Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

El MOURADI PALACE 5* - PEK

174 odgovora na temu

#166 pereca82

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 22. Mar 2012 - 20:15

Momak i ja u ponedeljak idemo u Kontiki da uplatimo za hotel El Mouradi palace. Toliko sam stvari pročitala na forumima, da više ne znam šta da mislim. Najverovatnije idemo krajem jula, 15 dana UAI. Videćemo kako će biti. Naravno, nadamo se najboljem.

Ovu poruku je izmenio pereca82: 22. Mar 2012 - 20:16

#167 znkostane

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 25. Mar 2012 - 16:42

planiram da idem u septembru u ovaj hotel pa bih molio ako je neko bio prosle godine u istom da mi pomogne i podeli svoja iskustva...unapred hvala! :)

#168 ananemet11

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 28. Mar 2012 - 13:15

Pogledaj porukupereca82 @ 22. Mar 2012 - 20:15

Momak i ja u ponedeljak idemo u Kontiki da uplatimo za hotel El Mouradi palace. Toliko sam stvari pročitala na forumima, da više ne znam šta da mislim. Najverovatnije idemo krajem jula, 15 dana UAI. Videćemo kako će biti. Naravno, nadamo se najboljem.
I mi isto idemo krajem jula, samo preko Sunline-a :) Moje neko iskustvo sa letovanjima kaze da nema boljeg iskustva do licnog iskustva, ja sam uvek isla nekako na osecaj, i uvek potrefila pravu kombinaciju, za svaki hotel koji sam se odlucivala uvek je bilo i dobrih i ocajnih komentara - sto ljudi, sto cudi! Ja nisam od onih koji gundjaju na vreme leta, jer znam da malo uticaja imaju agencije na to kad ce avion dobiti dozvolu, nikad nisam ocekivala previse od africkih hotela, pa se nikad i nisam razocarala, razumem zasto pice na plazi sluze u plasticinim casama, razumem da je africka hrana drugacija od nase (usput, ja je vise volim od nase), razumem da je u spicu sezone guzva na plazama(jeste li ikad bili u Crnoj gori ili Grckoj - i tamo je), razumem da ne mora posteljina da se menja svaki dan, vazno je da je promenjena kad udjem u sobu (da li vi kod kuce menjate posteljinu svaki dan???!!!)U vecini hotela lepo u kupatilima pise da ako hocete da se promene peskiri, bacite ih na pod ili u kadu - jesu li nezadovoljna gospoda ikad probali da procitaju sta pise? To su sve resive i nebitne stvari, ispade da smo svi rodjeni sa srebrnom kasikom u ustima, odrasli na prepelicijem mleku, pa kad odemo u inostranstvo nista nam ne valja. Ljudi su dali detaljne informacije os vim hotelima, zato i postoji internet, pa kome ne odgovara ne mora da krece. I zaista za ovaj novac ne moze bolje da se prodje - videste li koliko kosta Turska i istoj kategorizaciji ove godine? Tako da, draga moja, zelim nam obema lep odmor, i samo ne daj da ga sitnice pokvare :D

#169 mravac

putnik

• Član
  • Poruka:117

Napisano: 01. Apr 2012 - 01:54

Tacno, nema boljeg iskustva od licnog. Takodje je tacno da nije u pitanju nikakav luksuz, ali zaista nista vise od ovoga ni ne treba. Stvar je prilicno jednostavna - ko ocekuje luksuz, onda neka "odresi kesu" i ode na Maldive, ozbiljno. Uvek se setite koliko ste para dali za ovakvo letovanje i shvaticete da ste prosli odlicno, mislim da je i Grcka varijanta "paradajz turizma" skuplja na kraju.
Drugo, bitno je sta ocekujete od odmora i hotela. Ovo je idealno mesto za starije osobe, porodice sa malom decom i one koji zele pravi odmor. Ako ste mladji i zelite zurke do jutra, onda je pravi izbor EM Club, treci po redu od ovog hotela. Tu je glavno zezanje i svaki put se smejem, jer njima ne smeta ni kisa, ni vetar, ni vrucina, ni hladnoca, uvek se nesto desava do kasno u noc.
Treca stvar, ne morate uzimati UAI ili kako vec zovu tamosnju varijantu, jer je to apsolutno nepotrebno bacanje para. Jedino ako ste u fazonu Rusa, Iraca ili Engleza i pijete abnormalne kolicine alkohola, onda je OK. Klopa je toliko obilna, da vam nece biti potreban nikakav rucak (koji nije nista posebno), niti sendvic koji spada u tu nekakvu uzinu. Lepo doruckujte, a mozete i napraviti neki sendvicak, poneti ga ili poneti pokoji kroasan ili slicno pecivo, voce, mazalice, pa na plazi ili bazenu kasnije klopnuti. Ako ste bas gladni, uvek postoji varijanta restorana na plazi ili pored bazena, a usluzice vas pre nego one koji imaju AI narukvicu, jer, logicno, vi ste ti koji placate uslugu :)
Sobe... da, nasi i svi iz okruzenja skoro uvek dobijaju sobe koje su lose pozicionirane. Naravno, to ne znaci nista, jer ionako odmor ne provodite u sobi, ali postoji nekakav generator sa te nezgodne strane koji je prilicno bucan. Dakle, ako vam se desi da vam dodele sobu koja ne gleda na bazen, sutradan ujutru (ili ako stignete do 20h u hotel onda iste veceri, ali odmah) zamolite lepo da vam daju drugu sobu. Znaci, to nije nikakav problem, ali probajte da to resite sto pre i najbolje sami, jer cete se samo dodatno nervirati ako ocekujete pomoc vodica.
Nadam se da sam vam bar malo pomogla. Slobodno pitajte sve sta vas zanima. Jos nesto, ja uvek biram ovaj hotel i uvek idem na varijantu 14 noci ili spojim dve smene. Naravno, to ne mora da znaci da ce se i vama svideti, ali ja ovaj hotel, osoblje i atmosferu ne bih menjala ni za jedan drugi.

#170 mravac

putnik

• Član
  • Poruka:117

Napisano: 01. Apr 2012 - 01:57

Pogledaj porukuznkostane @ 25. Mar 2012 - 16:42

planiram da idem u septembru u ovaj hotel pa bih molio ako je neko bio prosle godine u istom da mi pomogne i podeli svoja iskustva...unapred hvala! :)
Septembar je najbolji mesec za Tunis generalno, a sto se tice hotela, po meni, niste pogresili. Ako Vas nesto posebno interesuje, ne ustrucavajte se da pitate :)

#171 Faust29A

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 05. May 2012 - 16:47

Pozdrav ljudi imam nekoliko pitanja za ovaj hotal:
1. Da li sobe u hotelu raspolazu sa sefom ili je sef na recepciji i da li se placa?
2. Da li hotel ima free wifi i naravno kako radi :) ?

#172 tetka

putnik

• Član
  • Poruka:149
  • ženski

Napisano: 05. May 2012 - 17:53

Sobe raspolazu sefom (zakljucavanje na sifru), koji se NE placa dodatno. WIFI se mestimicno mogao 'uhvatiti' u holu hotela, ali se signal mozda popravio. :neznam:

#173 Faust29A

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 05. May 2012 - 18:45

Hvala na odgovoru ;).

#174 spasenija

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 14. May 2012 - 11:04

Ljudi, hvala vam svima puno na utiscima, stvarno ste docarali svaki detalj i zaista mi je sada jos teze jer ne mogu da docekam letovanje!!! :cvetic:

Inace, ja putujem sa deckom, krajem jula (tacnije od 25. jula do 08. avgusta) preko agencije Sunline takodje :wub: . Mi smo uplatili ranije, neposredno posle Sajma turizma jer su tad cene bile i vise nego povoljne za ovakav aranzman, toliko povoljne da sam cak i bila skepticna :D Drago mi je sto cujem pohvale o ovoj agenciji jer ugl svi idu preko Kontikija, a mi smo ipak studenti :)

Da li neko mozda zna vise o Nouvel Air-u i kada otprilike da ocekujem da budu letovi za Tunis, rano ujutru ili uvece? :stidljivko:

I moram da priznam da ste me malo zabrinuli sa ovim peskirima i lezaljkama na plazi, koliko sam shvatila, pa nisam bas razumela proceduru sa peskirima, lezaljkama i suncobranima na plazi? :razmislja:

Hvala unapred :thankyou:

#175 kvoder

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: juče, 18:11

Cao nova sam na forumu i prvo zelim sve da vas pozdravim, uzivam dok citam vase postove, i zaista su jako korisni! Vidim da vas nema jako dugo na ovoj temi ali nadam se da ce te vratiti :D , zanimame da li iko ide u ovaj hotel ove godine 1.8 do 15 8 preko kontikija? unapred hvala!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0