Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
- (11 Strane)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Poslednja »
Iskustva u Potosu
Napisano: 02. avg 2007 - 01:47
Napisano: 02. avg 2007 - 09:47
Napisano: 02. avg 2007 - 15:01
Delfin je svoj deo odradio vise nego dobro. Vozaci voze malo sporije (za moj ukus), vila Eleni u kojoj smo bili stacionirani je cista i uredna (jedna Ukrajinka dolazi svaki drugi dan), vodici su odrzali "predavanje", podelili brojeve mob. telefona ako nesto treba i to bi bilo to.
Pitaj ako te jos nesto interesuje.
Napisano: 29. jun 2010 - 18:13
Mene zanima da li u Potosu ima neki veci supermarket?
Ne mislim bas nesto veliko kao Lidl, ali bar da je malo veci (na osnovu dosadasnjeg iskustva sam videla da grci napisu supermarket i na prodavnici koja je velicine dnevne sobe
Pitam posto sam cula da nema, pa me zanima da li i koliko hrane da ponesem odavde.

MFT: Polihrono, Parga, Nea Vrasna, Zlatibor
Napisano: 30. jun 2010 - 10:41
Napisano: 01. jul 2010 - 10:37
Suzzana @ 29. jun 2010 - 18:13
Ne mislim bas nesto veliko kao Lidl, ali bar da je malo veci (na osnovu dosadasnjeg iskustva sam videla da grci napisu supermarket i na prodavnici koja je velicine dnevne sobe
Pitam posto sam cula da nema, pa me zanima da li i koliko hrane da ponesem odavde.
U Potosu nema velikih supermarketa,ali u onima koji se tako zovu,a ima ih nekoliko,i svi su u krugu od 200-300 m.,ponuda je sasvim ok,a sa cenama su naravno nesto skuplji nego veliki,ali nista alarmantno.Naravno,ako ste u mogucnosti,svratite usput u neki od supermarketa tipa Lidl i kupite na pr.flasiranu vodu,grickalice za klince(cips,keksici i sl.)sokove,dugotrajno mleko,jogurt(jedino u Lidlu postoji nesto sto lici na nasu verziju)jer se tu najvise vidi razlika u ceni,ali i ako ne mozete razlika nije tolika da to treba da brine.Pekare u Potosu,mislim da ima tri,su vise nego lepo snabdevene,isto vazi i za ponudu voca i povrca(mada tu bude po par dana da je sve malo probrano),a jedino sto eventualno mozete odavde da ponesete je smrznuto meso(moze da izdrzi put,provereno,mada mi uvek idemo kolima,ali nekad bus stize brze jer se nigde ne zadrzavaju),ovo kazem zato sto mi mesnice u Grckoj izgledaju malo...nesto bas nisam odusevljena onim silnim muvama,a cena mislim da je sada ista kao kod nas.Potos je divno mestasce,sto neko rece odlicna baza za obilazak Tasosa,ali i ako nemate auto plaza je sasvim ok,a u centru mesta je stanica odakle mozete da lokalnim busom odete na sve plaze i mesta koja Vas zanimaju.Ako Vas jos nesto zanima,slobodno pitajte!
Napisano: 01. jul 2010 - 19:22
Sto se kola tice, videcemo. Ako nasa budu u voznom (i sigurnom) stanju, icicemo sa nasim kolima. A ako ne, ionako planiramo da uzmemo rent a car.
Ako se jos nekog pitanja budem setila, eto mene opet

Napisano: 01. jul 2010 - 21:53
Napisano: 05. jul 2010 - 11:29
Kako god, planiramo da iznajmimo rent a car na par dana, tako da cemo se vozati, naci neki veci supermarket negde... Samo da nam vreme bude bez kise
A sto se tice hrane, odlucila sam da kao i uvek nesto ponesem odavde, a nesto kupujem tamo. Prezivecemo tih 10 dana

Napisano: 05. jul 2010 - 12:55
Napisano: 05. jul 2010 - 19:23
Napisano: 05. jul 2010 - 19:46
Suzzana @ 05. jul 2010 - 11:29
A sto se tice hrane, odlucila sam da kao i uvek nesto ponesem odavde, a nesto kupujem tamo. Prezivecemo tih 10 dana
Nemoj se sekirati ništa ... Potos je sasvim OK ... ja idem već 4 put tamo (2oo3, 2oo4, 2oo8 i 2o1o)... i da se preživeti i tih 10 dana .
Mesto je da grubo kažem dosadno da bih se šetala po njemu svih 1o večeri ali niko to i ne očekuje. Tu su: Limenarija, Potos, Pefkari a i rent-a-car !!! Pisaću ti još na ovu temu !!! Pozdrav i ne sekiraj se !!!
Ovo ti je grubo da kažemo POTOS
I od vile Hermes koju ovde vidiš na mapi je nekih 15 minuta do plaže !!!
Napisano: 05. jul 2010 - 19:49
Ovu poruku je izmenio biljanap: 05. jul 2010 - 19:50
Napisano: 05. jul 2010 - 21:46
Suzzana @ 29. jun 2010 - 18:13
Evooo,
Ti iskopala temu iz 2oo7. godine, ja registrator iz 2oo8.
i nadjosmo :
na 42 km od mesta Potos kada se krene prema mestu Potamia (muzej Polignota Vagisa) nalazi se super-market sa jako povoljnim cenama (makar te 2oo8. godine) a nadam se i sada. Lako se da prepoznati (veliki je parking ispred)!!!
N a p o m e n a :
U Grčkoj je dugotrajno mleko skoro duplo jeftinije od kratkotrajnog !!!
Ovo ti je na primer jedan od pristojnih i slatkih restorana u samoj uličici koja vodi do plaže u centru Potosa:
The Garden Grill - Potos
The Garden Grill
64002 Potos / Thassos
Napisano: 05. jul 2010 - 21:48
A ja 9.o9. Nikada se ne zna !!! Noći su hladne, dani znaju da budu lepi za kupanje !!!
- (11 Strane)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Poslednja »

Citiraj
Odgovori na ovo