Batistuta86 @ 02. Aug 2011 - 15:17
Ako bi mogao neko da mi pomogne ko je isao u Olu Deniz preko medhotels-a. Nasao sam neki smestaj, ali me zanima kako regulisete prevoz, tj. preko koga naci avionsku kartu? Nije frka, nego se vec spremam za sledece leto

Pre nedelju dana se vratismo iz Oludeniza, mogu reci da je sve bilo zaista odlicno. Smestaj smo kaparisali u aprilu, a odmah potom i avio karte, dok je transfer dosao na red neke 2 nedelje pred put. Sto se hotela tice, mogu reci zaista da je odabir bio prva liga, hotel je male kategorizacije (mislim da je 2 zvezde), ali za Tursku je to zaista dovoljno (za razliku od africkih zemalja). Blizu plaze je, u centru a opet nije buka halabuka (doduse, toga i nema bas previse u Oludeniz selu), mali je i nekako "porodican", prilicno fini neki svet bese odseo, cisto je i zaista odgovara onome sto si platio i svim informacijama koje znas unapred (preporucujem - Blue Star hotel, uplaceno preko sajta www.oludenizbeach.com).
Ako ides u sopstvenom aranzmanu (a verovatno ides) i ako krenes na vreme da organizujes put (kao sto verovatno jesi), avionske karte ces lako naci i nije velika razlika medju agencijama u pogledu cene (mozda cca 10-20 evra). Povratna karta u terminu 29. jul - 12. avgust, BG-Istanbul, Istanbul-Dalaman (i obrnuto), sa sve taksama, izasla nas je 330 evra po coveku (sto nije strasno imajuci u vidu da je direktna linija), a isto toliko i hotel za 14 nocenja s doruckom. Organizacija transfera je bila malkice veci problem jer su cene prevoza prilicno visoke ako racunas npr. taksi "tamo-vamo" i posebno imajuci u vidu da je sve (ali zaista sve) podredjeno britanskim turistima, tako da nas je jedna agencija cak ispalila za transfer jer dolazimo iz Istanbula a ne "sa ostrva". I tu imam jednu preporuku za npr. online booking - agencija se zove Transfer Experts, ali mislim da mora da se trazi u nekom Dalaman kontekstu da ne bi ispadale razne glupe ponude. Cena prevoza u 1 pravcu za 2 osobe je 30 evra (sto je ok u poredjenju sa mnogim drugim ponudama), tacni su i zaista dodju tj. cekaju koliko treba (npr. u dolasku smo iz aerodromske zgrade izasli 2 sata kasnije posto nam prtljag nije stigao iz Istanbula pa smo morali da prodjemo "zalbenu" proceduru, a kada smo konacno izasli i potrazili Transfer Experts tezgu, covek je podigao papir sa nasim prezimenom i rekao - zaboga, mislili smo da niste ni stigli - utovario nas u kombi i odvezao do hotela).
Ovo su informacije u skracenom obliku, ako te zanima nesto vise, pitaj.
Pozdrav!