Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kako nas vide Crnogorci

24 odgovora na temu

#1 Gangula

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • muški

Napisano: 27. Jul 2007 - 10:55

Priloženi fajl  srbi_na_moru.jpg   118.35K   187 Broj preuzimanja

Bah! Sta se promenilo, kako je to Crna Gora dozivela bum ove godine? Ima vise i nasih a narocito stranih turista.
Ok. Hotel splendid i Dzejms Bond... ne znam koliko je vise ove godine osim toga ulozeno na reklamiranje? U infrastrukturu... nista posebno, restrikcije jos uvek...

Ipak ove godine, nikad veca guzva, pa mogu sebi da dozvole da nas (kao drugacije od sebe) ovako ocrnjuju. Kako to?

#2 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 27. Jul 2007 - 12:44

Tako što su oni koji nas ovako vide (ne svi) - onaj detalj sa slike, u četvrtom kvadrantu.
Pravac jugositok...

#3 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 27. Jul 2007 - 13:11

Skoro nisam bio u CG...a po svemu sudeci necu skoro...tj po utiscima od prijatelja koji su bili...samo ne mogu da shvatim ljude poput ovih prijatelja...koji se stalno zale...a opet idu...ali sta ces...

#4 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 27. Jul 2007 - 13:47

Meni je, pod broj jedan, situacija "nikad veća gužva" dovoljan razlog da ne odem negde, bilo gde.

Što se CG tiče, odem jednom godišnje, u proleće. I niti se žalim niti autori ovakvih karikatura mogu da me odvrtate od toga, za sada.

#5 kemmik

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:296
  • muški

Napisano: 27. Jul 2007 - 14:49

CG i ja se nekako ne slazemo. Uvek neki problemi imedju nas. Zadnji put ne secam se kad sam bio. Posebno me nervirju njihove opaske, a kud zuris cooce i sl. Uzimajuci u obzir da sam tamo bio u vojsci i da sam provalio njihov mentalitet, obicaje i sve ostalo do kraja uopste mi se nije svidelo ono sto sam video. Uostalom koga juri 200 CG u kasarni da ga biju, taj sigurno vise ne ide dole..............

#6 tamie

turista

• Član
  • Poruka:59

Napisano: 27. Jul 2007 - 16:02

Nisam bila od `98. kada nas je pocetkom septembra uhvatilo neko nevreme. Sva prljavstina s planina se slila u zaliv kod Herceg Novog. Poslednje sto sam videla da pluta u moru bio je mrtav pacov, u stvari pacovchina...

#7 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 27. Jul 2007 - 17:43

U maju je lepo.

Nema ni nestašica a ni poplava vode. Sve procvetalo, miriše, cveće sa kopna, so sa mora... Ljudi tek probuđeni iz zimskog vansezonskog sna, željni rada, to juri, trči da te usluži...ne možeš pogledom da ga stigneš...

:D

#8 turizmolog

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2007 - 13:38

Povecan broj turista u Crnoj Gori ove godine, nije nista drugo nego posledica uvodjenja vize od strane Bugara, tako da i oni koji jedva skrpe sebi za more, a da ne moraju da se cimaju oko viza, odlucuju se za CG.
Mi nismo imali bas nikakvih neprijatnosti, svi su bili izuzetno ljubazni i spremni na bilo kakvu pomoc koja nam je zatrebala. Svaka cast!

#9 belluttak

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:219
  • ženski

Napisano: 02. Aug 2007 - 12:06

Izbegavam kad god je i koliko god je moguće...i već nekoliko godina mi uspeva.Od ukupno 5x koliko sam bila, videla sam dovoljno.Ok, ko voli,ali ne, hvala

Ovu poruku je izmenio belluttak: 02. Aug 2007 - 12:08

#10 takilaki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:328
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2007 - 18:47

Pa ja stvarno neznam kome moze da se svidja more koje je uglavnom prljavo jer po njemu uglavnom plivaju raznorazne fekalije i kada mala deca a i odrasli od te "ciste vode" dobijaju proliv i povracanje.Kome se svidjaju one male plaze koje su u spicu sezone prepune i onda bukvalno svi jasu jedni preko drugih, naplacivanje parkinga,pauci dizu kola, naplacivanje nazovi nekih dobrih plaza, naplacivanje wc-a pa cak i u nekim hotelima ... i jos jos mnogoooo togaaaa

#11 Xenon

turista

• Član
  • Poruka:63

Napisano: 06. Aug 2007 - 14:16

Što se tiče toga da pauci dižu kola, to mogu samo da pohvalim, jer sam bio na mestima na kojima pauci ne dižu kola ;)

ostale primedbe mogu uglavnom da pohvalim, osim opaske "nazovi" dobrih plaža, jer tamo ima nekih zaista odličnih plaža, samo nisu baš u Budvi/Herceg Novom, pa ljudi slabo znaju za njih.

#12 nYmph_CG

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2007 - 21:30

Primjećujem da su se svi ođe uvrijedili kad su viđeli ovu sliku, koja je meni smiješna...
Očito je da je autor slike neko ko želi da nas povadi. :lol: :P
Mi gledamo na sve turiste istim očima, ka da je bitno okle su, bitno je koliko para daju :lol: ahahah

Ne smiješ kliknut na sajt ispod!!
http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=59757

#13 Gangula

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • muški

Napisano: 16. Aug 2007 - 09:45

Pa bitno je okle su.
Ne mozes istim ocima gledati na nekog stranca i Srbina sa kojim jedino sto nemas zajednicko je... nacionalnost, od pre neki dan

#14 nYmph_CG

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Aug 2007 - 14:40

Hah :rolleyes:
Moja nacionalnost, ka' i nacionalnost mojih predaka, je vazda bila, i ostaće CRNOGORSKA, tako da sve gledam istim očima sem moju junačku, jednu jedinu CG naciju. ;)

Ovu poruku je izmenio nYmph_CG: 18. Aug 2007 - 16:15

#15 nYmph_CG

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 17. Aug 2007 - 01:52

Ja se ne svađam, ja samo napisah koja je moja nacionalnost za one koji pojma o tome nemaju... ;)
Sve u svemu imam prava da posjećujem koji god 'oću sajt/forum, a ođe sam zato što postoji podforum Crna Gora i da pijem malo krv takvima ka' ti...

Crna Gora jes malena al' je časna i poštena!!

Ovu poruku je izmenio nYmph_CG: 17. Aug 2007 - 15:00

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0