Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Kusadasi - sto pitanja

• Ne možete pisati na ovoj temi
216 odgovora na temu

#211 zlata1234

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • ženski

Napisano: 15. Jul 2011 - 15:17

Pijaca je sredom, ima povoljnih stvari, ali kvalitet...
Po gradu ima dosta radnji njihovih proizvodjaca, i ima super stvari i povoljnih u odnosu na Srbiju, tako da precesljaj radnje obavezno :D

#212 Sandra85

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 15. Jul 2011 - 21:27

Procesljacu sigurno, imam fore do srede,.... Stizemo tamo u petak tako da imam dosta vremena da obidjem radnje pa pijacu i ostane mi jos par dana da se vratim u butike ako bude trebalo.

#213 Odbegla Coka

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • ženski

Napisano: 16. Jul 2011 - 10:24

Bas se radujem Kusadasiju...Postavljena slika

Vec smo odlucili na koje cemo plaze ici, a od izleta, mislim da ce biti samo Adalend (deca u 28 i 29 godina...cta cemo)...bice malo i sopingovanja, ako se stigne.
Ostalo ce sacekati neku drugu godinu i vece drustvo.

#214 mvulee

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 23. Jul 2011 - 16:29

Ja se vratih iz Kusadasija pre tri dana.Bio sam u hotelu Santur i mogu reci jesu ljubazni ali su prljavi katastrofa. Hrana losa,sobe su za ocenu izmedju 2-3.Ima svega da se kupi samo para i cenkanja do iznemoglosti.

#215 mainecoon

backpacker

• Član
  • Poruka:11
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2011 - 14:58

Pogledaj porukumvulee @ 23. Jul 2011 - 16:29

Ja se vratih iz Kusadasija pre tri dana.Bio sam u hotelu Santur i mogu reci jesu ljubazni ali su prljavi katastrofa. Hrana losa,sobe su za ocenu izmedju 2-3.Ima svega da se kupi samo para i cenkanja do iznemoglosti.

Nemoj da pričas????:nea: Mi smo bili prošle godine i bilo je ok,hrana je malo škripela,ali preživeli smo .Hteli smo da umremo kada smo izvalili koliko je hotel fuš sagradjen,:cool:.Ali u principu nismo imali nekih bitnih zamerki,baš iz tog razloga smo se odlučili da ponovo letujemo tamo.:)Ako su se toliko iskvarili,biće čupavo!!!!!:angry:

Pogledaj porukuDorostazija @ 23. Jul 2011 - 16:36

Da, prvi put. A odakle krecete? :)

Znaću za koj dan,još uvek ne znam ništa.:zvizduk:Kada smo mi letovali prvi put,nama je to bio više umor nego odmor,jel prosto nismo mogli da odolimo ekskurzijama.Letovanje nam je bilo baš ispunjeno.:klap:Ako te zanima nešto,slobodno pitaj.:D

Ovu poruku je izmenio mikap: 25. Jul 2011 - 15:38
spajanje poruka

#216 Lady_D

turista

• Član
  • Poruka:54
  • ženski

Napisano: 05. Aug 2011 - 19:00

Pogledaj porukuilfil @ 05. Aug 2011 - 16:20

Ja u Anru.
Inace krecem iz Pojata, nja nja :)

eee ti si bogami baaaas skratio put.... a mi cemo bas se truckamoooo i truckamo :brm: znaci nece da moze tako :) salim se... nas jos nisu zvali iz agencije valjda ce sutra... :D

#217 Borche

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 10. Aug 2011 - 09:00

Preporuke za komunikaciju:

- Kupite karticu sa kreditom od 4 lire i moći ćete da se nekoliko puta javite nekom u Srbiji. Kartica u pošti košta 3.75 lire, dok je na ulici, u prodavnicama i kioscima znatno skuplja.

- Ukoliko nosite neki računar i koristite mts, idite na mondo, na servis besplatni sms, ostavite svoj broj, dobijate sms sa kodom, ukucate ga i imate 20 besplatnih sms poruka za taj dan. Ukoliko ne iskoristite sve sms poruke odmah, ponovite postupak (možete se ulogovati više puta dnevno). Ovom servisu se prstupa preko računara (lap top, net book i sl.)

- Za korisnike telenor mreže je tu servis web2sms. Ulogujte se (pre toga kreirajte nlog) na Moj telenor, idite na sekciju Usluge, pa na Web2sms. Možete slati poruke po ceni od 1.77 dinara po smsu. Ova opcija se može koristiti i preko telefona.

Nadam se da sam pomogao.

Prijatan odmor :-)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0