Ovu poruku je izmenio pereca82: 22. Mar 2012 - 20:16
El MOURADI PALACE 5* - PEK
Napisano: 22. Mar 2012 - 20:15
Napisano: 25. Mar 2012 - 16:42
Napisano: 28. Mar 2012 - 13:15
pereca82 @ 22. Mar 2012 - 20:15
Napisano: 01. Apr 2012 - 01:54
Drugo, bitno je sta ocekujete od odmora i hotela. Ovo je idealno mesto za starije osobe, porodice sa malom decom i one koji zele pravi odmor. Ako ste mladji i zelite zurke do jutra, onda je pravi izbor EM Club, treci po redu od ovog hotela. Tu je glavno zezanje i svaki put se smejem, jer njima ne smeta ni kisa, ni vetar, ni vrucina, ni hladnoca, uvek se nesto desava do kasno u noc.
Treca stvar, ne morate uzimati UAI ili kako vec zovu tamosnju varijantu, jer je to apsolutno nepotrebno bacanje para. Jedino ako ste u fazonu Rusa, Iraca ili Engleza i pijete abnormalne kolicine alkohola, onda je OK. Klopa je toliko obilna, da vam nece biti potreban nikakav rucak (koji nije nista posebno), niti sendvic koji spada u tu nekakvu uzinu. Lepo doruckujte, a mozete i napraviti neki sendvicak, poneti ga ili poneti pokoji kroasan ili slicno pecivo, voce, mazalice, pa na plazi ili bazenu kasnije klopnuti. Ako ste bas gladni, uvek postoji varijanta restorana na plazi ili pored bazena, a usluzice vas pre nego one koji imaju AI narukvicu, jer, logicno, vi ste ti koji placate uslugu
Sobe... da, nasi i svi iz okruzenja skoro uvek dobijaju sobe koje su lose pozicionirane. Naravno, to ne znaci nista, jer ionako odmor ne provodite u sobi, ali postoji nekakav generator sa te nezgodne strane koji je prilicno bucan. Dakle, ako vam se desi da vam dodele sobu koja ne gleda na bazen, sutradan ujutru (ili ako stignete do 20h u hotel onda iste veceri, ali odmah) zamolite lepo da vam daju drugu sobu. Znaci, to nije nikakav problem, ali probajte da to resite sto pre i najbolje sami, jer cete se samo dodatno nervirati ako ocekujete pomoc vodica.
Nadam se da sam vam bar malo pomogla. Slobodno pitajte sve sta vas zanima. Jos nesto, ja uvek biram ovaj hotel i uvek idem na varijantu 14 noci ili spojim dve smene. Naravno, to ne mora da znaci da ce se i vama svideti, ali ja ovaj hotel, osoblje i atmosferu ne bih menjala ni za jedan drugi.
Napisano: 01. Apr 2012 - 01:57
znkostane @ 25. Mar 2012 - 16:42
Napisano: 05. May 2012 - 16:47
1. Da li sobe u hotelu raspolazu sa sefom ili je sef na recepciji i da li se placa?
2. Da li hotel ima free wifi i naravno kako radi
Napisano: 05. May 2012 - 17:53
Napisano: 05. May 2012 - 18:45
Napisano: 14. May 2012 - 11:04
Inace, ja putujem sa deckom, krajem jula (tacnije od 25. jula do 08. avgusta) preko agencije Sunline takodje
Da li neko mozda zna vise o Nouvel Air-u i kada otprilike da ocekujem da budu letovi za Tunis, rano ujutru ili uvece?
I moram da priznam da ste me malo zabrinuli sa ovim peskirima i lezaljkama na plazi, koliko sam shvatila, pa nisam bas razumela proceduru sa peskirima, lezaljkama i suncobranima na plazi?
Hvala unapred
Napisano: juče, 18:11
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0