutali ...
- radi mlado osoblje bez ocigledno dovoljno iskustva pa i pored njihove dobre volje i truda sve i ne funkcionise bas najbolje
- klopa onako svedski sto sa velikim izborom ali ... mozda i stvar ukusa da bas ne kudim mnogo na ovu temu
- bazen mutan dozvoljava se maloj deci da bez adekvatne opreme za kupanje ulaze u bazen pa se u bazenu nadje svasta i vidljivo i nevidljivo ...
- obzirom da je predsezona i da je cena daleko ispod one koja bi trebalo da bude za ovakav hotel u hotel su dosli "neki" koji ocigledno ne znaju da koriste hotele ovog tipa/ranga pa decu kada idu na bazen vode u tus kabinu umesto u toalet ... decu pustaju da se voze liftom do besvesti ...
- problem je bio i sto su se pojavili parovi sa decom koji su dobili neki cudan osip po celom telu a koji je kako kazu posledica ujeda insekta (buva ili tako nesto) ... a lekara u hotelu nema ... mada postoje vrata na kome pise lekar ...
- staze su za osrednje skijase i kratke ... gondola ok ali meni barem deluje kao da je stavljena iz nekog cudnog razloga ... zasto tolike pare za gondolu ako je mogao jedan cetvorosed sa vizirom da resi tu kratku destinaciju ...
- skijasnica sa ormanima u kojima su sipke na koje se kace ski cipele ali postavljene tako da se cede jedne preko drugih ...
- od sadrzaja nista sem u hotelu ...
- zatvorena garaza u sklopu hotela svaka cast za ideju
- animatorke u igraonici su barem za sada koje se bas posvete deci
- neko se setio i da uvede pusacke i nepusacke sobe ...
- bezicni internet koji savrseno radi
- radijatori a ne podno grejanje ... jer u hotelima gde je podno grejanje a borave skijasi nema gde da se osuse stvari posle skijanja sem da se redja po podu
Napisano: 13. Apr 2012 - 23:59
- Sobe odlicno uredjene i konforne.
- Osoblje prijatno i usluzno, tacno je da se jos uvek uhodavaju, ali osmeh sve resava
- Cene vrlo pristupacne i na nivou onih u kaficima, izbor pica odlican. Jedino bi cene pica iz mini bara mogle biti nize.
- Najbolji utisak je svakako u restoranu; prvo ono sto zameram - za hotel te kategorije nedostaje veci izbor sokova (djus je obavezan u svim hotelima), veci izbor sireva, med i maslac u posebnom pakovanju, tost hleb; sve ovo je sitnica u odnosu na ono sto imate: poseban makrobioticki sto, veliki izbor peciva, izbor od desetak salata, kolaci, mazacine slane i slatke, nekoliko kompota i vocna salata, suseno voce, za dorucak do 10 vrsta suhomesnatog, izmedju ostalog i prsuta, pecenica, suvi vrat (cega nema nigde), za veceru izbor od 15-ak jela, sve vrste mesa su u ponudi... Nakon ekonomske krize svuda u svetu je izbor jela sveden na minimum i vise je nego skromno. Jedini hotel gde su se razbacivali kao ovde je OP hotel u Rimu. Za smesnu cenu koju sam placao bilo me je sramota da sve to probam
- ono sto bih eventualno zamerio je to da je skijasnica mogla biti malo blize stazi, kao i pristupni put; bazen bi takodje mogao biti malo dublji, a bakutaneri i deca da puste u djakuzi i nas obicne...
E sad, posto ste pitali za slike, koje niko ne objavljuje, evo da postavim par njih...
Nesto ne ide, problem sa prostorom. Btw. jel ovih 150 kb po postu ili po nalogu?
Da probamo ovako:
http://imageshack.us...1327181081.jpg/
http://imageshack.us...7725841081.jpg/
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0