Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zapadna obala Kasandre

1 odgovori na ovu temu

#1 nena62

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 05. Feb 2012 - 13:49

Siviri - Furka - Posidi..?
U nedoumici sam koje mesto da odaberem. Posto mi deca nisu bas mala (9 i 15 godina) interesuje me koje je najveće tj. ima najvise sadržaja u pogledu kafica, picerija, prodavnica, igraonica... da li je svuda bas tako plitko more ( preko 50m od obale) ili ima delova obale sa dubljom vodom jer oni žele da gnjuraju i skupljaju školjke, da li ima u mestu lekarskih ordinacija a za nabavku velikih marketa tipa Masutis. Šta izabrati: Hotel Stathis - Siviri ili Vila Litsa - Furka ? Da li je neko letovao u navedenim vilama ? Molim za pomoć u izboru !!!

#2 bbking

putnik

• Član
  • Poruka:160
  • muški

Napisano: 05. Feb 2012 - 22:29

Pogledajte forume za Nea Skioni, Siviri, najlepše plaže halkidikija, Furku. Na zapadnoj obali ima puno plaža na kojima nije plićak. Najbolja je na Posidiju, odnosno tamo možete birati šta Vam se sviđa. Ima mesta gde je razlika u temperaturi vode i više od 5 stepeni, a na 100m rastojanja su. Divna plaža. Što se tiče ronjenja treba ići do samog vrha i tamo ima puno divljih uvala za ronjenje.kod Svete Petke pogotovo i jugozapadno od Paljurija.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0