Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Najbolja pescana plaza u CG?

• Ne možete pisati na ovoj temi
55 odgovora na temu

#46 maslacak

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:293
  • ženski

Napisano: 07. Aug 2009 - 01:35

Upravo sam se vratila iz Crne Gore i bila sam na Plavim horizontima.

Nevidjena, ali nevidjena guzva, dreka i galama. Bukvalno nije bilo mesta za peskir, a dreka se cula i pozadi na stenama. Bili su krcati i plaza i travnati delovi u hladu, iako pise da je zabranjeno lezanje na travi.

Pesak je kao prah. Lepi se uzasno, a pri dodiru sa vodom bukvalno postaje blato. Lezaljka uopste nije snobovski izbor kad je takav pesak. Voda, onaj plicak od 100 metara, je bio zamucen i prljav, sto od tog peska sto od trava, ali vise od peska.

Lepa je okolina, hlad, i deo sa stenama ka otvorenom moru. Ali sama plaza mi se nimalo nije dopala. Jedino sto je tvrd pesak, pa moze da se hoda duz plaze sto ja volim, ako mozete od guzve.

Neki su pesacili od Radovica do plaze i nazad, za decu nije nikako, a parking je bio prepun. Ima busa - Blue line prevoznik, do Tivta - pa se moze i tako od plaze do Radovica i obratno.

Mislim da je bolje tamo otici kad nije sezona, pocetkom jula.

#47 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 17. May 2011 - 14:14

Сматрам да је Велика плажа у Улцињу убедљиво најбоља плажа у Црној Гори (најбољи је део до самог ушћа Бојане).
Неки људи због великог броја Албанаца избегавају да летују тамо, али препоручујем макар једнодневни излет (кад год сам на море ишао у ЦГ, отишао сам до тамо и никада нисам имао проблема).
Следећа по лепоти је плажа Плави хоризонт. Постоји и хотел на плажи, који је солидан и који препоручујем (реновирани део).

#48 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:369
  • muški

Napisano: 01. Jul 2011 - 18:06

Definitivno Plavi Horizont,9 km od Tivta,10 Kotora i 22km od Budve :)

#49 balto

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1064
  • ženski

Napisano: 01. Jul 2011 - 22:15

Po meni definitivno Trsteno, nedaleko od Budve, pravi mali raj.
Postavljena slika

#50 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 02. Jul 2011 - 00:58

Mali raj ali velika guzva :)

#51 balto

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1064
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2011 - 21:24

Pogledaj porukuBojanMKD @ 02. Jul 2011 - 00:58

Mali raj ali velika guzva Postavljena slika

Potpuno se slazem, ali vredi otici, a tu je u blizini i Jaz, a i Ploce vredi videti.Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika
Postavljena slika

#52 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 04. Jul 2011 - 03:37

Bogami jeste, Crnogorska obala je prekrasna, pa i one plaze koje nisu pescane :)

#53 caledisas

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • muški

Napisano: 07. Jul 2011 - 15:13

Plavi horizonti za sve one koji vole sitan pesak i pravu guzvu...Postoje mesta i tamo gde mozete da se udaljite i uzivate malo sami u suncu, moru i stenama, a to je i sa leve i sa desne strane stazama koje vode do uvala, kristalnog mora i samoce...
:turista:

#54 sashabgd

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 25. Jul 2011 - 17:25

Interesujeme da li je neko bio ove godine na plazi Oblatno kod Tivta i plazi Maljevik kod Sutomora kakva je situacija
i koliko kosta iznamljivanje 2 lezaljke i suncobran.

#55 Loo

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Aug 2011 - 11:11

cena lezaljki je generalno 4eura+2e suncobran..

ja sam bila u CG pocetkom jula i tada je i u budvi bilo ok, voda je bila jako cista...oko 10og je vec postala prljava.. i tad smo isli na manje plaze koje su definitivno bolje.. obavezno otici videti Ploce, lepo uredjeno, bazeni sa morskom vodom koji se svaki dan prazne i ciste bazene + more je pored, odlicno..More zapljuskuje obalu,super je. Na Ploce mozete i s djecom jer imaju 2-3 bazena plitka, samo za djecu, i jedan duboki, plus ima i mala plaza,tako da nije monotono.

Plaza pre toga, Trsteno mislim da je, ne valja, sve same lezaljke, skuceno, imas utisak da si u zatvoru, kako smo dosli tako smo i otisli i produzili na Ploce.

Zavucena plaza Mirista ima najcistiju vodu, nevervatno, mala je plaza, ali je jako prijatno. Voda je jako hladna pri ulasku jer tu ima neki izvor, ali posle je toplija. Stalno je cista voda naravno. Ima kafic i restoran na plazi, u restoranu je hrana odlicna.. Plaza nije ekstremno lepa,ali to i jeste zavuceno i malo.. Jedina mana su brodici koji dolaze stalno :s Neki ljudi su isli odatle i plivali do Zanjica..

Zanjic je odmah blizu Mirista, to je veca plaza ali ima guzve,ne svidja mi se.

Plavi horizonti - NIKAKO!!! nema nista, ama bas nista lepo! imaju ta okolna drveca, ali je strasno ruzno.... ako neko ne veruje poslacu mu slike.. najgora plaza koju sam ikad videla.Kao sto je vec neko rekao ovde,tamo idu ljudi s djecom jer ima peska, plitka voda i ima hlad, znaci to je isljucivo za djecu plaza..ako ste bez djece, onda ne idite tamo. Voda nema nikakvu posebnu boju kao sto je neko ovde rekao.Na sredini plaze kad se ulazi u vodu u vodi nije pesak nego neko ogromno kamenje...odvratno. Nismo ostali ni sat vremena.

Plava spilja - preporucujem otici videti!!!

Ovu poruku je izmenio Loo: 03. Aug 2011 - 11:25

#56 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 06. Aug 2011 - 09:09

Koliko se ja secam ni Miriste a ni Zanjica nemaju pescane plaze. a tema se zove "Najbolje pescane plaze u CG". Miriste jeste lepo ali je bilo jos lepse pre nego se taj restoran rasirio betonirajuci obalu. Sto se tice cistoce vode u tom regionu onda je moj izbor Mamula.
Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0