Putovanja.info Forum: Iskustva u Potosu - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (11 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Iskustva u Potosu

#151 Korisnik je offline   pefkari

• tasoslijka, kaficanka, putofil
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 21151
  • Učlanjen: 28.06.08

Napisano: 07. maj 2011 - 18:10

U Potosu je bila radnja, bar pre 2-3 godine, koja je imala bunde i kozne jakne u izlogu...nalazila se u jednoj od poprecnih ulicica, tj. u prvoj ulicici desno od glavnog trga (taxi stanice)...videla sam svojim ocima...sad, da li jos uvek radi-ne znam, niti znam kolike su cene, jer me ta vrsta robe nije interesovala.
0

#152 Korisnik je online   mirarbi

• tasofilka
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 7195
  • Učlanjen: 05.01.06

Napisano: 08. maj 2011 - 15:06

Kozne jakne, mantili, bunde... se kupuju u Solunu ili u Paraliji. Tasos nije za šoping.
0

#153 Korisnik je offline   ZANETA

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 23
  • Učlanjen: 04.05.11

Napisano: 08. maj 2011 - 20:35

Verujem da je postojala ta radnja sa kozom ali vise je nema, pitala sam mestane. Inace, Paralija je poznata po krznu i kozi ali kod mene nema pravila, uvek i svake godine kada sam na letovanju ili u prolazu kroz Grcku, bez obzira na mesto kupujem jaknu, ako postoji radnja naravno i ako modeli i boje zadovoljavaju moje kriterijume. Svako mesto ili ti kraj Grcke je poznat po nekim proizvodima, a s obzirom da smo mi tamo samo turisti - svako mesto je za soping.

0

• (11 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com