Planiramo ovo leto da idemo na more u kombinaciji troje odraslih i dvoje dece ( 10 i 2 godine). Zna li neko hotel u Grčkoj koji ima mogućnost smeštaja za ovu kombinaciju? Uglavnom svi nude sobe za dvoje odraslih i dvoje dece.
hotel u grčkoj za 3 adl i 2chd
Započeo/la: sokol, 02. Feb 2012 14:32
4 odgovora na temu
Napisano: 02. Feb 2012 - 14:32
Napisano: 02. Feb 2012 - 14:55
Upravo i mi imamo preblem sa tim.Gledali smo hotele na Atosu i ima ih koji imaju tu mogucnost,ali su problem cene i kako se uklopiti.Da li je bolje(jeftinije)uzeti porodicnu ili dve dvokrevetne a i hotel da nam odgovara a svi imaju pravo glasa...
Napisano: 03. Feb 2012 - 15:24
da li mislite bas na hotel ili na najam apartmana?
mi smo prosle godine preko "atlantic travel"-a pronasli dvosoban apartman u olimpik bicu. obe sobe su imale po jedan bracni krevet i jedan obican. takodje smo bili u kombinaciji troje odraslih i dvoje dece samo malo starije 10 i 15 god.
pozdrav kacha
mi smo prosle godine preko "atlantic travel"-a pronasli dvosoban apartman u olimpik bicu. obe sobe su imale po jedan bracni krevet i jedan obican. takodje smo bili u kombinaciji troje odraslih i dvoje dece samo malo starije 10 i 15 god.
pozdrav kacha
kacha
Napisano: 04. Feb 2012 - 13:54
Mislim na hotel , pom mogućstvu usluga polupansion ili još bolje All inc.
Napisano: 04. Feb 2012 - 14:17
slatko sa slagom @ 02. Feb 2012 - 14:55
Upravo i mi imamo preblem sa tim.Gledali smo hotele na Atosu i ima ih koji imaju tu mogucnost,ali su problem cene i kako se uklopiti.Da li je bolje(jeftinije)uzeti porodicnu ili dve dvokrevetne a i hotel da nam odgovara a svi imaju pravo glasa...
Боље изаберите породичну собу.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0