Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Romantika u zimu

31 odgovora na temu

#1 hajdi

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • ženski

Napisano: 12. Sep 2007 - 20:36

Imate li neki predlog za vikend kucicu (npr one male planinarske, gde je krov A oblika) negde na nasim planinama Zlatibor, Tara, Divcibare, Kopaonik... a da bude SAVRSENO ROMANTICNA...

Znate ono... lamperija, kamin, samo za dve osobe... privatno, bez domacina i ometanja... ;)
Moze i nesto skuplje (ne preterano :)) samo da bude komforno i udobno...

Fazon koji mi se svideo su oni Zeleni Cardaci... mada sam primetila i komentare na forumu da nije bas kao sto izgleda na sajtu.... :huh:

malo sam trazila po netu, ali (molim vas oprostite za ovo) ubise me miljei po televizorima i namestaju iz 60tih godina :blink: ... mislim, nisam sad picajzla, ali hocu da nadjem nesto savrseno bar za jedan vikend, you know what I mean...

Btw, oni Kraljevi konaci na Zlatiboru su super, samo su u sred Partizanskih voda na Zlatiboru.. nije bas privatno, ne...

#2 Vesna Ks

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1533
  • ženski

Napisano: 12. Sep 2007 - 22:26

To se nesto KRUPNO sprema.... :rolleyes:

#3 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 12. Sep 2007 - 23:36

Ne ispunjava baš uslov da je na NAŠOJ planini, ali... ako imate plan "B", možda je ovo rešenje za vas...

Postavljena slika

#4 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 12. Sep 2007 - 23:48

uuuuuuuuu...kakva romantika :)

Nesto si veceras bas inspirisan :)

#5 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 12. Sep 2007 - 23:56

Ama ne ja nego Thomas Kinkade.

A i šta je još romantično večeras-ono suvo meso na Zlatiboru?!?!?

:lol:

Ovu poruku je izmenio Nikola S.: 12. Sep 2007 - 23:59

#6 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 13. Sep 2007 - 09:03

Pogledaj porukuhajdi @ 12. 09. 2007 - 20:40

Imate li neki predlog za vikend kucicu (npr one male planinarske, gde je krov A oblika) negde na nasim planinama Zlatibor, Tara, Divcibare, Kopaonik... a da bude SAVRSENO ROMANTICNA...

Znate ono... lamperija, kamin, samo za dve osobe... privatno, bez domacina i ometanja... ;)
Moze i nesto skuplje (ne preterano :)) samo da bude komforno i udobno...

Fazon koji mi se svideo su oni Zeleni Cardaci... mada sam primetila i komentare na forumu da nije bas kao sto izgleda na sajtu.... :huh:

malo sam trazila po netu, ali (molim vas oprostite za ovo) ubise me miljei po televizorima i namestaju iz 60tih godina :blink: ... mislim, nisam sad picajzla, ali hocu da nadjem nesto savrseno bar za jedan vikend, you know what I mean...

Btw, oni Kraljevi konaci na Zlatiboru su super, samo su u sred Partizanskih voda na Zlatiboru.. nije bas privatno, ne...

Iskreno, mislim da to kod nas neces naci. Vikendica tog tipa ima, pogotovu na Tari, ali sto ti kazes namestaj iz 60-tih, koji i mene uzasava. Lep namestaj, tj. komforno, po meni jedino na Zlatiboru, jer oni rade na tome. Konaci jesu super, nisu bas izdvojeni, ali lep je kompleks, mislim da bi vam bilo romanticno u apartmanu, ali najmanji je cetvorokrevetni. Cardaci se nalaze na relativno pustom mestu, samo sto ima nekoliko okolnih kuca, mislim nije to-to! Jedino sto mi pada na pamet jesu Zlatiborska jezera, kompleks sa 3 kucice i restoranom. Lepo je sredjeno, ima i kamin, a cena je pristojna. Izdvojeno je, nekoliko km od centra Zlatibora. Za zimu moze da prodje u fazonu romantike, jer ne radi taj vozic koji vozi do njih, ali leti je boze sacuvaj! Jako dobro smisljeno, taman neki relax fazon, a kad stigne vozic, svi nagrnu pravo na kucice, kucaju, pitaju da li mogu da udju da vide kako je i sl. Mi smo bili u poseti prijateljima i prvo nam je bilo smesno i zabavno, a posle je stvarno pocelo da smara, da smo usli unutra i zakljucali vrata. Ali, zimi verovatno nije lose.

Priloženi fajl  DSCN1253.JPG   120.07K   34 Broj preuzimanja Priloženi fajl  DSCN1258.JPG   137.77K   27 Broj preuzimanja

#7 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 13. Sep 2007 - 09:51

Meni ono gore liчči na barake nekog konc. logora. Čak i pod snegom.

#8 Aleksandar Đuričić

ex Verhogetornik

• Član
  • Poruka:1301
  • muški

Napisano: 13. Sep 2007 - 10:58

Pogledaj porukuNikola S. @ 13. 09. 2007 - 09:55

Meni ono gore liчči na barake nekog konc. logora. Čak i pod snegom.

:D Aha, i to negde u pustinji Kalahari. :D

#9 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 13. Sep 2007 - 11:09

KALAHARI!!!! :lol:

#10 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 13. Sep 2007 - 16:42

Nemojte da ste takvi, nije! :P Unutra je prilicno luksuzno, plazma tv, jacuzi, polustilski namestaj. Ovo su mi jedine slike samo kucica, pa mozda nisu najbolje, na svim ostalim smo sa prijateljima, pa mi je glupo to da stavljam. Ali sem tog vozica koji smara, uopste nije lose. Ima na www. zlatibor.co.yu, pogledajte.

Ovu poruku je izmenio suki: 13. Sep 2007 - 16:44

#11 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 13. Sep 2007 - 17:10

Ok, nećemo da smo takvi! ;)

Ja sam pre za onu moju varijantu. Bez đakuzija i bez plazme (tj. bez televizora, uopšte!) :)

#12 takilaki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:328
  • ženski

Napisano: 15. Sep 2007 - 20:04

Epa Nikola ona "tvoja" kucica je stvarno cista romantika :rolleyes: Oduvek sam se odusevljavala sa tim novogodisnjim cestitkama sa divnim kucicama na planini, zavejane u snegu ... a unutra kamin u kome pucketa vatrica... a unutra samo dvoje Eh! Pusti snovi! Jos ih ne ostvarih na zalost.Mozda uspe Hajdi! :)

#13 Aleksandar Đuričić

ex Verhogetornik

• Član
  • Poruka:1301
  • muški

Napisano: 16. Sep 2007 - 01:43

Takilaki, a sta ti nedostaje da ostvaris snove, planina, sneg, kuca ili... :wub: ?

#14 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 16. Sep 2007 - 04:12

Takilaki, ako voliš te prizore, klikni na onaj link.... Mislim, da ne čekaš novogodišnje čestitke ;)

Meni je neko dao na poklon kalendar sa slikama tog tipa, i baš mi se dopalo. Slika svašta, ne samo zimske idile...

#15 takilaki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:328
  • ženski

Napisano: 18. Sep 2007 - 12:48

Pa planinu i kucicu i sneg bih sad i mogla da nadjem ali ono zadnje trenutno i ne nalazim nikako niti cu na zalost u nekoj daljoj buducnosti kako stvari stoje :( Ali zato kada je bilo ovo / mislim na 'ruzniju' polovinu / i dok je bilo neke prave pravcate romantike
ne stigosmo do planine i snega :( :( :(

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0