Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Soping u Grckoj

566 odgovora na temu

#541 marijamv

turista

• Član
  • Poruka:74
  • ženski

Napisano: 31. Aug 2011 - 14:57

Upravo ovako kao sto kaze Rade!!! Juce sam stigla iz Grcke i nakupovala gomilu firmiranih stvari za sitne pare.Beneton je imao popust 70% a i radnje slicne Benetonu,da ne nabrajam.Naravno,svratila sam i kod cuvenog Jorgosa i kupila 2 dobre kozne jakne za muza i mene po 50 evrica i 2 krznena prsluka po 30 evrica.Takvi isti prsluci su u Paraliji 120e a kod nas cu tek videti.Uglavnom sve sam pare spiskala i ne kajem se jer je sve lepo,kvalitetno i jeftino.Jedva cekam da prosetam do Usca i Delta sitija da vidim cene i izracunam koliko sam novca ustedela na rasprodajama u SolunuPostavljena slika

#542 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 31. Aug 2011 - 18:53

marijamv kazi nam neke konkretne cene, primer sta si kupovala, sigurna sam da sve zene ,pa mozda i muskarce :) interesuju cene, slobodno nam se pohvali ;)

#543 marijamv

turista

• Član
  • Poruka:74
  • ženski

Napisano: 31. Aug 2011 - 22:09

Nisam htela da vas smaram konkretno sa nabrajanjem svih stvarcica,ali evo napisacu jer vidim da vas interesuje.
U Benetonu miss sixty suknjica je sam kupila za 14,90e umesto 49,90,onda haljine su po10-15e,decije majice 3e,pantalone kargo 10e,majice za devojcice 3e,farmerice za uzrast do 14g. 10e,kargo pantalone za muskarce 21e,kais 4e.Tera nova je isto imala veliko snizenje,majice su po 3-4e,H&M je imao farmerice i pantalone za muskarce od 7 do 10e,dzemperici su nesto kao skuplji,oni su po 19e,prodavnica decije obuce Bimbo u Tsimicki ulici prodaje firmiranu obucu La costa,Armani,Miss sixty,Dolce Gabana,KicKers i isto je na popustu mada za neke je mozda to skupo,uglavnom ja sam kupila cerkici La Costa patike kozne i platila ih 38e a bile su 75e,i bebici sam uzela Kickers cipelice za 26e a bile 54e(kod nas su iste takve 6500din).U Pull&Bear postavljeni suskavac za muskarce je 19,90 keper pantalone 21e,debela mmuska jakna 65e...Ovo se sve nalazi u Tsimicki ulici.Duz cele Egnatia ulice mogu se naci zenske sandale i baletanke raznih boja i dezena od 10-15e,bermude muske po 10e,majice po 5e,u toj ulici ima dosta jeftinih a ne firmiranih stvari mada mnogo kvalitetnijih nego kod nas.U Jumbu sam bila i nakupovala svakakvih igrackica od 1-3e,kockice veliko pakovanje (nisu original lego)su 9.90,ima i manjih pakovanja po 4e,bodici za bebe sa dugim rukavima u disney fazonu su 2,5e pantalonice 5e,rancevi za skolu do 20e,lepi i kvalitetni,olovcice,flomasteri i kojekakve jos sitnice ne prelaze 1e.U Kateriniju sam bila i isto su vellika snizenja,tako da sam se i tamo istrosila,al dobro ja sam namenski stekala parice za te lepe popuste koje Srbija nikada nece doziveti.Smatram da sam u velikom plusu jer sam celu porodicu lepo i jeftino obukla. Izvinjavam se jer sam bas nasiroko objasnjavala,ali krace nije mogloPostavljena slika

#544 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 31. Aug 2011 - 22:33

taman posla da smaras, pa ovde smo da delimo informacije,a ti si nam napisala bas dosta, a i sama tema je Soping u Grckoj, pa sto onda ne bi i pisali o cenama :)

#545 obozavatelj

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 02. Sep 2011 - 21:36

Samo jedno pitanje, iscitah forume o plazama, ali odlucismo u poslednjem trenutku da odemo i u shoping. Da li zna neko Gps koordinate Jumbo trznog centra, ali onog na severu Soluna, posto idemo preko Dojrana, pa da svratimo na putu za more. Blizi nam se polazak, mozda je vec i navedeno negde, ali nema se vremena za citanje i ove teme. Pripreme se privode kraju. Hvala unapred!!!!

#546 Bokins

Bokins

• Član
  • Poruka:1639
  • muški

Napisano: 03. Sep 2011 - 08:17

Pogledaj porukuobozavatelj @ 02. Sep 2011 - 21:36

Da li zna neko Gps koordinate Jumbo trznog centra, ali onog na severu Soluna,
Probaj sa
S 40
o 41.530' I 22o 56.482- To su koordinate sa GPS-a,
N 40°41'29" E 22°56'24"

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio Bokins: 03. Sep 2011 - 08:48

#547 obozavatelj

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 03. Sep 2011 - 12:30

Hvala Bokins puno! Nasla sam ga na mapi, ali sigurno je ovako lakse, da ne lutamo!

#548 AleksandraNis

turista

• Član
  • Poruka:79
  • muški

Napisano: 21. Feb 2012 - 20:40

Zdravo,

Planiramo da pocetkom ili sredinom aprila prosetamo do Soluna, mami je rodjendan, pa da je pocastimo malo :). Pa me zato interesuje kakve su cene, ima li robe tada? Najvise me zanima zimska, prolecna garderoba i oprema za skijanje? Vredi li shopingovati?
Jako biste mi pomogli, jer ukoliko se ne isplati kupovati, onda bih drugacije isplanirala izlet, sa vise setnji, opustencije i uzivanja.

Hvala.

#549 Kick

turista

• Član
  • Poruka:72

Napisano: 05. Mar 2012 - 14:27

Mi idemo ma more sredinom juna. Pretpostavljam da tad sniženja nisu aktuelna, pa me interesuje gde svratiti u kupovinu? Pretpostavljam da su Outleti jedna od destinacija gde se možda može naći nešto povoljnije. Da li i Jumbo ima sniženja ili su tamo generalno cene niže. Ranije smo svraćali u Jumbo u septembru ali se ne sećam da li su te cene snižene ili regularne.

#550 urkepz

putnik

• Član
  • Poruka:109
  • muški

Napisano: 11. Apr 2012 - 07:23

cosmos mediteraneo

Ovu poruku je izmenio urkepz: 11. Apr 2012 - 07:24

Vranje

#551 miilos2004

turista

• Član
  • Poruka:70

Napisano: 03. May 2012 - 10:52

Moze li neko da podeli iskustva sa parkiranjem i parkinzima u Solunu u okolini (sto bi se reklo walking distance) Aristotelovog trga. Interesuju me pozicije, cene, dostupnost slobodnih mesta....
Planiramo da malo obidjemo kraj oko Bele Kule, Aritotelovog trga, trga Demokratija... shoping i tako to :-)

#552 vekimax

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 15:04

Prošlog leta sam upravo uradio to što ti ( milos2004 ) hoćeš.Obišao sam sve od gore navedenog plus još nešto sve u svemu oko 3-4h zadržavanja, parkiran sam bio kod crkve sv.Dimitrija,bila je nedelja tako da ti je tada parking FREE!!!! Samo treba da nadješ mesto :yesss: .

#553 miilos2004

turista

• Član

Napisano: 03. May 2012 - 15:32

Pogledaj porukuvekimax @ 03. May 2012 - 15:04

Prošlog leta sam upravo uradio to što ti ( milos2004 ) hoćeš.Obišao sam sve od gore navedenog plus još nešto sve u svemu oko 3-4h zadržavanja, parkiran sam bio kod crkve sv.Dimitrija,bila je nedelja tako da ti je tada parking FREE!!!! Samo treba da nadješ mesto :yesss: .

Kakvi su sa radnim vremenom u nedelju? Ja sam nesto kontao da je, sto se shopinga tice, radni dan najpogodniji...bi ranije na forumu neka prica o tome...da se sve svodi na utorak i cetvrtak...

#554 vekimax

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 20:30

Pa Grci su poznati kao veliki radnici tako da ti nedeljom sve radi xexexexe, nedelja je super za setnju i parkiranje,shoping ostalim danima, sve zavisi gde hoces da shopingujes, u gradu ili u cosmo i ostalim veleprodajama.

Ovu poruku je izmenio vekimax: 03. May 2012 - 20:31

#555 miilos2004

turista

• Član

Napisano: 04. May 2012 - 13:24

Cosmos je bio interesantan jednom, dva puta...vise ne toliko :-)
Ja bih rado obisao pijacu u Solunu (pored Aristotelovog trga) i eventualno vise-puta-pominjanog-Kurda-sa-koznom-galanterijom na trgu Demokratija :-)
Ako se taj obilazak uklopi radnim danom u opciji nam je da smestimo auto kod velikog Jumba pa da se niz Lagkadu spustimo do trga Demokratija busom ili taxijem. Vracanje istim prevozom i malo trosenje para u jumbu

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0