Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Rodos

5 odgovora na temu

#1 JAGODICA IVA

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 21. Aug 2007 - 11:14

koji je bolji izlet Simi ili Lindos? pisem vam sa Rodosa!
please help
hvala unapred

#2 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 21. Aug 2007 - 13:22

Lepa su oba...Ali zasto ides do Linsoda u okviru izleta? Jedino ako niste uzweli kola.

Lindos je mnogo slatko mestasce sa belim kucicama i ulicicama. Na plzi je natoplije more u kom sam se kupala. Kad se sidje dole, obavezno izi jos malo napred jer je na pocetku prljava voda a posle kristalna. Prelepe su taverne na plazi sa odlicnim izborom ribe. Nama je to bio jedan od najlepsih dana.

Do Simija se dugo putuje velikim katamaranom. Lep je pogled na grad kad se isplovljava. Najlepsi deo je prilaz Simiju. Tu mozete da napravite predivne fotke. U samom mestu je prevruce i brzo ga obidjes i moras da sednes negde. Ja sam morala da se bucnem kod nekog kafica, onako sa betona...Tu se jos par ljudi kupalo, voda je cista.

Ako bas mora da se bira, ja bih pre Lindos. Steta je otici na Rodos a ne otici na Lindos. Gore na ostatke tvrdjave se nismo peli, vruce je a ide se dosta uzbrdo, a nisam htela da budem jos jedna muciteljka jadnih magaraca.

Uzivajte...

#3 Грд

turista

• Član
  • Poruka:67
  • muški

Napisano: 07. Jul 2010 - 23:23

Планирамо боравак на Родосу од двадесетак, ако Бог да и тридесетак дана.

Водимо и кола са собом, па ћемо се потрудити да обиђемо што више делова острва.

Молимо за искуства... Шта се не сме прескочити, а шта није толико битно?  :D

Ovu poruku je izmenio Грд: 07. Jul 2010 - 23:57

#4 Rosbacher

turista

• Član
  • Poruka:83

Napisano: 08. Jul 2010 - 12:47

procitaj ovaj moj post:

http://www.putovanja...60&#entry174760

pa onda pitaj dalje :)

u mom opisu nedostaje filerimos koji se takodje mora videti, ali mi jednostavno nismo uspeli da stignemo.

Ovu poruku je izmenio Rosbacher: 08. Jul 2010 - 12:50

#5 ada

turista

• Član
  • Poruka:60
  • ženski

Napisano: 10. Jul 2010 - 16:45

ja vam predlazem da obavezno obidjete lindos van samog rodosa na mene je ostavio utisak,i sam gradic i akropolj u lindosu,stvarno vredi videti,posle smo se i okupali malo u Lindosu,tj pefkosu mada je temperatura vode bila 27 stepeni gotovo vrela :D meni se jako dopao ceo taj izlet koji smo naravno organizovali u sopstvenoj reziji
sam grad rodos taj stari grad,palata templara i td.to nikako ne smete da propustite da vidite,ali ako ste smesteni u samom rodosu najverovatnije cete to prvo i da obidjete :D
dolina leptirova na mene nikakav utisak nije ostavila sama priroda je lepa zelenilo,potocici medjutim nista posebno leptira je bilo ali ne onako kako sam ja to zamisljala...zaista nista posebno bar sto se mene tice ,mada s obzirom da cete vi da budete duze tamo imacete vremena i da se odmorite i da obidjete svasta mi smo umesto obilaska ostrva simi otisli u dolinu leptirova i iskreno pokajali smo se,u akvapark takodje nismo isli ali svi koji su bili odusevili su se ali posto mene to nesto ne privlaci preskocili smo...
faliraki takodje ima lepu plazu...
Filerimos takodje predivno je tamo,vredi videti obavezno preporucujem bas kao i Lindos zaista divno,i predivan pogled sa vrha...
to je ono sto smo mi obisli,jednostavno niosmo imali dovoljno vremena da se odmorimo i obidjemo sve van samog grada rodosa,ukoliko se setim jos necega napisacu :D

#6 BOJKO

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:319
  • muški

Napisano: 10. Aug 2010 - 10:47

Pogledaj porukuГрд @ 07. Jul 2010 - 23:23

Планирамо боравак на Родосу од двадесетак, ако Бог да и тридесетак дана.

Водимо и кола са собом, па ћемо се потрудити да обиђемо што више делова острва.

Молимо за искуства... Шта се не сме прескочити, а шта није толико битно? :D

blago vama!! Ja sam se licno posle tri godine ponovo vratio na Rodos jer mi je najdraze, najlepse Grcko ostrvo i opet nisam mogao da sagledam svaku znamenitost, svaku legendu te cu se sigurno morati vratiti opet-Rodosa, pocev od samog grada pa nadalje NIKADA DOSTA i NIKADA NIGDE LEPSEG I MONUMENTALNIJEG
Postavljena slika

NEŠTO OD NEKIH MESTA GDE SAM KROČIO I NEKE OD MOJIH FOTO TURA :
http://tripwow.tripa...5d-255e-e5c6?lb

http://www.putovanja...i-i-maste-9130/
ITD...ITD..ITD...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0