Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Istanbul

• Ne možete pisati na ovoj temi
247 odgovora na temu

#31 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 12. Nov 2007 - 17:26

Pogledaj porukudada68 @ 12. 11. 2007 - 11:50

Gledala sam i ja hotele i na netu a i pitala razne ljude. Sve su to gradski hoteli, usluga nocenje/dorucak, a ono sto gledas osim cene je i lokacija. Cini mi se da su hoteli na Taksimu skuplji, a posto ne planiram da boravim u istom duze do neophodnog, odlucicu se za stari deo grada.
Nasla sam par hotela od 4*, nisu losi, a za 6 dana boravka ni buka mi nece smetati. Gledam da krenem nekim prvim ,sto ranijim polaskom, da malo nakupujem sto-sta, izbegnem guzvanjac (onaj totalni) i da se vratim kuci na reprizu Nove godine.

Ma, najvaznije je da je cisto. Argus je najjeftiniji, ali kod njih ne mozes da biras hotel, samo da li ces 3 ili 4*. Jolly nudi hotele u Taksimu, mada ima i taj hotel Washington u Laleliju , za koji sam ovde procitala da nije los, a ima 3*.

Nadam se da ce se jos neko javiti sa utiscima o hotelima, a posebno oni koji su bili u vreme novogodišnjih praznika u Istanbulu.

#32 dada68

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 13. Nov 2007 - 13:55

Preskocicu tu agenciju, bas zato sto je tako jeftina, ne uliva mi poverenje, ipak mi novogodisnji termini nisu za eksperimentisanje.

#33 vukad

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 13. Nov 2007 - 16:38

Ja sam uplatio Grand Seigneur 3* koji je na 300 m od Topkapija i Aja Sofije, 25 eur dnevno za dvokrevetnu sobu (po sobi ne po osobi). Mislim da je to super cena, a ni hotel ne izgleda lose: http://www.grandseigneurhotel.com. Rezervisao sam preko www.octopustravel.com.

#34 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Nov 2007 - 21:40

Pogledaj porukuvukad @ 13. 11. 2007 - 15:42

Ja sam uplatio Grand Seigneur 3* koji je na 300 m od Topkapija i Aja Sofije, 25 eur dnevno za dvokrevetnu sobu (po sobi ne po osobi). Mislim da je to super cena, a ni hotel ne izgleda lose: http://www.grandseigneurhotel.com. Rezervisao sam preko www.octopustravel.com.

Hotel fino izgleda. Koliko te ce kostati avion sa taksama i prevozom od aerodroma do hotela?
Zanima me da li je to jeftinija ili skuplja varijanta od organizovanih polazaka?
Da li ides prvi put?

#35 vukad

turista

• Član

Napisano: 14. Nov 2007 - 09:08

Pogledaj porukuAlexia @ 13. 11. 2007 - 20:44

Hotel fino izgleda. Koliko te ce kostati avion sa taksama i prevozom od aerodroma do hotela?
Zanima me da li je to jeftinija ili skuplja varijanta od organizovanih polazaka?
Da li ides prvi put?

Ja ne letim iz BG posto ne zivim u Srbiji, ali moja sestra dolazi iz BG pa se nalazimo u Istanbulu, tako da mogu da ti kazem koliko ce nju da kosta za 4 nocenja:

178 eur avion (JAT) takse ukljucene + 10 eur aerodromski transferi + 25*4/2 hotel = 238 eur

Slican aranzman kod Argusa (4 nocenja, hotel 3*: http://www.argus.co....l5avioNG.html):

309 eur + 64 eur takse = 373 eur

Da, idemo prvi put.

#36 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 14. Nov 2007 - 10:15

To se bas ispati! A koliko ranije je rezervisala kartu i je li termin oko NG u pitanju?

#37 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 14. Nov 2007 - 10:18

Cekaj, jesi li siguran da je soba 25E? na sajtu hotela pise da je dvokrevetna 55E, tj. po osobi 27.5E. Da se nisi zeznuo, mnogo jeftino ispade

#38 vukad

turista

• Član

Napisano: 14. Nov 2007 - 11:40

Pogledaj porukuAlexia @ 14. 11. 2007 - 09:22

Cekaj, jesi li siguran da je soba 25E? na sajtu hotela pise da je dvokrevetna 55E, tj. po osobi 27.5E. Da se nisi zeznuo, mnogo jeftino ispade

Nisam se zeznuo, platio sam 25 eur preko www.octopustravel.com. To nije nista neuobicajno, cene na sajtovima za bookiranje hotela su obicno dosta nize od onih koje pisu na sajtu hotela. Medjutim sad sam proverio i izgleda da je vec rasprodat za Novu Godinu, prvi slobodan termin koji sam nasao je posle 5. januara.

#39 vukad

turista

• Član

Napisano: 14. Nov 2007 - 11:44

Pogledaj porukuAlexia @ 14. 11. 2007 - 09:19

To se bas ispati! A koliko ranije je rezervisala kartu i je li termin oko NG u pitanju?

Pre nekih mesec dana. Mozes da pogledas cene i rezervises preko www.jat.com, ali verujem da su termini za NG vec rasprodati.

#40 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 14. Nov 2007 - 20:55

Jos uvek mi je neverovatno da je cena hotela vise od duplo manja nego na sajtu hotela!

Nisam nikad putovala u inostranstvo bez agencije, ali sigurno drugi put na istu destinaciju ne bih isa preko agencije nego u sopstvenom aranzmanu, pa su mi tvoji saveti korisni.

Sad sam malo i zakasnila da sama jurim za Istanbul, pa ako odem, bice preko agencije.

Kad se vracas iz Istanbula? Ako idem posle tebe, da podelis utiske.

#41 carinjo

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 19. Nov 2007 - 00:34

Pogledaj porukusalsita @ 9. 11. 2007 - 17:22

Bas me zanima kako je u Instanbulu sto se tice samog doceka ?
Halo turs ima odlicnu ponudu za Novu Godinu ...hotel 3*** ,nocenje sa doruckom, 7 dana-4 noci , bus ....95e+4999 dinara...sto je i vise nego povoljno u odnosu na druge agencije..a sa njima sam bila ove godine na Krfu i odlicni su ....

Nadam se da ce ti pomoci moja iskustva sa ovom agencijom!!! Isao sam preko njih u Kusadasi prosle godine i u Atinu za docek 2007 i nikada nije bilo problema, cak sam vrlo zadovoljan. Ne moze se znati kako ce biti na putovanju, ma koja agencija da je u pitanju.... Svi spominju Argus, a ja bas nisam zadovoljan njihovom uslugom i organizacijom, isao preko njih u Antaliju... Nas cetvoro (drug, njegova i moja devojka i ja ), vec smo uplatili aranzman za NG za Istanbul... naravno preko halo tursa!

#42 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 04. Dec 2007 - 22:10

EEEE uplatih i ja danas Istanbul za NG naravno preko HALO TURSA ........... :) Hotel Kecik ...

#43 dada68

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Dec 2007 - 12:03

I ja sam juce uplatila Istanbul, preko Kon Tikija. Uplatila sam i novogodisnju veceru,kada je bal nek je bal!!!
Mozda se i sretnemo!

#44 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 05. Dec 2007 - 23:54

EEEE pa da mozda se i sretnemo....LOZINKA PUTOVANJA.INFO :)

#45 dada68

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 06. Dec 2007 - 11:17

AKO SE NADJES U KERVANSARAYU ZA NOVU GODINU, VESELO I NASMEJANO STVORENJE SAM JA!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0