Po gradu ima dosta radnji njihovih proizvodjaca, i ima super stvari i povoljnih u odnosu na Srbiju, tako da precesljaj radnje obavezno
Kusadasi - sto pitanja
Napisano: 15. Jul 2011 - 15:17
Po gradu ima dosta radnji njihovih proizvodjaca, i ima super stvari i povoljnih u odnosu na Srbiju, tako da precesljaj radnje obavezno
Napisano: 15. Jul 2011 - 21:27
Napisano: 16. Jul 2011 - 10:24

Vec smo odlucili na koje cemo plaze ici, a od izleta, mislim da ce biti samo Adalend (deca u 28 i 29 godina...cta cemo)...bice malo i sopingovanja, ako se stigne.
Ostalo ce sacekati neku drugu godinu i vece drustvo.
Napisano: 23. Jul 2011 - 16:29
Napisano: 25. Jul 2011 - 14:58
Nemoj da pričas????
Dorostazija @ 23. Jul 2011 - 16:36
Znaću za koj dan,još uvek ne znam ništa.:zvizduk:Kada smo mi letovali prvi put,nama je to bio više umor nego odmor,jel prosto nismo mogli da odolimo ekskurzijama.Letovanje nam je bilo baš ispunjeno.:klap:Ako te zanima nešto,slobodno pitaj.
Ovu poruku je izmenio mikap: 25. Jul 2011 - 15:38
spajanje poruka
Napisano: 10. Aug 2011 - 09:00
- Kupite karticu sa kreditom od 4 lire i moći ćete da se nekoliko puta javite nekom u Srbiji. Kartica u pošti košta 3.75 lire, dok je na ulici, u prodavnicama i kioscima znatno skuplja.
- Ukoliko nosite neki računar i koristite mts, idite na mondo, na servis besplatni sms, ostavite svoj broj, dobijate sms sa kodom, ukucate ga i imate 20 besplatnih sms poruka za taj dan. Ukoliko ne iskoristite sve sms poruke odmah, ponovite postupak (možete se ulogovati više puta dnevno). Ovom servisu se prstupa preko računara (lap top, net book i sl.)
- Za korisnike telenor mreže je tu servis web2sms. Ulogujte se (pre toga kreirajte nlog) na Moj telenor, idite na sekciju Usluge, pa na Web2sms. Možete slati poruke po ceni od 1.77 dinara po smsu. Ova opcija se može koristiti i preko telefona.
Nadam se da sam pomogao.
Prijatan odmor :-)
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0