Treba da putujem za Uzice (kolima) pa me zanima da li vredi skrenuti sa Ibarske prema Valjevu i odande ici za Pozegu preko Kosjerica. Cini mi se da je krace nego preko Milanovca i Cacka ali me zanima u kakvom stanju je put? Hvala svima.
Put od Valjeva do Pozege
Započeo/la: Aleksa, 26. Sep 2007 14:58
3 odgovora na temu
Napisano: 26. Sep 2007 - 14:58
Napisano: 28. Sep 2007 - 14:59
Izgleda da ova trasa bas i nije popularna medju vozacima a sada znam i zasto :(
Izmedju Valjeva i Kosjerica ima krivina, krivina i krivina. Kilometraza je manja ali se usteda gubi u izgubljenom vremenu. Ubuduce ipak preko Cacka.
Izmedju Valjeva i Kosjerica ima krivina, krivina i krivina. Kilometraza je manja ali se usteda gubi u izgubljenom vremenu. Ubuduce ipak preko Cacka.
Napisano: 29. Oct 2007 - 16:59
Ja sam jednom namerno usao u bus za koji sam znao da ide tuda, cisto da promenim malo, i nisam pogresio... Ima sta da se vidi usput... Lep kraski teren sa vrtacama...
Napisano: 20. Nov 2007 - 06:01
U sluchaju da putujete od Beograda ka Pozegi, moja topla preporuka (kao vozacha) je da obidjete put preko Bukova (Beograd - Valjevo - Kosjeric - Pozega). Kilometraza je (ne)znatno manja u odnosu na put preko Chachka, ali zato beskonachnim krivinama koje je Aleksa pomenuo treba dodati i "uzbrdo-uzbrdo-uzbrdo", pa onda obrnuto.
Na srecu, put je ove sezone doveden u kakvo-takvo pristojno stanje, ali je, terenski najnezgodnija trasa preko Bukova, josh uvek u loshem stanju shto se kolovoza tiche.
Ako, pak, zelite da uzivate u predelima koje je pomenuo Geograf, onda imate zashta i da krenete ovim putem. Ja gotovo svakodnevno putujem na relaciji Pozega - Valjevo tako da mogu da potvrdim da je krajolik prelep (mada je meni, obzirom na okolnosti, po malo dosadio
).
Ukoliko zelite da uzivate u pogledu, a obaveze vam dozvoljavaju, najbolje je da krenete vozom ili autobusom.
U svakom sluchaju, predeo je prelep ali u kombinaciji sa automobilom je za izbegavanje!
Na srecu, put je ove sezone doveden u kakvo-takvo pristojno stanje, ali je, terenski najnezgodnija trasa preko Bukova, josh uvek u loshem stanju shto se kolovoza tiche.
Ako, pak, zelite da uzivate u predelima koje je pomenuo Geograf, onda imate zashta i da krenete ovim putem. Ja gotovo svakodnevno putujem na relaciji Pozega - Valjevo tako da mogu da potvrdim da je krajolik prelep (mada je meni, obzirom na okolnosti, po malo dosadio
Ukoliko zelite da uzivate u pogledu, a obaveze vam dozvoljavaju, najbolje je da krenete vozom ili autobusom.
U svakom sluchaju, predeo je prelep ali u kombinaciji sa automobilom je za izbegavanje!
Ovu poruku je izmenio Ghost Dog: 20. Nov 2007 - 06:04
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0