U Potosu je bila radnja, bar pre 2-3 godine, koja je imala bunde i kozne jakne u izlogu...nalazila se u jednoj od poprecnih ulicica, tj. u prvoj ulicici desno od glavnog trga (taxi stanice)...videla sam svojim ocima...sad, da li jos uvek radi-ne znam, niti znam kolike su cene, jer me ta vrsta robe nije interesovala.
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Iskustva u Potosu
Napisano: 07. maj 2011 - 18:10
MFT "Put na Tasos 2008." MFT 2 "Siofok na Balatonu, jun 2008." , Putopis-Trst 2010., Katici kod Ivanjice, Rusija-zivot u Moskvi, Smederevska jesen 2009., Moravski konaci, Putopis- Prag-2009., Putopis- Tasos, april-maj 2010.
svuda pođi, na tasos dođi!

svuda pođi, na tasos dođi!

Napisano: 08. maj 2011 - 15:06
Kozne jakne, mantili, bunde... se kupuju u Solunu ili u Paraliji. Tasos nije za šoping.
MFT: Tasos - najlepše plaže, Limenarija, Plava laguna, Paralia, "Oj, Srbijo..." I, "Oj, Srbijo..." II, Palić, Sremski Karlovci, Grza, Gornja i Donja Resava, Tošetovo Kruševo - Tamo gde anđeo spava, Tasoski pejzaži, Giola.
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 08. maj 2011 - 20:35
Verujem da je postojala ta radnja sa kozom ali vise je nema, pitala sam mestane. Inace, Paralija je poznata po krznu i kozi ali kod mene nema pravila, uvek i svake godine kada sam na letovanju ili u prolazu kroz Grcku, bez obzira na mesto kupujem jaknu, ako postoji radnja naravno i ako modeli i boje zadovoljavaju moje kriterijume. Svako mesto ili ti kraj Grcke je poznat po nekim proizvodima, a s obzirom da smo mi tamo samo turisti - svako mesto je za soping.

Citiraj
Odgovori na ovo