Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Nocni zivot

• Ne možete pisati na ovoj temi
32 odgovora na temu

#31 pecic

turista

• Član
  • Poruka:61
  • muški

Napisano: 15. Mar 2011 - 11:44

Pogledaj porukuxella @ 15. Mar 2011 - 08:37

Ček, ček :tik: hožete da kažete da nema dobrih klubova :krsti:

:hello: ako neko i dalje prati ovu temu, može li mi reći da li postoji neki rock klub ili nešto u stilu irish pub-a? Neka dobra pivnica ili tako neki fazon... Mislim, malo mi nelogično da nema :blink:

:thankyou:

Ima, baš u fazonu irish pub-a. Ne znam kako bih ti objasnio tačnu lokaciju, na kraju je jedne uske makadamske uličice u koju se skrene iz centra, ali evo ti link http://paddys-bar.com/. Imaš i O'neills Irish Bar i Kitty O'Shea's. Sadržaja ovog tipa ne nedostaje u Kušadasiju. Ima još dosta sličnih barova, uglavnom napunjenih Englezima, ali ima i dosta ostalih kojima se ovakva mesta sviđaju.
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti. Bolje je živeti sto godina kao milioner nego sedam dana kao siromah. Superhik je zaštitnik bogatih - otima od siromašnih da bi dao bogatima, a još uvek nije u Vladi Srbije.

#32 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1364
  • ženski

Napisano: 15. Mar 2011 - 12:05

Pogledaj porukualanya84 @ 15. Mar 2011 - 09:41

Не сећам се добро, али мислим да је било још нешто од локала тамо када се прође онај тржни центар или шта је више. Поред мора, пролазите кроз детектор при улазу. Не замерите, било је то 2007., па се не сећам добро, али ваљда је неко схватио на шта мислим. Другарица и ја смо селе да попијемо пиће тамо и деловало је као да не припада Турској. Није била ни њихова музика, ни наши народњаци.... нешто нормално.

To ti je ulaz u luku Scala Nuova, to skeniranje je jer se to racuna kao međugranični prostor, odatle se ulazi na one velike prekookeanske brodove. I tu imas trzni centar sa fensi lokalima, Starbucks cafe itd.

http://www.scalanuova.com/eng/

#33 xella

turista

• Član
  • Poruka:98
  • ženski

Napisano: 15. Mar 2011 - 19:20

Uuuu super :klap: hvala svima na brzim odgovorima i pecic hvala na linku :thankyou2:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0