Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vikend ture

• Ne možete pisati na ovoj temi
86 odgovora na temu

#76 miki2

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:263
  • muški

Napisano: 23. Aug 2009 - 12:08

hvala pefkari :srce:

#77 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 23. Aug 2009 - 13:56

Mi ovih dana idemo na Zlatibor u hotel "Zlatiborska noć" (13km od centra Zlatibora na putu Užice - Zlatibor), pa ću ti po povratku reći kako je bilo, ako već ne bude kasno.

Preporučila bih ti i Lisine (kod sela Strmosten, 17km od Despotovca). Smeštaj u novim, drvenim bungalovima, pored potočića, na svega 100m od najvišeg vodopada u Srbiji (Veliki buk), al' tu imate samo opciju noćenja sa doručkom (1.500 din. po osobi), a onaj drugi obrok biste morali da platite u restoranu (tu su na par desetina metara tri restorana: "Lisine", "Vodopad" i "Lisinski raj", sa pristojnim cenama, pogačama ispod sača, vrlo ukusnim kajmakom, roštiljem, pečenjem i pastrmkama iz njihovih ribnjaka).

Videla sam da vila "Majur" u Kelebiji ima interesantne vikend ponude (romantični vikend je 6.000 din. po osobi za dva noćenja - polupansion, sa vožnjom fijakerom, časovima jahanja i sl.), jedino što tu priroda nije baš netaknuta.

#78 Putnica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1544
  • ženski

Napisano: 23. Aug 2009 - 19:26

Pogledaj porukumirarbi @ 23. 08. 2009 - 13:56

Mi ovih dana idemo na Zlatibor u hotel "Zlatiborska noć" (13km od centra Zlatibora na putu Užice - Zlatibor), pa ću ti po povratku reći kako je bilo, ako već ne bude kasno.

Ako budete isli u centar Zlatibora, preporucujem ti palacinke u kaficu Adadjo. Ne znam zasto, ali od milion palacinaka koje sam probala nijedne mi nisu prineti njihovim, plus lep ambijent, dobra muzika ...
Iako ne volim preterano urbana mesta, meni je taj kafic kultno mesto u centru ...
Postavljena slikaMoj blog: http://putnica.mojblog.rs

Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica

Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada

#79 @neo

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1161
  • ženski

Napisano: 23. Aug 2009 - 19:33

Izgooglaj "Simex apartmani Gostilje",mislim da oni imaju sve što je vama potrebo :D
"bez obzira što ga gledate popreko predeo nije ružan,
možda je samo vaše oko rđavo"

Postavljena slika

#80 ekozelj

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • muški

Napisano: 24. Aug 2009 - 21:19

Selo ispod Babinog zuba i planine Midzor

http://www.vila-babinzub.rs/

Pozovite ih, proverite dali ima mesta, rezervisite i lepo se provedite. Ima sve sto vama treba. Prijatne domacine, odlican smestaj, vise nego odlicnu domacu hranu, mir, tisinu i prelepu prirodu.
Kamper u duši :-P

#81 optimista

putnik

• Član
  • Poruka:121
  • ženski

Napisano: 23. Aug 2010 - 14:01

Preporucujem Suncanu reku,nekih 10-ak km od Loznice prema Malom Zvorniku,zgodno je da se svrati na putu za Zlatibor ili CG.Ima bungalova,restoran,plazica(zavisi od vodostaja Drine),konjica za jahanje,magaraca koji setaju,igraliste za decu,teniski tereni,teren za odbojku u pesku,fudbal,travnjak...Juce smo bili,bilo je puno,uglavnom kategorija putnika prolaznika sa decicom.

#82 MickeyyHN

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 30. May 2011 - 00:40

E ovako: ja i devojka smo odlucili da odemo negde na odmor za vikend pocetkom jula. Posto smo oboje nedavno dosli u Beograd ne poznajemo bas dobro okolinu i nemamo ideju gde da odemo :(. Treba nam neko lepo i mirno mesto da se odmorimo od beogradske buke i da malo uzivamo nasamo :) ne bi trebalo da bude udaljeno vise od 2-3h voznje od BG-a (mislim da se ne isplati voziti duze za tako kratak odmor). Eh i da, mi ne zaradjuemo previse tako da skupi smestaju otpadaju.. :(

Hvala svima na pomoci!

#83 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 30. May 2011 - 09:53

Mickey, mislim da bi bilo dobro da pogledas vec zapocete teme sa tom pricom...ne bi bilo lose da das jos koji podatak o tome sta vas interesuje...mislim, ako dolazite iz ravnice, mozda vas vise zanima neki planinski predeo...ili, obrnuto, mozda bas zelite neki ravnicarski predeo...i kolika je cena koja je prihvatljiva, hocete li da kuvate sami ili da uplatite negde pp ili pun...

#84 bane pandur

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 16. Jun 2011 - 12:31

Svakome bih preporučio dvorac-kaštel Ečka. Nalazi se na oko 150 km od Beograda, na 10-ak od Zrenjanina. Stvarno je prelep i osećaće te se kao u bajci, kao u pravom srednjevekovnom zamku. Boravio sam tamo za vikend, kaštel je u malom selu Ečka, koje je jako mirno, ima veliki park, sobe su jako lepo sređene sa Tv-om, velikim francuskim ležajem. Mi smo imali polupansion, hrana je stvarno prelepa, kako doručak tako i večera bukvalno vam ne treba ručak pošto kasno služe doručak čini mi se do 11, a vreme za večeru određujete sami od 19h pa nadalje. Blziu je Carska bara, Zrenjanin, tako da imate gde da zujite malo, tu je pored i restoran Trrofej koji ima malo životinjica, urađen je u etno ambijentu imaju čak i jednog medveda. Osoblje je vrlo ljubazno, sve zaslužuje vrlo visoku ocenu. Vikend za dvoje je oko 10 hiljada što je možda malo skuplje u odnosu na ostalo, ali mesto je stvarno extra sređeno i tu će te provesti ne zaboravan vikend...za svaku preporuku   :klap:

#85 fion

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2011 - 15:16

Izvint'e, ali kaštel Ečka nije na 150 km od Beograda. Možda na nekih 70 km, kad se krene iz Beograda Zrenjaninskim putem.
Ja u Ečki davno nisam bila, pa ne mogu da kažem kako je. Znam da i u Kovačici (isto na nekih 50-60 km od BGDa) ima fin apartmanski smeštaj, a tamo ima i šta da se obilazi i vidi.
Momak i ja planiramo i da posetimo etno selo Tiganjicu i restoran Trofej, kod Stajićeva. To je isto na tom Zrenjaninskom putu. Čula sam samo reči hvale i hoću da se uverim. :zvizduk:
Dreaming, traveling, meeting, learning...

Postavljena slika

Postavljena slika

#86 anion

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • muški

Napisano: 20. Jun 2011 - 18:51

Mislim da jedno od pravih detinacija za odmor u dvoje Zlatibor ili Kladovo..malo mirno mesto,fino mesto..

#87 M&N

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:367
  • nije upisan

Napisano: 15. Jul 2011 - 20:12

Evo i moje preporuke! Ja i supruga smo nedavno po prvi put obisli Ovcarsko Kablarsku klisuru i odusevilo nas je sve sto smo videli. Fantasticna priroda, prelepi restorani na obali Morave sa ukusnom hranom, splavarenje, mnogobrojni manastiri... I na kraju nemojte brinuti za smestaj, tu je Ovcar banja - hoteli i privatni smestaj. Idealno mesto za miran odmor u netaknutoj prirodi!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0