Najbolja pescana plaza u CG?
Napisano: 07. Aug 2009 - 01:35
Nevidjena, ali nevidjena guzva, dreka i galama. Bukvalno nije bilo mesta za peskir, a dreka se cula i pozadi na stenama. Bili su krcati i plaza i travnati delovi u hladu, iako pise da je zabranjeno lezanje na travi.
Pesak je kao prah. Lepi se uzasno, a pri dodiru sa vodom bukvalno postaje blato. Lezaljka uopste nije snobovski izbor kad je takav pesak. Voda, onaj plicak od 100 metara, je bio zamucen i prljav, sto od tog peska sto od trava, ali vise od peska.
Lepa je okolina, hlad, i deo sa stenama ka otvorenom moru. Ali sama plaza mi se nimalo nije dopala. Jedino sto je tvrd pesak, pa moze da se hoda duz plaze sto ja volim, ako mozete od guzve.
Neki su pesacili od Radovica do plaze i nazad, za decu nije nikako, a parking je bio prepun. Ima busa - Blue line prevoznik, do Tivta - pa se moze i tako od plaze do Radovica i obratno.
Mislim da je bolje tamo otici kad nije sezona, pocetkom jula.
Napisano: 17. May 2011 - 14:14
Неки људи због великог броја Албанаца избегавају да летују тамо, али препоручујем макар једнодневни излет (кад год сам на море ишао у ЦГ, отишао сам до тамо и никада нисам имао проблема).
Следећа по лепоти је плажа Плави хоризонт. Постоји и хотел на плажи, који је солидан и који препоручујем (реновирани део).
Napisano: 01. Jul 2011 - 18:06
Napisano: 01. Jul 2011 - 22:15
Napisano: 02. Jul 2011 - 00:58
Napisano: 04. Jul 2011 - 03:37
Napisano: 07. Jul 2011 - 15:13
Napisano: 25. Jul 2011 - 17:25
i koliko kosta iznamljivanje 2 lezaljke i suncobran.
Napisano: 03. Aug 2011 - 11:11
ja sam bila u CG pocetkom jula i tada je i u budvi bilo ok, voda je bila jako cista...oko 10og je vec postala prljava.. i tad smo isli na manje plaze koje su definitivno bolje.. obavezno otici videti Ploce, lepo uredjeno, bazeni sa morskom vodom koji se svaki dan prazne i ciste bazene + more je pored, odlicno..More zapljuskuje obalu,super je. Na Ploce mozete i s djecom jer imaju 2-3 bazena plitka, samo za djecu, i jedan duboki, plus ima i mala plaza,tako da nije monotono.
Plaza pre toga, Trsteno mislim da je, ne valja, sve same lezaljke, skuceno, imas utisak da si u zatvoru, kako smo dosli tako smo i otisli i produzili na Ploce.
Zavucena plaza Mirista ima najcistiju vodu, nevervatno, mala je plaza, ali je jako prijatno. Voda je jako hladna pri ulasku jer tu ima neki izvor, ali posle je toplija. Stalno je cista voda naravno. Ima kafic i restoran na plazi, u restoranu je hrana odlicna.. Plaza nije ekstremno lepa,ali to i jeste zavuceno i malo.. Jedina mana su brodici koji dolaze stalno :s Neki ljudi su isli odatle i plivali do Zanjica..
Zanjic je odmah blizu Mirista, to je veca plaza ali ima guzve,ne svidja mi se.
Plavi horizonti - NIKAKO!!! nema nista, ama bas nista lepo! imaju ta okolna drveca, ali je strasno ruzno.... ako neko ne veruje poslacu mu slike.. najgora plaza koju sam ikad videla.Kao sto je vec neko rekao ovde,tamo idu ljudi s djecom jer ima peska, plitka voda i ima hlad, znaci to je isljucivo za djecu plaza..ako ste bez djece, onda ne idite tamo. Voda nema nikakvu posebnu boju kao sto je neko ovde rekao.Na sredini plaze kad se ulazi u vodu u vodi nije pesak nego neko ogromno kamenje...odvratno. Nismo ostali ni sat vremena.
Plava spilja - preporucujem otici videti!!!
Ovu poruku je izmenio Loo: 03. Aug 2011 - 11:25
Napisano: 06. Aug 2011 - 09:09
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0