Zanima me da li je iko cuo za naselje Mainici u Petrovcu? To bi bilo negde u blizini autobuske stanice. Koliko je to zaista udaljeno od plaze? Plasim se da nije na nekom brdu.
Cula sam da je Sveti Stefan ove godine otvoren za javnost. Da li je to tacno i da li se placa ulaz za Kraljicinu i Kraljevu plazu?
Petrovac
Započeo/la: mayaimp, 29. Jul 2007 14:55
4 odgovora na temu
Napisano: 29. Jul 2007 - 14:55
Napisano: 01. Aug 2007 - 13:31
Ako je u blizini autobuske stanice to znaci da je od plaze udaljeno desetak minuta lagane setnje, nista strasno.
Sto se Svetog Stefana tice, koliko znam on je na 30 godina dat na koriscenje nekoj singapurskoj kompaniji, koja trenutno radi na njegovom renoviranju, tako da je zatvoren za posetioce.
Ulaz na Kraljicinu plazu placa se 25eur, sitnica
Sto se Svetog Stefana tice, koliko znam on je na 30 godina dat na koriscenje nekoj singapurskoj kompaniji, koja trenutno radi na njegovom renoviranju, tako da je zatvoren za posetioce.
Ulaz na Kraljicinu plazu placa se 25eur, sitnica
Napisano: 16. Apr 2009 - 00:13
mayaimp @ 29. 07. 2007 - 14:55
Zanima me da li je iko cuo za naselje Mainici u Petrovcu? To bi bilo negde u blizini autobuske stanice. Koliko je to zaista udaljeno od plaze? Plasim se da nije na nekom brdu.
Cula sam da je Sveti Stefan ove godine otvoren za javnost. Da li je to tacno i da li se placa ulaz za Kraljicinu i Kraljevu plazu?
glavna plaza u petrovcu je odlicna ali uvek puna , plaza pored (zaboravih kako se zove )
je mnogo bolja , ima tuseve a i manja je guzva
Napisano: 01. Jun 2009 - 00:14
Koliko se sećam, plaža pored Petrovca se zove Lučice. OK je, manja je gužva, ali ima manje hlada nego na Petrovačkoj plaži
Napisano: 27. Mar 2012 - 18:43
Preporuka za smestaj?..moze na p.p!
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0