Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

hotel u grčkoj za 3 adl i 2chd

4 odgovora na temu

#1 sokol

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 02. Feb 2012 - 14:32

Planiramo ovo leto da idemo na more u kombinaciji troje odraslih i dvoje dece ( 10 i 2 godine). Zna li neko hotel u Grčkoj koji ima mogućnost smeštaja za ovu kombinaciju? Uglavnom svi nude sobe za dvoje odraslih i dvoje dece.

#2 slatko sa slagom

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 02. Feb 2012 - 14:55

Upravo i mi imamo preblem sa tim.Gledali smo hotele na Atosu i ima ih koji imaju tu mogucnost,ali su problem cene i kako se uklopiti.Da li je bolje(jeftinije)uzeti porodicnu ili dve dvokrevetne a i hotel da nam odgovara a svi imaju pravo glasa...

#3 kacha

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2012 - 15:24

da li mislite bas na hotel ili na najam apartmana?
mi smo prosle godine preko "atlantic travel"-a pronasli dvosoban apartman u olimpik bicu. obe sobe su imale po jedan bracni krevet i jedan obican. takodje smo bili u kombinaciji troje odraslih i dvoje dece samo malo starije 10 i 15 god.
pozdrav kacha
kacha

#4 sokol

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 04. Feb 2012 - 13:54

Mislim na hotel , pom mogućstvu usluga polupansion ili još bolje All inc.

#5 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 04. Feb 2012 - 14:17

Pogledaj porukuslatko sa slagom @ 02. Feb 2012 - 14:55

Upravo i mi imamo preblem sa tim.Gledali smo hotele na Atosu i ima ih koji imaju tu mogucnost,ali su problem cene i kako se uklopiti.Da li je bolje(jeftinije)uzeti porodicnu ili dve dvokrevetne a i hotel da nam odgovara a svi imaju pravo glasa...

Боље изаберите породичну собу.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0