Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zakintos u maju

5 odgovora na temu

#1 borissajkas

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 08. Feb 2012 - 01:27

Pozdrav svima, evo posle pročitanih svih poruka u vezi zakintosa, odlučih se da vam postavim koje pitanje kako bih se rešio nekih nedoumica koje imam :)

Prvo i osnovno, zanima me kakva je voda u maju, planiram sredinom ili krajem maja da letujem pa se plašim da ne bude hladna voda :(

Išao bih sa devojkom, ali pošto nismo preterano u nekom fazonu izlazaka i provoda, nego više u fazonu noćnih šetnji i razgledanja, koja je vaša preporuka za mesto argasio, tsilvis ili kalamaki? :)

i za kraj, planirao sam da iznajmim skuter, pa me zanima da li je potrebna međunarodna vozačka dozvola za skuter do 50 kubika? da li mi preporučujete da iznajmim skuter ranije, odnosno pre nego što krenem (čuo sam da je dosta jeftinije) i ako da, da li imate preporuku neke agencije?

da li ima akva park na zakintosu? video sam u samo jednom postu da je neko bio, pa nisam siguran da li je to bila greška ili ... ? :)

mislim da je to za sad sve, pa ako se setim još nečeg, dodaću :) nadam se da će te mi odgovoriti i pomoći da se što bolje odmorim i provedem :) pozzz

#2 Oli2

turista

• Član
  • Poruka:63
  • muški

Napisano: 08. Feb 2012 - 09:52

Sto se mesta tice, imate na sto strana prezvakano, svako ima neko svoje vidjenje. Meni licno je Laganas jedini izbor, bez obzira sto sam malo stariji i ne preferiram izlaske, a od mesta izmedju kojih se vi odlucujete mozda bi to bio Tsilivi.
Postoji aqua park na Zakintosu.
Znam da su trazili da imate polozenu "A" kategoriju za skuter.
Ja sam dve sezone uzimao kola kod Ionian rental-a, i zadovoljan sam sa njima, mada moze da se nadje i jeftinije.
Potrebna je medjunarodna dozvola.

Ovu poruku je izmenio Oli2: 08. Feb 2012 - 10:44

#3 borissajkas

backpacker

• Član

Napisano: 09. Feb 2012 - 00:14

hvala na odgovoru, samo mi molim te pojasni u vezi međunarodne dozvole, da li si mislio da mora i za skuter ili samo za kola? i drugi putanje, da li si upućen kakvo je vreme tamo sredinom i krajem maja? pozdrav

#4 Oli2

turista

• Član
  • Poruka:63
  • muški

Napisano: 09. Feb 2012 - 11:35

Medjunarodnu traze kada iznajmljuju auto, za skuter ne znam. Video sam kada su se neke devojke raspravljale jer su im za skuter trazili "A"kategoriju.
Najbolje je da pitas agenciju mailom i ujedno budes nacisto da li ti je jeftinije da unapred rezervises.
http://www.ionianrentals.com/
a ovde imas i druge agencije na ostrvu:
http://www.justzante...arch=Car_Rental
Ja sam isao u julu i avgustu, tako da ne znam kako je u maju.

#5 vladasanela

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 15. Mar 2012 - 15:52

[quote name='borissajkas' date='08. feb 2012 - 01:27' timestamp='1328657277' post='399200']
Pozdrav svima, evo posle pročitanih svih poruka u vezi zakintosa, odlučih se da vam postavim koje pitanje kako bih se rešio nekih nedoumica koje imam :)

Prvo i osnovno, zanima me kakva je voda u maju, planiram sredinom ili krajem maja da letujem pa se plašim da ne bude hladna voda :(

I mene zanima temperatura u maju, planiramo 29og da idemo, mada je to fakticki vec jun, ali me brine da li je dovoljno toplo u to vreme? jel zna neko? :)

#6 borissajkas

backpacker

• Član

Napisano: 20. May 2012 - 06:18

ja krećem za nekih sat-dva, pa kad se vratim napisaću ove detalje koji su mene zanimali kako bi ostalo mlađim naraštajima :D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0