Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

fakultativni izleti

3 odgovora na temu

#1 libertad

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 01. Aug 2007 - 00:09

Da li neko mozda zna koliko kosta krstarenje do Istanbula iz Bugarske, koliko se tamo ostaje, sta je ukljuceno u taj izlet? Sve dodadtne informacije su dobro dosle.

#2 deki76

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 01. Aug 2007 - 17:32

Mi smo se vratili pre dva dana iz Nesebra i mislim da sam video da je autobusom oko 80 leva ili oko 40e izlet na 1-2 dana do Istanbula a tamo mozes i u Disneyland koji kosta jos 25e!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 03:18
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#3 dragon girl

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • ženski

Napisano: 05. Feb 2008 - 15:47

i mene isto zanima taj izlet u istanbul. ako neko zna nesto vise o tome, molila bih ga da pomogne. da li je izlet preko nasih(kojih?) ili bugarskih agencija? da li postoje vodici ili te samo ostave u istanbulu? svejedno da li je u pitanju krstarenje ili voznja busom...

#4 marijaf.

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 11. Jun 2008 - 01:07

Najveci problem za izlet nashih turista u Istanbul je viza. Ukoliko zelite da za vreme svog letovanja obidjete Istanbul,morate u agenciji naglasiti da vam treba viza za vishe ulazaka ili da vizu vadite individualno u Bugarskoj ambasadi. Inache, cena izleta busom proshle godine je bila 100leva (oko 50-ak evra)!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 03:19

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0