Nemam bas mnogo vremena, pa cu na brzinu da vam prenesem svoje dosadasnje ustiske.
Dakle, krenuli smo u 14h iz Beograda, GPR international je agencija. Bez ikakvih vecih zadrzavanja (makedonija 20 min i to smo stigli kad je smena, bili smo prvi i jedini autobus na granici) stigli smo u Agios Georgios juce oko podne. Stajali smo u Metsovu, mada je tamo skroz bezveze. Put jeste naporan, ali samo za vozaca. Ja sam izdejstvovao VIP mesta... (Valjda sam ja neki premijer
Ceo put sam snimio, da sada ne gnjavim oko toga, pitajte ako nesto posebno zanima. Inace, Egnatia road je, sam po sebi, jedna lepa avantura. Meni se bas svideo, mada drugarici je bilo malo muka.
Dakle, sada smo vec drugi dan u Agiosu. Prvi utisak je da je mesto malo i mirno (sinoc zaspali uz tihi sirtaki koji je dopirao odnekuda, uzivo sviran na gitari), a plaze, contrario!, ooogrooomne. Nasih ima jako malo, i ne primeciju se, ima nemaca i engleza, ali su najbucniji grci. Juce smo samo prosetali do one severnije plaze, sa pescanim dinama, koja je ogromna, a sada smo na onoj drugoj, juznijoj, ne znam joj ime, ali je jos bolja. Voda je kristalna, pesak mekan i u ovi u na plazi (savet - koristite ulje za suncanje ako smete, jer se pesak lepi za kreme, evo i sada ga sejem po tastaturi
Od ponedeljka smo rezervisali auto, ne znam jos tacno koji... 215 eur za 5 dana, malo skuplje, ima i nesto povoljnije, ali smo mi uzeli neki iz malo vise klase, sa klimom i tako to... Vreme je fantasticno, toplo, suncano.. Ne znam sta bih jos rekao. Hotel St. George nije bas nesto, malo se raspada, ali ja nisam razmazen pa se ne zalim. Cist je, ali nema neke sadrzaje. Ustvari, osim bazena, nista i nema. Ljudi iz Agencije, ustvari Rale, je vrlo usluzan za sada, mada i nismo imali neke vece prohteve. Nadam se da nam nece ni trebati di kraja odmora. Zamenili smo jednu slobu da bi svi bili blize jedni drugima.
Tako da, od ponedeljka krece tura po ostrvu, za sada kuliramo ovde.